Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Бубе, благодаря ти за подкрепата и хубавите думи. bouquet
Старая се да съм максимално обективна и се радвам, когато някой го оценя. Hug

Относно продукти с пъпеш - както са казали и преди мен, Христина имат серия Млечен коктейл с пъпеш от Stani Chefs. Дори включих ексфолинта в подаръка за рд на блога. Аз много ги харесвам. За такива продукти не държа да са 100 % изчистени, защото се отмиват.

Тази марка Naturalium също предлага душ гел и лосион

Отзивите за лосиона в един бг блог са, че е с лека консистенция и попива бързо. Съдържал парафин обаче.

# 556
Балеа имаха преди време душ-гел и лосион за тяло  пъпеш - Джуси Мелън, но не знам дали и в момента ги имат.

# 557
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Скрит текст:
и една похвала за блога на Ивчето  Heart Eyes - нейният е от малкото, които все още следя - познавам вкуса й и знам, че е обективна, освен това пише редовно за разнообразни продукти
на Пантерата  Heart Eyes блогът също ми е любим по същите причини /само пише по-рядко/

Благодаря за милите думи  Heart Eyes
Откакто се е родил принцът, не ми остава много време за блога и ми е кофти.Общо взето след 23.00ч се чудя дали да мия чинии, простирам или да си почина на компа...оплаках се поне тук  Mr. Green

Не знам дали в тази тема коментирах, но от дрогерийните пудри много ми хареса за лятото Aura Shine Killer.Много по-добре матира от Есенската и липсата на цвят я прави подходяща за всеки тон кожа.

http://www.beautifullsin.com/2017/06/aura-shine-killer-microfinish-powder.html

# 558
  • София
Килъра на Аура е килъра на пудрите, няма такава просто. Heart Eyes
С Калърстея на Ревлон и килъра на Аура изкарвам 12-часов работен ден, нито жега, нито нищо им се опъва. Вечер като свалям грима не е мръднал, изключително съм доволна от тази комбинация. Peace

# 559
Балеа имаха преди време душ-гел и лосион за тяло  пъпеш - Джуси Мелън, но не знам дали и в момента ги имат.

Аз си закупих душ-гела с пъпеш , лосион търсих , но не го открих

# 560
Само аз ли не съм впечатлена от Shine killer на Аура? Сега в жегите след 2 часа с нея ми лъсва лицето. Не съм доволна хич. Доста повече очаквах при това хвалене във форума. За разлика от нея има бяла пудра на Есенс, не компактна, а свободна, за жалост не се продава в България. Е с тази пудра по над 8 часа нямам никакво лъщене и омазняване. Цимент е.  Peace

# 561
Момичета , тази пудра shine killer къде се продава  Embarassed

# 562
# 563
Благодаря  bouquet

# 564
Между другото аз съм много доволна от пудрите на римел , които са  в червена кутийка  Peace

# 565
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Само аз ли не съм впечатлена от Shine killer на Аура? Сега в жегите след 2 часа с нея ми лъсва лицето. Не съм доволна хич. Доста повече очаквах при това хвалене във форума. За разлика от нея има бяла пудра на Есенс, не компактна, а свободна, за жалост не се продава в България. Е с тази пудра по над 8 часа нямам никакво лъщене и омазняване. Цимент е.  Peace
Имах също минералната пудра на Есенс и ревю има някъде назад за нея,
но при мен Килърът се справя по-добре.Освен това съставът й беше кофти, колкото и да не се задълбочавам по съставки и т.н.

# 566

Аз си закупих душ-гела с пъпеш , лосион търсих , но не го открих

Ето така изглеждаше преди, сега не съм се заглеждала, пише, че е бил лимитирана версия:

Скрит текст:

Ако искаш, питай някой от персонала дали го има, но щом има душ-гела, много вероятно е и лосионът за тяло да е наличен.

# 567
Къде намирате козметиката на Христина?
И аз чета и във форума и в блога на Ивчето много похвали и бих си купила някои неща, но никъде не съм ги виждала Simple Smile

# 568
  • sofiq
Къде намирате козметиката на Христина?
И аз чета и във форума и в блога на Ивчето много похвали и бих си купила някои неща, но никъде не съм ги виждала Simple Smile

Ако си от София ,козметика на Христина има в Або маркет в България мол  Peace

Аз също пробвах преди месеци няколко техни продукта за коса и бях много разочарована.

# 569
Аз имам подозрението, че Христина залагат само на опаковките, но продуктите като съдържание са им същите като преди. Преди им бяха в някакви шишета и бурканчета от най-евтина пластмаса с лепнати хартиени етикети, сякаш продукцията е правена и пълнена в нечий гараж, сега са инвестирали в по-хубави опаковки, но съдържанието им продължава да си остава съмнително.

Общи условия

Активация на акаунт