Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 437
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Кика,купи си го Grinning,аз ще си купя тези дни друга 50ка.Най-доброто,което е излизало от много години насам за мен е Мон. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 571
Едва ли ще го купя. Пръснах обилно преди два часа и миризмата почти изчезна!

# 572
За мен е за по-хладно време Герлена, в топлото може и по-бързо да изчезва. Последно го носих около 18 градуса и траеше сигурно 10 часа.

# 573
  • The Evergreen State
И аз много му се точих на Мон Герлен, още преди да излезе си знаех че ще ми хареса, носеше ми се нещо подобно. За съжаление в щата където живея въобще не се появи по рафтовете за разлика от останалите парфюми на Герлен. Има го онлайн само. Успях да го тествам при едно пътуване и ми хареса но някакси загубих интерес към него.

В търсене на нещо сладко, меко и не твърде интензивно си купих YSL Mon Paris EDT. За любителите на аромата, не мисля че биха го купили ако имат вече ЕДП. Парфюма е съвсем същия но е олекотена лятна версия. Харесва ми но аз по принцип харесвам и първообраза. За лятото е идеален, въздушно-полдово-пачулист става и за офиса и за ваканция, и за излизане вечер с приятели.

Като обикалях парфюмериите забелязах че са се появили парфюми за коса или боди мист на доста брандове. Не помня дали е дискутирано, ползвате ли подобни още по-олекотени версии? Аз по-леко от тоалетна вода не съм ползвала. Не съм фен и на парфюмните лосиони/шампоани/сапуни.

# 574
За мен е за по-хладно време Герлена, в топлото може и по-бързо да изчезва. Последно го носих около 18 градуса и траеше сигурно 10 часа.
По цял ден съм на климатик и не повече от 18-19 градуса, така че едва ли е от температурата. Просто няма издържливостта на парфюмите на които съм свикнала.

# 575
  • София
Въпросният Шалимар Сафо (суфле си го чета аз, ама в Сефора консултантката настоява, че се чете Сафо) се оказа страшно траен. От неделя сутринта до момента ръкавите на якето ми миришат на него и ми ароматизираха и кожата на китките. Зимата ще го разнося като ми омекне обонянието.
Много харесах от тестерче новия Тер де люмиер на Л'окситан преди 2 месеца. Няколко пъти се отбивах на Витошка да се пръскам. И ту ми харесва, ту не... Много съм капризна на аромати. Усещам вкъщи даже когато във входа е мила чистачката. Усещам в храната коя марка какви продукти са сложени. Мога от раз да кажа яхнията с олио ли е или със зехтин. Кафе, вода, мляко - всичко го надушвам читаво ли е, или е обработвано с нещо. Това направо ми пречи да живея спокойно. Усещала съм бивши гаджета, че са се целували с друга жена само по миризмата на устата им... Луда работа. И децата ми имат същото обоняние и въртят очите над чиниите на масата, ако сменя някоя марка на някой хранителен продукт...

# 576
Huberta - този е труден и специфичен. Никак не го препоръчвам за поръчка на сляпо, независимо от цената му. Наистина има нещо метално/хладно в него, но същевременно е цветен, дървесен и то не по най-лекия за възприемане начин. Комплексен е и разбирам защо би могъл да се обърка с някой наистина специфични и доста по-скъпи парфюми. Все пак имай едно наум за този. Странен е.
bubanka - сигурна ли си?  Mr. Green Труден парфюм е, няма шега. Дървесен е, а има и нещо хладно, мрачно и плашещо в него. Сякаш те пренася в крими трилър  Sunglasses Не казвам, че е лош, но определено е много далече от меките и балансирани европейски композиции.

за сега съм сигурна само, че 100 мл. ще ми стигнат за цял живот, а може и за още 2-3  Mr. Green
доста е променлив, някак си в него има всичко /или почти всичко/, като от съставките ту се появява, ту изчезва по нещо
много ми се ще да му видя пирамидата, но не я откривам - с описанието на Деетрон съм съгласна

# 577
  • от един красив град
Днес ходих до един съседен град да тествам J`Adore В Joy и J'adore Люмиер и се оказа, че ги нямат.  ooooh!
Отказах се да ги търся за проба и си поръчах на сляпо Люмиер. Почти на 100% съм сигурна, че ще ми хареса, ако ли не може да го видите в размените  Mr. Green.
Благодаря на всички, които ми помогнаха с мнения за парфюмите, много ми бяха от полза.  Hug bouquet

# 578

Та този, които имат в Дълас, върху мен е прекрасен! Идеална трайност и мощен шлейф показва при мен, а интересното е, че в пръвите минути някак не ме впечатли, но когато виолетката набра скорост  Crazy  Грабващото е, че сякаш усещам сух пудрен ирис - не знам от къде идва това, но не мога да се отръва от това чувство. Разбирам защо те е грабнал така и не се колебай да заведеш любимия за тест в магазина  Simple Smile Чудесен парфюм си му избрала. Успех в мисията Quatre  Simple Smile

bouquet
Много ви благодаря!
Колегата като мине в офиса и направо се влюбвам в миризмата, наистина е страхотен
 Heart Eyes

# 579
  • СОФИЯ
Въпросният Шалимар Сафо (суфле си го чета аз, ама в Сефора консултантката настоява, че се чете Сафо) се оказа страшно траен. От неделя сутринта до момента ръкавите на якето ми миришат на него и ми ароматизираха и кожата на китките. Зимата ще го разнося като ми омекне обонянието.
Много харесах от тестерче новия Тер де люмиер на Л'окситан преди 2 месеца. Няколко пъти се отбивах на Витошка да се пръскам. И ту ми харесва, ту не... Много съм капризна на аромати. Усещам вкъщи даже когато във входа е мила чистачката. Усещам в храната коя марка какви продукти са сложени. Мога от раз да кажа яхнията с олио ли е или със зехтин. Кафе, вода, мляко - всичко го надушвам читаво ли е, или е обработвано с нещо. Това направо ми пречи да живея спокойно. Усещала съм бивши гаджета, че са се целували с друга жена само по миризмата на устата им... Луда работа. И децата ми имат същото обоняние и въртят очите над чиниите на масата, ако сменя някоя марка на някой хранителен продукт...

Това направо ме уби  Shocked  Joy  И аз усещам и различавам хранителни продукти и съм капризна на аромати, но чак да усетя по миризмата, че ми е кръшнало гадже  Rolling Eyes
Това хем е хубаво, хем си е голям товар на плещите  ooooh!

# 580
  • тук и там
 Ще купувам парфюм като подарък за младо момиче.Беше абитуриентка тази година,но аз съм в чужбина и със малко закъснение ще е подаръкът.Момичето е брюнетка,светла кожа,леко закръглено-натурално ,чисто,младежко излъчване(не ползва грим,не е тип"кифла" Mr. Green).Бих искала някакъв аромат на чисто,свежо,по-младежки -който лесно би се харесал.Естествено,има вероятност да се загубя в морето от парфюми и аромати във магазина,така че ще съм благодарна за насоки и препоръки от ваша страна-за да мога да пробвам 5-6 примерно и да избера от тях евентуално.Благодаря предварително! bouquet

# 581
Eclat d`Arpege Lanvin е изключително подходящ, както и всичките му фланкъри. bouquet

# 582
  • София
Ще купувам парфюм като подарък за младо момиче.Беше абитуриентка тази година,но аз съм в чужбина и със малко закъснение ще е подаръкът.Момичето е брюнетка,светла кожа,леко закръглено-натурално ,чисто,младежко излъчване(не ползва грим,не е тип"кифла" Mr. Green).Бих искала някакъв аромат на чисто,свежо,по-младежки -който лесно би се харесал.Естествено,има вероятност да се загубя в морето от парфюми и аромати във магазина,така че ще съм благодарна за насоки и препоръки от ваша страна-за да мога да пробвам 5-6 примерно и да избера от тях евентуално.Благодаря предварително! bouquet
Подкрепям Денси за Eclat d`Arpege Lanvin smile3521 предлагам също и Calvin Klein All, White Tea Elizabeth Arden   Peace

# 583
Moschino Funny! видях в друга тема и той е подходящ.

# 584
  • тук и там
Благодаря! bouquetЗаписвам си ги за проба! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт