Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали някое бюджетно кремче за лице за през деня, което да не прави "кир ефект" при нанасянето на грим и е подходящо за лятото? Кожата ми е нормална и се омазнява в Т-зоната. На 25 г. съм.
Бях много доволна от биосерията с роза на "Билка", и крема ми хареса, и околоочния гел и гел за измиването на лицето, много нежно и чисто премахва целия ми грим, включително и молива (водоустойчива спирала не ползвам), не знам, за какво изобщо ги ползвате тези тоалетни млека...
Но не съм на 25 години вече.  Simple Smile  Затова не съм пробвала един друг крем, който много го хвалиха, с водорасли на Alverde, марката на ДМ, който, казват, че е бил матиращ и е точно за млада кожа. А ти можеш да пробваш.
Ето тук има мнението за този крем.
http://www.christinelovesmakeup.com/2015/03/alverde.html

Благодаря за отговора. Ще отида до ДМ да разгледам Simple Smile

# 346
  • София
Да ми препоръчате олио за плажа, което да е с фактор, но и да се хваща тен.. Мислех си за на Нивеа, дали са добри?

# 347
Да ми препоръчате олио за плажа, което да е с фактор, но и да се хваща тен.. Мислех си за на Нивеа, дали са добри?

На Нивеа съм ползвала преди много години само олиото със СПФ 6, защото тогава исках само да почернявам. Добро беше за целта, сега не знам дали бих си взела нещо с толкова нисък фактор, но пък и те вече предлагат и с по-висок, които не съм пробвала. Според мен най-удачно едновременно за тен и предпазване са продукти с фактор около 20-30. Аз лично харесвам спрей олиото и млякото на Каротен, не са скъпи. Също можеш да погледнеш тези на Лореал, от марката на ДМ също мисля, че имаше спрей олио (не са им лоши продуктите, макар конкретно олиото да не съм го ползвала), Бочко също имаха някакво слънцезащитно олио.

# 348
  • Sofia
И аз препоръчвам Каротен. Миналата година ММ ползва олио за бърз загар на Каротен и направи страхотен тен. Но той по принцип почернява лесно. Аз под 50 фактор не смея.

# 349
Взех си много хубави стелки на БАЛЕА,черни,с мрежичка отгоре,с активен въглен,дишащи,за 4,50лв.Ще си купувам пак стелки на марката,наистина са качествени Simple Smile

# 350
  • София
Момичета, не знам дали е за тук, но...
Предвид това, че ми го подариха от аптека, тестер. АPIVITA - vine elixir На гръцки е описанието.

Хич не е Ок. Мирише на грънясало. Не знам как ще ми се отрази и дали въобще ще има такова нещо като :как ми се отрази".
 Peace

# 351
Нем, Апивита въобще не са за тая тема, пък било то и тестер  Mr. Green

# 352
  • София
Нем, Апивита въобще не са за тая тема, пък било то и тестер  Mr. Green

Сори! Ама тестерът си мн гаден. Mr. Green
 Grinning

# 353
Здравейте.Скоро не съм писала и не съм следила темата.Затова се извинявам ако е коментирано.Търся мнение за тези - молив сенки на GR

# 354
  • Пловдив
Скрит текст:
Момичета, не знам дали е за тук, но...
Предвид това, че ми го подариха от аптека, тестер
. АPIVITA - vine elixir На гръцки е описанието.

Скрит текст:
Хич не е Ок. Мирише на грънясало. Не знам как ще ми се отрази и дали въобще ще има такова нещо като :как ми се отрази".
 Peace
[/quote]

супер си е козметиката , но в БГ много надуват цените и никой не я купува
аз само с Апивита и Korres слънцезащита се спасявам от петнясване лятото  Peace но си ги взимам от Гърция

# 355
във верига Фантастико има промоция на Сайас - по 4.80 лв. са ш-ните и б-мите, 500 мл.
маските им не погледнах, но в брошурата пише 200-250 мл. също на тази цена
взех един б-м с кератин - косата ми не обича много кератинови балсами и маски, но с тях лесно свалям домашните маслени маски
кератин предпочитам на ш-н и взех един от друго място, но той може би не е точно за тази тема /400 мл. за 10 лв./

# 356
400 мл за 10 лева си е нормална цена май.

Писала бях за балсама на Кройтерхоф. Е, чак такова чудо за пръв път ми се случва, чак толкова да е несресаема и загелпваща се косата с него. По-лесно беше ресането без никакъв балсам, отколкото с този балсам. Направо ми се проскуба косата. Сега взех тази маска, дано ми се оправи малко косата, не я бях чувала преди това:

http://www.ekre.it/shop/trattamenti/life-comfort-color/life-comf … chera-protettiva/

# 357
Покупката, която бих повторила е балсам без отмиване на gliss oil nutritive . Придава уникална мекота, блясък и усещам подхранващото действие. Мисля, че го закупих за 6,90 лв.

# 358
Покупката, която бих повторила е балсам без отмиване на gliss oil nutritive . Придава уникална мекота, блясък и усещам подхранващото действие. Мисля, че го закупих за 6,90 лв.

Може ли да покажете снимка? В търсене съм на балсам без отмиване (който да не разваля естествено къдравата ми коса и от който да не се обривам), но не се сещам изобщо как изглежда този. Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 17:18 от Петенце Цветенце

# 359
Присъединявам се към питането. Моята коса също е естествено къдрава и търся блясък и добре оформени къдрици.

Общи условия

Активация на акаунт