Братислава

• 60 696
  • 744
  •   2
Отговори
# 150
Някой завърнал се скоро от Братислава да разказва. Уизър промениха полета ни с един ден, т.е ще имаме 2 дни в Братислава. Чудя се да не отскочим ли до Бърно за 1 ден и да се върнем вечерта. Струва ли си? Някой да сподели впечатления от Бърно?
Ако  не сте били във Виена по добре отидете там вместо Бърно.

# 151
Прав е klintan. Виена е по-добре.Все пак,  ако сте били във Виена Бърно също  е вариант, на нас много ни хареса. Заслужава си.

# 152
  • София по рождение
Прав е klintan. Виена е по-добре.Все пак,  ако сте били във Виена Бърно също  е вариант, на нас много ни хареса. Заслужава си.
Във Виена сме следващите 3 дни. Какво има в Бърно?

# 153
Във Виена сме следващите 3 дни. Какво има в Бърно?

Ами град - нищо особено, но има дух. Главната улица в града е хубава, също и катедралата е уникална.

# 154
Аз по-скоро бих отишла в Будапеща, казват, че е уникално красив град.

# 155
  • София по рождение
И аз но е много далече да отидем и да се върнем за 1 ден

# 156
Бърно е идеално за 1 ден.
Центърът е хубав.

# 157
Цитат на: Завеяна link=topic=978174.msg36827664#msg36827664 с=1527881346
И аз но е много далече да отидем и да се върнем за 1 ден
Доколкото съм чела, до Бърно пътят е час, до Будапеща - два.

# 158
  • в града на вечния купон
На 25.05 бях в Братислава и аз мислех един ден Бърно, но като видях цените на билете
ите ис е отказах.

И два дена са си напълно достатъчни за разглеждане на Братислава.

Ние хванахме голяа жега и повечко спирахме да си почиваме....

Буквално се пристига по здрач в Братислава и деректно се настанихме в хотела, сутринта тръгнахме на обиколка по центъра и до крепостта , имаше и някакъв  фестивал на бирата и мезетата.
Вторият ден с градския транспорт, защото станахме късно ходихме до крепостта Девин, после обяд, връщане и стана време за летището.

# 159
Здравейте, ще пътувам с WIZZ от София до летище Братислава и обратно. На летище Братислава приемат ли се мобилни бордни карти?

# 160
  • Варна
По добре 2 дни Братислава , Бърно е много по малък

# 161
  • Стара Загора
Здравейте, ще пътувам с WIZZ от София до летище Братислава и обратно. На летище Братислава приемат ли се мобилни бордни карти?
Не

# 162
Отправих въпрос към летище Братислава дали има възможност да разпечатам там на място бордните ни карти преди отлитане и получих положителен отговор.
Не ми се наложи да го правя, обаче, тъй като ги разпечатахме в хотела.

# 163
Не
Как не?! По Великден пътувахме от Братислава до Бургас и обратно. Навсякъде показвах бордните карти от телефона. Даже тук, в Бургас, малко трудно ги разчете четецът, на връщане в Братислава нямаше никакви проблеми.

# 164
Летим с Уиз и пристигаме в Братислава след 21 часа - силно ме съмнява да успеем за автобусите за Виена, които по разписание на Фликсбус и словашката фирма са до към 21,40.
Има ли някой кацал в такъв късен час и дали единствента опция за Виена остава фликсбуса в 23,30?
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт