Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Ивче, страхотни покупки! Особено червилото стик на Brooklyn е много красиво. Обожавам такива цветове. Със здраве да си ползваш всичко!

# 301
Аз вече го купих де, ама да попитам дали имате впечатления от антицелулитния крем на Лавена.
https://www.farma.bg/product/4740/antitseluliten-masazhen-krem-x … 40-ml-lavena.html
Хубави са им нещата /те произвеждам крем "Зима" и "Бочко"/ и дано и това кремче да има ефект.
Купих си и техния яйчен шампоан под марката "Моята природа".
Хареса ми  Peace Искам и маската, но не мога да я открия в магазинната мрежа.

# 302
Взех си дезодоранта на Balea, който е 5-в-1. Моят е във формата на рол-он. Преди малко го сложих, още не мога да кажа нищо за действието му, обаче много силно мирише на някакъв суперевтин парфюм. Чак ми се повръща...   Sick В магазина явно ми беше запушен носа. В чуденка съм или да ходя да се къпя пак или все пак да експериментирам до до вечера и да видя какво му е действието, и, ако не се справя, със спокойна съвест да го изхвърля.  Mr. Green
Другия ми дезодорант, който скоро съм си взела от ДМ е на Alverde, с бергамот и мента, мирише много хубаво, ама не не справя абсолютно, няма и един час след като съм го сложила, и започвам на намирисвам на пот. Май дотук бях с дезодорантите от ДМ.
Друго което съм съм видяла в този магазин, пуснали са една нова серия декоративна козметика на Алверде, казва се, ако не греша, Candy. Сладки розови нещица. Особено харесах гел- ружа, който мирише много нежно, и даже съжалявам, че не съм го взела, но аз си имам руж, не знам за какво ми е още един.

# 303
Точно от 5 в 1 аз изобщо не съм доволна. Ароматът ми е приятен, но действието му е много слабо - потя се много малко и въпреки всичко не стопира нито мокрите петна, нито тушира докрай миризмата.
Нарче, никога не ти е излишен още един  Grinning аз в момента имам само един, еми малко ми е всеки път само него да слагам.  Mr. Green Вярно, че трудно се изразходват, но винаги можеш да го размениш/подариш/продадеш, когато ти омръзне.

# 304
  • София
Доволна съм от новата (?) двуфазна мицеларна вода на Гарниер.
Голяма опаковка, премахва лесно спирала и водоустойчив молив.
Ухае страхотно, на мен не ми остая мазен филм, защото съм с много суха кожа и просто си попива, хидратирайки леко кожата. Не ми люти на очите като тази на Биотен.
Доволна съм!
Скрит текст:

В един блог прочетох, че им идвала тежка за цялото лице. На мен ми е супер и като понамалее количеството,  ще добавя още малко арганово или друго масло. Grinning

Имам нужда от много подхранваща маска за коса в невисок ценови клас, защото доста неикономично ги ползвам. Бях чела добри отзиви за зелената на Гарниер?

# 305
Колко струва и къде я намираш ? Simple Smile

# 306
Имам нужда от много подхранваща маска за коса в невисок ценови клас, защото доста неикономично ги ползвам. Бях чела добри отзиви за зелената на Гарниер?
За Гарниер не мога да кажа, понеже шампоаните ми пресушават косата и маски не съм купувала. Повече от месец използвам Le petit Marseillais с маслина и акация, доволна съм много, подхранва, прави ми косата мека и лъскава. Може да я пробваш, ако искаш. Не си спомням колко съм я взела, но гледах, че в момента е на промоция и в Лили и в ДМ около 5 лева.

# 307
  • София
Благодаря, като цяло не съм фен на шампоаните и балсамите им (всичките миришат много странно), но ще видя маската. bouquet Харесвам миризма на акация по принцип.

# 308
  • Deutschland
The Catcher,препоръчвам ти зелената на Гарниер с маслина и пак тяхната с олио от арган и камелия.

# 309
  • София
Мерси, утре ще отида в Лили, докато има намаления, да си избера. : )

Доволна съм от балсама на Лидл  (Cien мисля, че се казваха) от серията, която се води про. Гъст е и ми напомня миризма на един дезодорант от детството.  Heart Eyes

# 310
  • София
използвам Le petit Marseillais с маслина и акация, доволна съм много, подхранва, прави ми косата мека и лъскава. Може да я пробваш, ако искаш. Не си спомням колко съм я взела, но гледах, че в момента е на промоция и в Лили и в ДМ около 5 лева.
Аз в момента ползвам белия за нормална коса със маската, шампоана е страхотно хидратиращ, още като го нанеса косата я омекотява, става като памук, дори нямам нужда от маска. Този е първият, който използвам от серията. В Лили са на 3 и нещо лв. Peace

# 311
Здравейте момичета ! Взех си коректора на Catrice camouflage cream 01 цената ми е около 5-6 лева, но прикрива тъмни кръгове и несъвършенства по лицето почти на 100% .

# 312
  • в града на вечния купон
Здравейте момичета ! Взех си коректора на Catrice camouflage cream 01 цената ми е около 5-6 лева, но прикрива тъмни кръгове и несъвършенства по лицето почти на 100% .

Мерси1
Ще го пробвам задължително, В лили края на агуст правят намаление на марката.

# 313
  • София

Мерси1
Ще го пробвам задължително, В лили края на агуст правят намаление на марката.
супер
а случайно да знаете къде изчезна този коректор
никъде не го намирам вече....  ooooh!
http://beautyshop.bg/product/5289/catrice-korektor-stik.html

# 314
  • В къЩи.
Ивче, страхотни покупки! Особено червилото стик на Brooklyn е много красиво. Обожавам такива цветове. Със здраве да си ползваш всичко!
+1
Ще го взимам и аз това червило.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт