Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 643
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • Козлодуй
И на мен Jessica Simpson Fancy ми излезе на оферта днес, но не го познавам и подминах. Може ли да го опишете подробно моля, да се ориентирам. Обичам много сладки ванилови парфюми и пачули.
Мога - прост, евтин парфюм в грозна бутилка. Blush

Наречете ме сноб, но и за мен евтинеят-и бутилките, и ароматите. Макар да имам и познавам само Fancy Nights. При всички съкровища, дето имаш, Денс, едва ли си струва, колкото и да е на оферта Simple Smile

Baccarat Rouge 540 от официалния сайт, имах код за намаление 14Е за цената на пробите, които взех зимата. Излезе 354.76лв. На бг сайтове вече не вярвам, дори когато продават скъпо Confused Днес върнах сетовете със зарчета на Б*мен, за моя нос това няма нищо общо с аромата, който познавам и харесвам. Да не говорим, че след пръскане не издържа и 1 час, и то не само върху мойта кожа.

# 151
Видях го тва Фънки, евтино е, 50 лв, перлите и те са евтини. Преди време ги бях поръчал от Енцо за подарък на позната, но не ми дадоха да отворя кашончето за проверка, та ги върнах.

# 152
Бижу Hug, само него не съм пробвала, но е в списъка. Чакам да ми изпадне в поносими за проба милилитри.
Направо трябва светкавично да го направиш! Rolling Eyes Той ще е Peace

Аз за Jessica Simpson Fancy говоря, сори Blush Да, сладко, но не карамелено, а евтино.

# 153
Да, аз за него точно питам, благодаря ви за отзивите! Hug bouquet

Бел Ами, значи 400 лв. не 500. Екстрактите на удовете май там някъде бяха. Никога не бих си купила такъв парфюм онлайн и аз.

# 154
Да, аз за него точно питам, благодаря ви за отзивите! Hug bouquet

Бел Ами, значи 400 лв. не 500. Екстрактите на удовете май там някъде бяха. Никога не бих си купила такъв парфюм онлайн и аз.
Еее, за 400, мога и да клекна. Но Витона ме грабна много, ма 180 паунда, че не мога да го сметна, пак някъде там, къде може да се види newsm78

# 155
Брей, ще ме докарате до просия днес. Всичко ми хареса и ще ходя да душа. Това Фънки и Ланкома има ли ги по мола newsm78, и Кюрджян  newsm78 А розата на Витон newsm78
Нито един няма. Само Кюрджияна в бутик, но е около 500 лв.
Миии тъй, до просия ще ме докарате smile3511 500 лв  smile3511 Кюрджан, в Енцо е 382, но като ги знам кви са измамници, чак да не смее човек да поръча. Дамата с кашончето да сподели от къде поръча. А Витона на Киката newsm78 newsm78, ако е с притурка чанта #Crazy #Crazy, мога и да помисля да продам лозето на бабата Joy Joy
Тцъ, парфюма дойде като притурка към чанта, макар и само от 30мл.  Mr. Green
Същият ден имаха промоция на парфюма и ми го дадоха без пари.

# 156
Брей, ще ме докарате до просия днес. Всичко ми хареса и ще ходя да душа. Това Фънки и Ланкома има ли ги по мола newsm78, и Кюрджян  newsm78 А розата на Витон newsm78
Миии тъй, до просия ще ме докарате smile3511 500 лв  smile3511 Кюрджан, в Енцо е 382, но като ги знам кви са измамници, чак да не смее човек да поръча. Дамата с кашончето да сподели от къде поръча. А Витона на Киката newsm78 newsm78, ако е с притурка чанта #Crazy #Crazy, мога и да помисля да продам лозето на бабата Joy Joy
Тцъ, парфюма дойде като притурка към чанта, макар и само от 30мл.  Mr. Green
Сърцето ме заболя, как не взе два newsm47 newsm47

# 157
  • До сърцето...
Сънче, честита ти сбъдната мечта!  newsm08

Много, много хубави емоции да имаш с него! Радвам се за теб!!!

# 158
Сънче, честита ти сбъдната мечта!  newsm08

Много, много хубави емоции да имаш с него! Радвам се за теб!!!
И аз! Обичам влюбени, сърдечни, емоционални хора. Simple Smile  Hug bouquet

# 159
Скрит текст:
Миии тъй, до просия ще ме докарате smile3511 500 лв  smile3511 Кюрджан, в Енцо е 382, но като ги знам кви са измамници, чак да не смее човек да поръча. Дамата с кашончето да сподели от къде поръча. А Витона на Киката newsm78 newsm78, ако е с притурка чанта #Crazy #Crazy, мога и да помисля да продам лозето на бабата Joy Joy
Тцъ, парфюма дойде като притурка към чанта, макар и само от 30мл.  Mr. Green
За втория трябва да купя още една чанта Simple Smile.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 08:51 от bubanka

# 160
Скрит текст:
Миии тъй, до просия ще ме докарате smile3511 500 лв  smile3511 Кюрджан, в Енцо е 382, но като ги знам кви са измамници, чак да не смее човек да поръча. Дамата с кашончето да сподели от къде поръча. А Витона на Киката newsm78 newsm78, ако е с притурка чанта #Crazy #Crazy, мога и да помисля да продам лозето на бабата Joy Joy
Тцъ, парфюма дойде като притурка към чанта, макар и само от 30мл.  Mr. Green
За втория трябва да купя още една чанта Simple Smile.
Хиляда евра newsm78, за 30мл подарък newsm78. Ей ся, отиде лозето на бабата, хохох Joy

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 08:51 от bubanka

# 161
Ако не ме лъже паметта, там Desiderata беше голям подстрекател  Hug Тя твърдеше, че мъжете се пристрастяват към жени, които го носят.
Сладък и карамелен, любимият го души мъркайки и със затворени очи  Wink

Аз бях да!  Grinning
Но му намерих по-добър заместител- Viva La Juicy Gold Couture.
https://www.fragrantica.com/perfume/Juicy-Couture/Viva-la-Juicy- … outure-25753.html

ПОследно го носих преди 10на дни докато беше още хладно, трима мои студенти изпаднаха в неистов кикот, като надрусани бяха. Парфюмът ми оставил диря по целия коридор и бил страхотен! Най-прекрасния на света! Laughing Притеснена за здравето им театрално отидох до прозореца за да им пусна въздух, а те се развикаха "неее, в никой случай!" Laughing
Не бях прекалила с пръсканията, винаги внимавам, но не очаквах такъв шлейф и трайност.
И с Коромандел имам интересни преживявания, но Джусито предизвиква много силни реакции също. Единия младеж ми е фен и си се държи така надрусано от месеци насам, но от другите двама не го очаквах.
Прав беше Walter, че жените не възприемаме този аромат като мъжете. На мен ми се струва обикновен карамел (вярно, по-изпипан от Фенси, то започва с хаотични цветя), но явно има опияняващо въздействие.

Лунен сън, честито! СЪс здраве да си го носиш!  Hug

# 162
  • Пловдив
 Аз бях купила преди време Fancy Nights след многото отзиви тук,обаче не,не можах да го изтърпя. Твърде много пачули и прашни нотки,от най-евтините.

Разкажете повече за Baccarat Rouge,че и аз имам лозе за продаване. Simple Smile

# 163
Ааа, Viva La Juicy Gold Couture аз го познавам, отдавна поръчах проба и наистина е страхотен карамел. Ще го купя, но на есен, защото сега няма смисъл. Иначе за мен си е просто задължителен за сладколюбите. И наистина се харесва страшно от околните, което и за мен е странно, но е факт.

# 164
  • Бургас
Jessica Simpson Fancy и за мен е леко прост парфюм просто,за да не съм по-груба. Laughing Джусито не е лош,но скоро ще си купя Бонбон на Виктор и Ролф,дълго отлаган.Адски траен при мен,неповторим! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 10:22 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт