Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 918
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Deutschland
На Евтерпа бадемовата маска с перли е страхотна, но е за суха коса. Предпочитам я пред много по-скъпи от нея

# 526
В търсене съм на регенериращ/а балсам/маска за нормална коса.От известно време забелязвам че се отделят повече от определите 100 бр. косъма при миене.Нямам пърхут или себорея.
Досега използвах различните видове на маската на Линеа Био,но от тях не видях никакъв ефект,освен че правеха косата по-мека.
Колебая се между Билка и Евтерпа! Предложете ми нещо изпитано и действащо,моля!
Ще купувам и нов шампон, но за него съм решила че ще е бирен или кофеинов.
На Милва са страхотни, трудно се намират.

# 527
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За детска слънцезащита за втора година разчитам на Mustela и ми е тотален фаворит - изчистен състав и сносна цена.По принцип не харесвам продуктите им, но точно този лосион е чуден.
Иначе Нивеа, а за след слънце Бочко.
За възрастен ДМ-ските и Лидл-ските стават от по-евтините.

# 528
  • sofiq

Взех го с предубеждение,но много ми хареса,цената е 6 лева .Оказа се чудесен продукт,ето тук съм писала повече
https://http://tediata.blogspot.bg/2017/07/2017.html

# 529
  • София
Мерси, явно Нивеа ще е.
Бамбина, исках този на Биоре, но не ми се чакат поръчки. И преди си ми го хвалила.
Аз не изгарям дори без слънцезащитен, въпреки че съм сравнително бяла, но почернявам много лесно. А не искам, затова се целя в много висока защита Grinning За лицето говоря предимно.

# 530
Ясно ми е, но се концентрирай върху по-често намазване и върху правилното количество.
Разликата между 50-ти и 30-ти фактор беше 3% повече защита, ако не се лъжа.

# 531
  • Deutschland
Някой ползва ли капсулите за лице на Балеа?

# 532
Ясно ми е, но се концентрирай върху по-често намазване и върху правилното количество.
Разликата между 50-ти и 30-ти фактор беше 3% повече защита, ако не се лъжа.

30-ти фактор блокира 97% от вредните лъчи, а 50-ти- 98%  Mr. Green Laughing Laughing

# 533
Ох, наистина ли беше така? Понеже всяко лято ме ядосва морската ни компания като вземе да ми се обяснява за факторите и бях попаднала на една тема тук за козметиката, в която беше описано на дълго и на широко точно това и уж си запазих някъде информацията, че да им натрия носовете най-сетне, а сега не я намирам  Mr. Green

# 534
Така е, пише го навсякъде.
http://www.skincancer.org/prevention/sun-protection/sunscreen/su … screens-explained
И факторът показва UVB защитата, а UVA e по правило 1/3 от UVB.  
Причината да се говори толкова за азиатската слънцезащита е не толкова, че е по-добра, защото е по-силна, а че имат мнооого повече продукти, подходящи за най-различни ситуации. Там носят слънцезащита всеки ден, навсякъде, съответно изискванията са по-високи, докато тук носим кажи-речи само на плажа, където сме без грим и ни е горе-долу все тая какво си мажем и колко е мазно/бяло.
Азиатците имат слънцезащити, които са направо като емулсийки, суперлеки, бързо попиват и дори матират, така че и хора с най-мазна кожа могат да ги носят ежедневно. Simple Smile

В Кауфланда до нас са намалили Нивея кремчетата от по-горе за лице, на единия пише даже водоустойчив, смятам да го купя и да го пробвам, току-виж става за плаж. Че нещо не съм суперфенка на повторното мазане с тия мръсни или пясъчни ръце.

Някакви ампули съм пробвала, но бяха отвратително лепкави, дори аз, дето се мажа с всичко, не успях да ги преживея. Ако някой попадне на хубави, да свирка, моля.

# 535
Някой ползва ли капсулите за лице на Балеа?

Купувала съм си един път, не помня даже точно от кои, че май имаше различни видове, положителни ми бяха впечатленията, но след това не съм взимала пак, защото и други продукти има от този тип, които бях решила да пробвам (по принцип рядко ги повтарям). Сигурно в темата за продукти от ДМ има повече информация.

# 536
Пробвала съм тези с q10, нищо особено, не ми хареса, че съдържат силикон. Мазна консистенция, добре подхранват, за суха кожа.

# 537
Момичета да ми препоръчате някое хубаво гелче за измиване на лице, което матира? Към момента ползвам това на Здраве Акне Стоп - харесвам го, измива добре, не ми опъва... но ми се иска и нещо друго да пробвам. Кожата ми е нормална, но склонна към омазняване най-вече е Т-зоната.

# 538
http://www.superdrug.com/medias/sys_master/front-zoom/front-zoom … -200ml-726540.jpg -това използвам аз, под 5 лв. беше последно, когато го купувах. На мен ми допада, с мазна кожа съм.

# 539
Много е хубав! Аз съм със суха и не ми опъва, един от малкото бюджетни такива.

Общи условия

Активация на акаунт