Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 827
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А опъване на кожата, след подсушаване, усеща ли се ?
Разгледах и аз продуктите , някой беше похвалил СС крема , но виждам два вида  newsm78
При мен – не. Ползвам го под душа, като почти веднага, след като изляза, слагам лосион, с мазна кожа съм. Не знам как би било, ако не слагах лосион.

# 76
Аз пък никак не го харесах. Не се разнася равномерно, стои много странно... изобщо не е моето червило. Явно е въпрос на лични предпочитания.  Laughing
Или пък на устни. Laughing Laughing
Ще видим след по-дълготрайна употреба как ще е. Пак ще пиша. Peace

# 77
Разгледах и аз продуктите , някой беше похвалил СС крема , но виждам два вида  newsm78
При мен – не. Ползвам го под душа, като почти веднага, след като изляза, слагам тоник, с мазна кожа съм. Не знам как би било, ако не слагах тоник.
А мога ли да те помоля да изчакаш следващия път Embarassed Joy и да ми напишеш как е Rolling Eyes
Напълнила съм се с измиващи , които ми опъват. Само един продукт не опъва , но не е със скраб. А скраб си трябва поне два пъти седмично.
То не, че аз не овлажнявам веднага с флорална вода след измиване , но ми  е гадно , като си усетя лицето като маска.

# 78
  • София
Скрит текст:
При мен – не. Ползвам го под душа, като почти веднага, след като изляза, слагам тоник, с мазна кожа съм. Не знам как би било, ако не слагах тоник.
А мога ли да те помоля да изчакаш следващия път Embarassed Joy и да ми напишеш как е Rolling Eyes
Напълнила съм се с измиващи , които ми опъват. Само един продукт не опъва , но не е със скраб. А скраб си трябва поне два пъти седмично.
То не, че аз не овлажнявам веднага с флорална вода след измиване , но ми  е гадно , като си усетя лицето като маска.
Joy
Това ще стане малко по-късно днес. Ще пробвам и ще пиша  Simple Smile

# 79
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy
Това ще стане малко по-късно днес. Ще пробвам и ще пиша  Simple Smile

ООО , благодаря bouquet , ще изчакам , може и да не е днес , ако не планираш душ Mr. Green

# 80
Миленака, четките не се ползват със скрабове, развалят ги, пише го в упътванията им

# 81
  • София
Видях го това, но реших, че най-много да ми се наложи да сменям главите по-често. Наистина резултатът със скраба е по-добър, а и този е за ежедневна употреба и е доста фин.

# 82
  • Sofia
На мен малко ми опъва, но аз с каквото и да си измия лицето (което не е само чиста вода), дори с най-нежната пяна за суха кожа, пак ми опъва. С този скраб не ми опъва повече от другите продукти. Кожата ми е смесена - на бузите и брадата е суха. Но аз така или иначе след измиване се мажа с нощен крем, така че опъването не ме притеснява.

# 83
  • София
Излязох от банята преди 15-20 мин., не сложих нищо на лицето – няма опъване при мен. Ползвам този, не знам дали имат друг – http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/skin-moisture/normal … /scrub-cream.aspx

# 84
  • Sofia
Няма друг и аз този ползвам.

# 85
Излязох от банята преди 15-20 мин., не сложих нищо на лицето – няма опъване при мен. Ползвам този, не знам дали имат друг – http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/skin-moisture/normal … /scrub-cream.aspx
Мерси bouquet , отивам  animal037
За СС крема , ако някоя добра душа мъцне , ще търча допълнително .

# 86
Този е с остри и с неправилна форма ръбести частици от счупени кайсиеви ядки,и кожата ти се чувства добре? Shocked Тези частици всъщност не оставят ли микро ранички върху кожата?Няма ли подобен ексфолиант,но с модерни,щадящи кожата екфолиращи частици,може и на същата марка?  newsm78

# 87
  • София
Пак да уточня, че съм с мазна кожа, ползвам скраба веднъж на 3-4 дни, по време на баня, и с ел. четка  Simple Smile

# 88
Ако става въпрос за СС крема на Биотен,аз съм доста доволна.Мисля че писах на предните страници.

# 89
Ако става въпрос за СС крема на Биотен,аз съм доста доволна.Мисля че писах на предните страници.

Опс , не зная кой писа , но видях , че са два вида . Може ли снимка , защото се почудих отдеве.
Колкото до екфолианта , ами и аз съм с бизонска кожа , та ще го пробвам. Ако боЧка , по дупарата и толкоС Laughing

Общи условия

Активация на акаунт