Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 434
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Този парфюм е прекрасна липа при мен,един от вечните ми фаворити-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Champs-Elysees-Eau- … -Toilette-66.html Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много интересно, в пирамидата му дори няма нота на липа  Thinking Явно като цяло съвокупно се пресъздава този аромат.

Липа има в https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Ombra-di-Tiglio-22469.html. Обаче, както бях писала и преди, за мен най-хубаво мирише цъфтяща липа навън  Heart Eyes В парфюмите ми идва леко по-сладка и по-задушлива някак.

# 556
  • Бургас
Много правилно написано,точно съвкупността от съставки дава аромата на липа. Heart Eyes Като се напръскам с него сякаш съм сред цъфтящи липи навън,не бива обаче да се прекалява с количеството.За мен този аромат е един от най-елегантните и изпипани въобще във всяко отношение парфюми.Обичам го. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 12:50 от Bright Crystal

# 557
Да, и аз мен той мирише на липа и е вечна класика. Много хубав парфюм е Champs Elysees Eau de Toilette Guerlain, много!

# 558
  • София
Момичета, ще ходя да го търся. Благодаря!

# 559
Благодаря ви много за предложенията  Hug Ще потърся за тест всички предложени парфюми, дано открия своя  bouquet

# 560
новият чай на ЕА
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html
не е мента, но ако харесваш чай, е отличен офисен парфюм
бюджетен е, но не знам дали е зареден в реалните магазини в Бг., моят е взет онлайн

Мноооого ми е любопитен, особено след като в руската Фрагрантика има коментар, в който го сравняват с Escale a Pondichery Christian Dior  Thinking За съжаление, никъде не го откривам за тест Sad

вече е зареден в ДМ  Wink

# 561
  • София
новият чай на ЕА
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html
не е мента, но ако харесваш чай, е отличен офисен парфюм
бюджетен е, но не знам дали е зареден в реалните магазини в Бг., моят е взет онлайн

Мноооого ми е любопитен, особено след като в руската Фрагрантика има коментар, в който го сравняват с Escale a Pondichery Christian Dior  Thinking За съжаление, никъде не го откривам за тест Sad

Оу, ще  мина да видя. Мерси, Бубе Hug

# 562
  • гр.Добрич

Дано да го има и в нашият ДМ. Преди месец го душих в чужбина и питах в темата, но никой не сподели. Много ми допадна.

Аз пък от днес се поливам с Батукада и съм много щастлива.

# 563
На работа шефката ми домъкна една торба тестери на новият чай. Преди няколко дена писах за него, че не е лош и нищо повече. Все още имам един тестер, ако някой се интересува Simple Smile.

# 564
Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но..
.Boucheron Quatre тоалетна вода за мъже

Това къде мога да го открия в реален магазин?

Искам да го покажа на мъж ми, да го одобри и да му го купя, защото един колега в офиса има и е невероятен  Blush по цял ден ми мирише на него, което ми показва,че е и траен, но го намирам само в онлайн магазини...

помощ?  newsm78 bouquet

# 565
  • София
Аз се намирам в лек шокинг от ДМ-ьт в Скай сити мол Twisted Evil Минавам да видя Белия чай и какво - две флакончета скромно заключени в прозрачна кутийка, тестер йок! Питам консултантката - имат ли тестер на новия!!! парфюм на Елизабет Арден. Влиза мацето в служебно помещение, излиза с тестер, прьска ми един мнооого пестелив фьс на рьката и прибира тестера обратно Close Какво беше това чудо? И как точно вьзнамеряват да продават току що зареден нов парфюм?!?!
Иначе ми хареса - приятен, чаено-свеж, с лек лимонесто-кисьл драйдаун. Определено би бил приятен за носене в жегите Peace

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 21:25 от sympathy

# 566
Искам да го покажа на мъж ми, да го одобри и да му го купя, защото един колега в офиса има и е невероятен  Blush по цял ден ми мирише на него, което ми показва,че е и траен, но го намирам само в онлайн магазини...
помощ?  newsm78 bouquet
Вчера го пробвах в БЗ на Витошка.  bouquet

Сестра ми го взела за подарък и ми го хвали силно. Аз си знам, че вкусовете ни са супер различни, ама реших да видя това чудо на чудесата парфюмно.
Не ми харесва. Peace

# 567
Пристигна ми пробата на Mon Guerlain Simple Smile. На първо четене страхотна миризма и ако е траен, с удоволствие бих си го купила. С пробата дойде и допълнителна проба на Беoнсе парфюма Heat, който излезе доста приятен парфюм и е идеален за лятото. Като сравня двата парфюма, този на Беонсе е доста по силен и осезаем.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 02:50 от kikamora

# 568
  • София

Искам да го покажа на мъж ми, да го одобри и да му го купя, защото един колега в офиса има и е невероятен  Blush по цял ден ми мирише на него, което ми показва,че е и траен, но го намирам само в онлайн магазини...

помощ?  newsm78 bouquet

Lana.. - днес бях в Дъглас/Сердика мол/- там има Бушерон Куарте и по случайност, точно него си пръснах за припомняне  Grinning
Интересното е, че грам не обърнах внимание коя точно версия пробвах  Mr. Green smile3538,
а е от значение, защото се оказва, че има и интенз версия, различна от луксозното издание 2017г -  Absolue de Nuit  :

Скрит текст:

Та този, които имат в Дълас, върху мен е прекрасен! Идеална трайност и мощен шлейф показва при мен, а интересното е, че в пръвите минути някак не ме впечатли, но когато виолетката набра скорост  Crazy  Грабващото е, че сякаш усещам сух пудрен ирис - не знам от къде идва това, но не мога да се отръва от това чувство. Разбирам защо те е грабнал така и не се колебай да заведеш любимия за тест в магазина  Simple Smile Чудесен парфюм си му избрала. Успех в мисията Quatre  Simple Smile

Аз пък бях в процес на търсене на парфюм за приятел и теставх някои позабравени неща, както и нови.

Versace Pour Homme Dylan Blue - наистина много хубав аромат, бях забравил колко добър е всъщност. В  известен смисъл ми напомня на по-мека форма на Bentley For Men Absolute, а не на Диор Саваж, както често го сравняват, неясно защо. Чудесно Версаче е и мисля, че показва доста любопитен и специфичен, мъжкарски  характер, хладен и загадъчен.

За любителите на чистите и свежи летни аромати, специално внимание искам да обърна на този парфюм - Mercedes-Benz Cologne - https://www.fragrantica.com/perfume/Mercedes-Benz/Mercedes-Benz- … ologne-41578.html

Скрит текст:

И друг път съм ги хвалил Мерцедес за своите чудесни предложения, но този път с това си издание наистина смятам, че впечатляват! Супер хармонична и чиста, свежа композиция, идеални цитруси и зелени нотки, въобще парфюм-фантазия за всеки мъж  Crazy

# 569
Пристигна ми пробата на Mon Guerlain Simple Smile. На първо четене страхотна миризма и ако е траен, с удоволствие бих си го купила.
Много е хубав Mon Guerlain  Heart Eyes При мен е траен - като се напръскам сутрин преди работа, се усеща докато се прибера вечер

Общи условия

Активация на акаунт