Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • При децата ми
Да не е само запис- четките за зъби на ДМ, много нежни, дъщеря ми много ги хареса  Peace

За четките "Донтодент" ли става въпрос?

# 16
# 17
  • Бургас
oesi,кремовете на Арома са великолепни.Ползвам нощния за кожа 50+,също и маслото за 50+,въпреки,че нямам толкова.Имам и 30+,мирише по същия начин,нямам много впечатления все още,но със сигурност попива почти веднага в моята кожа.

# 18
  • където ми харесва
Препоръчвам го силно.

# 19
  • в огледалото на живота

Къде може да се намери?
Лита,флуида за къдрици го взех от Лили за цена 6лв.

# 20
Изчаках,за да съм на 100%-за пръв път улучвам евтин продукт,който да си заслужава-това е шампоан за чувствителен скалп на Сien med от ЛИДЛ,струваше 1,78,реших,че няма какво да губя.
Успокои ми скалпа,не ме сърби и нямам пърхот,нищо че не е за това Heart Eyes
Мисля,че е нов продукт или поне е с нова опаковка,мързи ме да снимам  Grinning

# 21
  • София
Доволна съм от шампоан Клиър, не е от най-бюджетните, обаче се държи много добре с косата ми.

# 22
И аз съм била много доволна от Клиър.  За действието върху пърхут нищо не мога да кажа, защото нямам, просто ми харесваше като шампоан. Обаче съм ползвала само червения, който е за боядисана коса, а той нещо изчезна. И скоро съм си взела жълт срещу косопад,  и не ми хареса.

# 23
Много съм доволна от водоустойчивата очна линия на Golden Rose. Имам мазна кожа и клепач, обикновено всички очни линии ми се размазват, но тази за сега не се. Нанася се лесно, изсъхва бързо, не се рони и издържа цял ден. За цената си около 3 лв. е страхотна!

Скрит текст:

# 24
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Пантерке, заради твоя пост купих скраба от Лидл, но не съм го пробвала още

боите на Палетте са гадни, но аз ги ползвам от време на време  Blush

Надявам се скраба да ти хареса  Peace

Аз си ползвам боите на Палете, особено муса, че ми е най-лесен за употреба, но последно нещо не ми се дават 10-11лв.  Crossing Arms

# 25
  • Варна
adelinda цветена спирала за вежди.Различното от други подобни,които съм ползвала (безцветна и цветна Есенс,Катрис,Импала,ГР и т.н) е че фиксира по-добре и сякаш наподобява повече на вакса.

# 26
  • Deutschland
И аз + маската. Аромата е божествен, не утежнява косата ми, така както маските с масла, разресвам се лесно също. Жалко, че тук не го намирам

# 27
  • София
Аз да похваля шампоана на Тео 2в1:
Силно препоръчван ми беше, та си го взех. Хубава ми стана косата, плътна и леко по обемна.

Аз хич не се разбрах с него. Взех го за никакви пари на промоция от Лили, ей така да има за всеки случай. Утежняваше ми косата и след измиване сякаш беше по-изтощена.
Същото беше положението и с Хайверната серия на Шварцкопф на Клаудия Шифър. Прехвалена - доста. На промоция дори не е от най-бюджетните и въпреки това никакъв ефект не видях. Само аромата имаше ефект - траеше цял ден.

П.С. Благодаря за съветите за протеинов/а/ балсам/маска от предишната тема, аз си мислих, че няма никакъв избор, то си имало сериозен. Simple Smile

# 28
  • Перник
...Аз си ползвам боите на Палете, особено муса, че ми е най-лесен за употреба, но последно нещо не ми се дават 10-11лв.  Crossing Arms[/color]

Има ли го още муса на Палете? Не съм го виждала отдавна и мислех, че са го спрели  newsm78 Аз ползвам муса на Шварцкопф, именно, защото е удобен (и без амоняк).

Шампоана за чувствителен скалп на Лидл не е чак толкова нов. Хубав е, но това, което ме изненада е, че прави доста пяна и ми измива косата много добре. Обикновено "чувствителните" шампоани не се пенят много и трябва да слагам по 3 пъти, за да усетя косата си чиста.

# 29
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Божееее, аз толкова гледам вече кутиите.  ooooh! SvetlaK, права си!
Аз ползвам точно Муса на Ш-ф, но продължавам да мисля че е Палете.То така или иначе е същото, защото си беше тяхно производство и опаковката е подобна на боите от друга серия.

Общи условия

Активация на акаунт