Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 635
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
А да, Бонбона също е страхотен карамел. Даже май ще взема Кутюр версията, като по-сладка и плътна.

# 166
Аз зимата се чудих между Бонбон на ВР и Музата на ТМ. Накрая взех Музата.
Не мога да се сетя кой от Бонбон и Бонбон Котюр повече ми допадаше. Пробвах ги няколко пъти и двата. Но единия много интересен развой направи след няколко часа. Извади праскова, смесена с карамел и порт. цвят. Супер трайни и двата и наистина много се забелязват от околните. Ще го взема тази есен и аз.

# 167
  • СОФИЯ
Ааа, Viva La Juicy Gold Couture аз го познавам, отдавна поръчах проба и наистина е страхотен карамел. Ще го купя, но на есен, защото сега няма смисъл. Иначе за мен си е просто задължителен за сладколюбите. И наистина се харесва страшно от околните, което и за мен е странно, но е факт.

И аз съм поръчала проба.
Продават ли го в БГ?

# 168
  • Бургас
Има го из сайтовете.

# 169
Ааа, Viva La Juicy Gold Couture аз го познавам, отдавна поръчах проба и наистина е страхотен карамел. Ще го купя, но на есен, защото сега няма смисъл. Иначе за мен си е просто задължителен за сладколюбите. И наистина се харесва страшно от околните, което и за мен е странно, но е факт.

И аз съм поръчала проба.
Продават ли го в БГ?
Не, само онлайн.

# 170
  • Хасково
Момичета Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture има ли нещо общо с Prada Candy Heart Прадата ми е любим и търся други сходни аромати  с които да отровя хората около мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 11:38 от * Ани *

# 171
  • Бургас
Нямат общо според мен,странна работа как някой хора определят Candy като тежък парфюм,а аз въобще не го регистрирам.Крайно нетраен е при мен. Thinking

# 172
  • Хасково
Нямат общо според мен,странна работа как някой хора определят Candy като тежък парфюм,а аз въобще не го регистрирам.Крайно нетраен е при мен. Thinking

Странно , гледах нотките , че съвпадат и затова  Hug О да , на мен ми е доста тежък , усещам го през цялото време и трайноста му при мен е над 10 часа  Shocked

# 173
Странно , гледах нотките , че съвпадат и затова  Hug О да , на мен ми е доста тежък , усещам го през цялото време и трайноста му при мен е над 10 часа  Shocked
И за мен нямат общо. Много харесвам Джусито, а Прадата никак. И за мен е слаба и блудкава.

# 174

пробвахте ли ги?

# 175
Отдавна. За цената си не стават. Peace Ако бяха по 100 лв. има няколко добри, но са доста опростени аромати като цяло.

# 176
Разубеди ме , златна си Hug на мен всички аромати ми харесаха, особено oud-а ,но него ще го оставя за зимата.  bouquet

# 177
  • Козлодуй

Deziderata, Ради, Денси, благодаря ви, момичета Hug  Heart Eyes
Днес бях с Бакара-та на работа и не остана незабелязан, даже това е меко казано. Направо беше в центъра на вниманието и на жени, и на мъже.

Deziderata, подозирам, че ти самата си причина за поведението на "надрусаните" младежи, парфюмите са просто допълнение Grinning

# 178
  • Истанбул
Днес е починала Лаура Биаджотти. smile3518 smile3518

# 179
О, мир на душата и!
Венеция е върховен парфюм, неподвластен на времето. Тази дама е записала името си със златни букви в историята на парфюмите и модата." Кралицата на кашмира".

Общи условия

Активация на акаунт