Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 037
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • в огледалото на живота
Цитирам си мнението от другата тема:
Цитат
Някой ползвал ли е този шампоан с лечебна кал:
Скрит текст:
Четох ревю в един блог,че се ''справя''добре при коси без обем /бързо омзняване в корените и сухота в краищата/,а моята е точно такава  Tired
Освен това уж е без сулфати... Thinking
Отзиви ?

# 316
  • София
Колко струва и къде я намираш ? Simple Smile
В Лили 7лв, ако е към мен въпросът  : )

# 317
  • където ми харесва
Включвам се във въпроса на Dev

# 318
  • 1st floor
Някой ползвал ли е антицелулитния гел или крем на Биотен:
http://www.biotencosmetics.com/bg/body-care/slimming/bodyshape.aspx

Преди време някой ми беше споделил, че наистина намалява сантиметрите (колкото и налудничаво да звучи  Laughing). И мислех и аз да пробвам  Mr. Green, но не мога да реша кое от двете да взема - гела или крема. Или никое?

# 319
Аз писах по-напред за маските за коса - сравнително новите 4 на Гарниер са супер - маслина, арган, мед и още нещо бяха. Първите три съм пробвала, миришат готинко и си вършат работата, с кеф ги ползвам. Останалите на Гарниер не харесвам.
Най-любимата ми е Елсевската бяло с червено, май се води за силно увредена коса, 5в1, нещо такова.

# 320
  • Deutschland
Имате ли отзиви за маските за лице на Cien? От любопитство взех две пакетчета днес, анти ейдж се водят, с нар.

# 321
Имате ли отзиви за маските за лице на Cien? От любопитство взех две пакетчета днес, анти ейдж се водят, с нар.
Ако е една в златиста опаковка, при мен и при приятелка предизвика някаква реакция, зачервяване и неприятно усещане. Хидратиращата обаче става, приятна е, също и почистващата.
Dev, аз търсих този шампоан, за да го пробвам в няколко дм-а, но не го открих, дали не са го спрели...

# 322
  • Deutschland
Златиста е, да. Нямам идея коя е хидратиращата. Имаше още един вид с Q10, май бяла опаковка  newsm78

# 323
  • където ми харесва
Златиста е, да. Нямам идея коя е хидратиращата. Имаше още един вид с Q10, май бяла опаковка  newsm78
Тази с Q10 на мен ми придизвика силно зачервяване на кожата.
Иначе хидратиращата е готина.

# 324
  • Deutschland
Току що я махнах от лицето - зачервено е и пари жестоко. Май няма да повторя

# 325
  • Перник

Аз пробвах почистващата - е, няма отмиване това нещо. А и не забелязах кой знае какъв ефект.

# 326
Хидратиращата е бяла със сини надписи, ако не се лъжа, върши си работата. Явно тази с нар не става. Иначе почистващото мляко cien върши екстра работа, аз нанасям обилно с пръсти на лицето и очите, разтърквам леко да разтвори и после махам с тампонче. Маха чудесно спирала, очни линии, не ползвам обаче водоустойчива спирала.

# 327
Здравейте, да попитам ,някой ползвал ли е  от водоустойчивите моливи за очи на флормар, за момента ползвам силиконовите на импала, само те не ми се стичат , запечатват ми се на клепача, но сега са много меки, първо в хладилника и после на окото и трудно се острят с тази пластмасова обвивка, и за това искам да намеря заместител

# 328
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали някое бюджетно кремче за лице за през деня, което да не прави "кир ефект" при нанасянето на грим и е подходящо за лятото? Кожата ми е нормална и се омазнява в Т-зоната. На 25 г. съм.

# 329
Здравейте, да попитам ,някой ползвал ли е  от водоустойчивите моливи за очи на флормар, за момента ползвам силиконовите на импала, само те не ми се стичат , запечатват ми се на клепача, но сега са много меки, първо в хладилника и после на окото и трудно се острят с тази пластмасова обвивка, и за това искам да намеря заместител

Автоматичните на Avon са много трайни и идеални за жегите. Аз ги държа просто на хладно, не в хладилника и не са се размекнали. Плюс е и че имат голямо разнообразие от цветове, освен това не ми дразнят очите, които са доста чувствителни.

Общи условия

Активация на акаунт