Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
А искам също и да попитам ползвате ли хидратиращ спрей за лице?Нещо като този https://remedium.bg/sensitive-skin/yves-rocher-sensitive-vegetal … -spray-150ml.html
Марката ме устройва,цената не ми е важна,може и друга марка,от кято сте доволни,давам само пример  Blush

# 106
Аз обикновено ползвам някоя термална вода, на Виши е за предпочитане. Обаче ми свършиха, и взех да пробвам хидратиращ спрей от Лидъл, от новата им лятна серия. Не е лош. Всъщност това е просто вода, не минерална, и азот, може би, ако си намеря толкова ситна пръскачка и ще слагам там обикновена минерална вода, ще бъде същата работа, но не ми се занимава. А и шишенцето е много сладко.  Laughing

# 107
Ами тези спрейове които търся не са просто вода,имах на ВИШИ,нищо особено.Гледам малко марки предлагат,засега намирам на SHISEIDO,SVR,KORFF,на Клиник нещо не я намирам...Но тук е тема за евтини продукти,та исках да питам  Hug

# 108
  • Deutschland
Биотен са страхотни, само да не щипеха толкова на очите  ooooh!. Любопитна съм за новия им околоочен. Тайс, ти ли спомена?

# 109
Биотен са страхотни, само да не щипеха толкова на очите  ooooh!. Любопитна съм за новия им околоочен. Тайс, ти ли спомена?
Да , видях го в Лили , една бяла кутия със сини рисунки , ненатрапчива опаковка.
Таис, в Кауфланд също продават Биотен. Има неща които липсват, но има доста голям асортимент.
Мерси , ще проверя , макар , че тези магазини не са ми "под ръка" Laughing.
А искам също и да попитам ползвате ли хидратиращ спрей за лице?Нещо като този https://remedium.bg/sensitive-skin/yves-rocher-sensitive-vegetal … -spray-150ml.html
Марката ме устройва,цената не ми е важна,може и друга марка,от кято сте доволни,давам само пример  Blush
Аз ползвам флоралните води на Алтея органик , има и по-евтини варианти от тях , така , че са за тази тема. Много добре ми действат , вече първата ми работа, след душ,  е да си напръскам лицето.

# 110
Аз ползвам флоралните води на Алтея органик , има и по-евтини варианти от тях , така , че са за тази тема. Много добре ми действат , вече първата ми работа, след душ,  е да си напръскам лицето.

разлика в съдържанието на стъклените тъмни и прозрачните пластмасови бутилки няма - питала съм самите Алтея, оскъпяването казаха, че е заради бутилката
купувам си води в евтината бутилка и ги държа на тъмно у дома

# 111
Петенце, съжалявам, че отговарям чак сега, но в почивния ден изобщо не съм пипнала компютър. На дерматолог не съм ходила, но последните два дни устните са ок, макар и съвсееем леко сухи. Аз нали съм упорито магаре, купих си база за устни на ГР и днес съм пак с червилото, за тест дали ще реагират отново. Ще го нося само днес пък да видим. В момента търся червило с идентичен или поне максимално близък до този цвят, а ако има желаещи, които нямат моя проблем, подарявам Ейвъна  Grinning

# 112
  • София
Да похваля шампоан Шаума с мляко от пасифлора, без силикон
https://www.beauty.store.bg/p141878/schauma-fresh-it-up-shampoan … uhi-kraishta.html
Измих си косата вече преди 3 дни и въпреки стилизиращите продукти, все още е в отлично състояние.Докато с други шампоани не е било така.

# 113
  • Deutschland
Имам спешна нужда от дълбокопочистващ шампоан. Никога не съм ползвала и не зная какъв да купя. Моля за препоръки

# 114
Имам спешна нужда от дълбокопочистващ шампоан. Никога не съм ползвала и не зная какъв да купя. Моля за препоръки

Мисля, че на Балея има, но скоро не съм го виждала. Иначе хубав такъв е на label.m,но не е за тази тема

# 115

Хм, катранените май влизат в категорията  newsm78
Ама си отвори прозореца в банята, че миризмата наистина е покъртителна.

# 116
Забравих да кажа-имам хидратиращ спрей за лице на Ейвън за 3лева,с памук и алое.
Тотално се разочаровах,когато отзад прочетох,че може да предизвика фоточувствителност,ако си напръскам лицето и стоя на слънце.Ми да бяха написали че е нощен спрей #Cussing out
В каталога естествено не пише нищо такова,трябва да купиш,за да се прецакаш и да видиш...ама за 3лева толкова Money

# 117
  • Deutschland

Хм, катранените май влизат в категорията  newsm78
Ама си отвори прозореца в банята, че миризмата наистина е покъртителна.

По немските земи не зная къде да търся такъв. Идеята беше да купя  някой от масовите марки, ако има

# 118
dpv , щом по немските земи, вземи си един шампоан на Алверде от ДМ. Преди няколко страници го хвалих точно за това, че усещам скалпа абсолютно чист с него. Моят е с кайсия и лимон. Не очаквай да се пени много, защото е органичен, нормално е да дава по- малко пяна.

# 119
  • Deutschland
Благодаря ти, имам ДМ наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт