Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • offshore & overseas
И аз идкам да знам как се ползва тази утайка от кафе.  Peace
Има много рецепти из нетя, но ето една против целулит, произволно избрана. Ако имате нужда от превод, ще помогна:

Cellulite Eliminating  Body Scrub

It’s been tried and tested, and while it’s hard to completely eliminate cellulite, this body scrub works particularly well. The properties in coffee have been found to help diminish the look of cellulite and the added benefit of coconut oil in the recipe will keep your skin moisturized and silly smooth.

Ingredients:
1 cup coffee grounds
1/2 cup white or brown sugar
1 cup coconut oil

Directions:
Mix all the ingredients together thoroughly. After you’ve washed your body, massage the scrub into wet skin for about 60 seconds per area, where you’re targeting cellulite, then rinse with warm water. Pro Tip: Use a tub stopper in your shower while using this scrub, as you’ll need to remove it from your shower and get rid of the waste in a regular garbage can as opposed to your shower drain, which can become clogged.“

# 436
Аз понякога директно си го нанасям в/у тялото, може да се разреди и с малко вода.
Друго, което става, е да се направи като скраб - добавя се малко захар (може бяла, може и кафява) и кокосово масло/зехтин. Peace Може и мед да се слага...
Ето и един линк:
http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/5-maski-s-utaika-ot- … i-nejna-koja.html

# 437
Use a tub stopper in your shower while using this scrub, as you’ll need to remove it from your shower and get rid of the waste in a regular garbage can as opposed to your shower drain, which can become clogged.“

Опа.  Mr. Green
Аз моята просто я вадя от кафе машината, слагам я в някаква пластмасова кутийка и разбърквам със зехтин. Занасям я в банята и се заемам да оклепам вана, стени, завеси...  Laughing
 Не съм видяла някакви впечатляващи резултати само от това, но аз я ползвам и само веднъж седмично.
Затова попитах mspasov колко често и колко дълго е правила масажа.

# 438
  • offshore & overseas
Аз отдавна си знам, че утайката от кафе не се изхвърля в умивалника (а в кофата за боклук), сега остава и да надвия над вродения си мързел и да започна да я прилагам по предназначение (преди да съм елиминирала кафето от диетата си).

Някой знае ли откъде мога да си купя кокосово масло на достъпна цена? Thinking

# 439
Мяуче, мисля че от днес в Била има студено пресовано 250мл за около 8лв.

Редактирам се:
ей това е http://zemela.eu/zido-kokosovo-maslo/ за 6,50лв.

# 440
  • offshore & overseas
Мяуче, мисля че от днес в Била има студено пресовано 250мл за около 8лв.

Редактирам се:
ей това е http://zemela.eu/zido-kokosovo-maslo/ за 6,50лв.
Супер, ще потърся, то много изгодно ще дойде, като гледам.

# 441
Аз ползвам това http://zelen.bg/product/2639/kokosovo-maslo-studeno-presovano-bio-300ml.html , но идва мааалко по-скъпо. Това на Зидо не съм го тествала.

# 442
Внимавайте с утайката за кафе, запушвала съм канала на банята с тая рецепта

# 443
Бихте ли ми препоръчали евтин и хубав продукт против слънчеви изгаряния.Ще ходим на море и се чудя какво да взема да мажа децата.Извинявам се ако вече сте писали за това,но нямам време да изчета всичко напред. Simple Smile

# 444
незапушващ канала ексфолиант става със ситна морска сол
а ако сложите към утайката и една лъжичка смляно неварено кафе, ароматът става прекрасен

# 445
  • София
Бихте ли ми препоръчали евтин и хубав продукт против слънчеви изгаряния.Ще ходим на море и се чудя какво да взема да мажа децата.Извинявам се ако вече сте писали за това,но нямам време да изчета всичко напред. Simple Smile

За деца -слънцезащитни продукти на "Бочко" .

# 446
Аз отдавна си знам, че утайката от кафе не се изхвърля в умивалника (а в кофата за боклук), сега остава и да надвия над вродения си мързел и да започна да я прилагам по предназначение (преди да съм елиминирала кафето от диетата си).

Някой знае ли откъде мога да си купя кокосово масло на достъпна цена? Thinking

Според мен за мазане на тяло спокойно си ползвай рафинирано, за да ти поспести някой друг лев.

А как да стопирам кафето от изтичане в канала без да стопирам и водата? Малко ми е тъп въпросът, ама с тези малките кръглите работи, които имам в кухненската мивка, примерно, няма да стане - прекалено са едри, спират парчета чушка, ама кафе...?

# 447
между другото, ако нямате чисто масло, ексфолиант става и с олиото на бочко

не, не спират кафе

# 448
Да де, какво да използвам, за да спре кафето, но водата да може да си изтече? С найлонче няма да стане  Grinning

О, да, и аз последния път нещо бях останала с малко зехтин и не ми се хабеше и използвах олио на Джонсънс Бейби, даже пропуснах лосиона след това.

# 449
писах горе - ситно смляна морска сол
не е скъпа и се стопява, каналът е спасен
все пак целта е до се подобри кръвообръщението, за да се топи целулита, не е задължително да е кафе - то и какво е останало от това кафе след като е сварено? нищо, само частичките
може и захар, но тя е една идея по-скъпа

Общи условия

Активация на акаунт