Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Ползвала съм репелент на Бочко,доволна съм.
+1 От тези на Брос също сме доволни  Peace

# 466
  • offshore & overseas
За репелент може да се използват и гривни.

От моя гл.т. Бочко е твърде слаб, а пък Брос ми мирише прекалено силно.

# 467
Дами, търся бюджетна ножичка, с която да мога да подрязвам стърчащи от веждите косъмчета. Какво ще ми препоръчате?

# 468
Всички козметични ножички стават според мен. Хващаш първата в Дм и си готова.

# 469
  • Бургас
В Елитис гледах наскоро хубави ножички,но са за нокти.Бяха доста евтини,харесах си една за 6 лв.Аз постоянно си забутвам някъде ножичката и ще си купя още една.
Предполагам,че такава би свършила работа.В редките случаи,когато съм ходила на козметичка за оформяне на веждите,винаги са ми подрязвали косъмчетата с най-обикновена ножичка.Не съм виждала специална ножичка за вежди.

# 470
Гледах в ДМ разни ножички, обаче се зачудих между извита и права, не съм ползвала досега и не знам дали реално има разлика.

# 471
Според мен зависи с каква ти е по-удобно.

# 472
О, с права! Тенденциозно човек се ориентира по това къде реже върхът и ако е извита, забравяш, че извивката реже по-ниско от върха и като нищо ще се окажеш с вълна във веждата  Grinning
Не знам дали го обясних добре.

# 473
Мисля, че те разбирам Simple Smile благодаря за съветите. Hug

# 474
Аз моите вежди си ги подстригвам с извита ножичка за нокти и нямам проблеми, но може би вече съм свикнала.  Peace

# 475
Преди няколко години си бях купила от Джъмбо специална ножичка с гребенче за подрязване на вежди, ноооооо........ китайска му работа. Едната вежда ми прави идеална според гребенчето, другата я отнася почти изцяло. След като два пъти в резултат си направих и двете вежди с дължина на косъмчетата по два мм накрая свалих гребенчето (удобно е направено свалящо се) и си подрязвам веждите като с обикновена ножичка.

# 476
  • Някъде по Дунава
Купих си този лосион за тяло и съм много доволна. Мирише на класическата Нивея (обожавам тази миризма), голям е  и струва 3.99.
https://www.dm.de/balea-koerperlotion-leicht-p4010355117755.html

# 477
Има машинки с приставки точно за вежди. Аз съм доволна, от 3-4 год я имам.

# 478
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, от къде "на живо" мога да си купя продукти на Биотен? Иска ми се да си взема Мицеларна вода 3*1, Дневен скин репайр крем СС с 20 фактор, Ски на лице и един крем за ръце против стареене ... Доста попрочетох и реших за себе си да пробвам всички продукти за лице да са на тази марка, но не знам къде да ги намеря накуп ... и да е на физическо място, а не он лайн ...

# 479
  • Сливен
В Кауфланд и в ДМ има техни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт