Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 437
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Имах нужда от последни напътствия,благодаря за помоща! bouquet

# 541
Моля, няма за какво! Hug bouquet

Онзи ден довърших проба на La Panthere Edition Soir Cartier в дъждовно и по- хладно вечерно време и реших, че толкова ми харесва този аромат, че ще го купя и то още сега. Харесах го като излезе, после разносих проба и сега вече искам да си имам бутилка. Получих три комплимента на последното носене. Забележим е силно.

# 542
Много мъже ползват чисто дамски парфюми, не унисекс и не само Орхидеята. Crazy Миналата неделя бях на сватба и от един наперен момък яко се носеше точно Орхидеята.
така..така...а те не знаят ли,че това е дамски аромат?
Да, знаем и все пак го носим, защото ни харесва.
Преди години имах задръжки по този въпрос, питах се "какво ли ще си помислят хората, когато ме надушат". Но отдавна спря да ми пука. Нося парфюмите заради себе си, нося това, което ми харесва и ме радва. Всички трябва да сме така. Think outside the box! Simple Smile

# 543
Вчера докато бях на работа, изведнъж усетих че някой мирише много хубаво на женски парфюм Simple Smile. Оказа се, че един колега миришеше на него и често казано ми стана малко странно, защото парфюма беше съвсем женски  Peace.
Нямам против всеки да се пръска с каквото си иска, но мъж напръскам с женски парфюм ми действа малко объркващо.

# 544
Хубавият парфюм си е хубав, независимо дали се носи от мъж или жена - още повече, ако се получи и добра химия с кожата. Аз самата, не ползвам мъжки, имам и харесвам много малко унисекс,  но нямам нищо против всеки да носи каквото си харесва. Възхищавам се на хора, които са толкова уверени в своята женственост/мъжественост, че някакви си там незначителни подробности изобщо не ги притесняват  Peace

# 545
Здравейте момичета,
Можете ли да ми препоръчате парфюм подходящ за лятото и за офис. Нещо свежо и с добра трайност, ако е възможно. Представям си нещо с мента, но с лека сладост – като ментова дъвка. Дали съществува такъв аромат? Приемам и други предложения ,  нещо бюджетно по възможност.  EmbarassedНе харесвам само рози.

Благодаря Ви предварително за предложенията!   

# 546
новият чай на ЕА
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html
не е мента, но ако харесваш чай, е отличен офисен парфюм
бюджетен е, но не знам дали е зареден в реалните магазини в Бг., моят е взет онлайн

# 547
  • София
На ментова дъвка ми мирише един дезодорант на Балеа, но не съм открила парфюмен аналог.

# 548
  • София
новият чай на ЕА
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html
не е мента, но ако харесваш чай, е отличен офисен парфюм
бюджетен е, но не знам дали е зареден в реалните магазини в Бг., моят е взет онлайн

Мноооого ми е любопитен, особено след като в руската Фрагрантика има коментар, в който го сравняват с Escale a Pondichery Christian Dior  Thinking За съжаление, никъде не го откривам за тест Sad

# 549
  • София
Аз пък веднага се сетих за Колон на Мюглер. Трайността не е чудовищна, но за лятото не е и нужно, нито възможно в голяма част от случаите.  Laughing Точно свежак с лека сладост е за мен, отмарящ, разхлаждащ и идеален за офис. В парфюмериите в София е на мъжкия рафт често, но е унисекс по принцип. Има го онлайн на идеални цени.  Peace

# 550
Живанк@, виж този: https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Herba-Fresca-60.html

# 551
  • София
Аз пък веднага се сетих за Колон на Мюглер. Трайността не е чудовищна, но за лятото не е и нужно, нито възможно в голяма част от случаите.  Laughing Точно свежак с лека сладост е за мен, отмарящ, разхлаждащ и идеален за офис. В парфюмериите в София е на мъжкия рафт често, но е унисекс по принцип. Има го онлайн на идеални цени.  Peace
+ 1  Peace Освен това, не знам доколко ще е бюджетен де, ама и Aqua Allegoria Herba Fresca Guerlain е много добър за лятото и офиса като цяло, има и мента в него  Heart Eyes

Ха ха, fata_morgana, писали сме едновременно  Laughing

# 552
Зависи от бюджета  -  за някои скъп парфюм е над 50 лв, на мен бюджетно ми е до 200  Mr. Green

# 553
  • София
Mомичета, а има ли парфюми с аромат на липа или на лилиуми?
Между другото много се бях влюбила в Shalimar Souffle Guerlain. Накрая от много чудене го поръчах на братовчедка ми да го купи от САЩ. Напръсках се с него и  Sick Първо реших , че е менте. Добре , че не се  изказах пред момичето... Минах през Дъглас и Сефора. Напръсках се там с тамошните. Ми и те така миришат. Стигам до извода, че летният ми нос и лятната ми кожа не могат да разносят този парфюм. И Сега търся нова любов... Искам нещо свежо, леко, вкусно може би, но да е за брюнетки.

# 554
  • Бургас
Този парфюм е прекрасна липа при мен,един от вечните ми фаворити-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Champs-Elysees-Eau- … -Toilette-66.html Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт