Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 720
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Винтидж помпата - балон, която е неудобна за пръскане, разваля се често, смешно е леко мъже да я използват, а те са основните клиенти на ексклузивната линия на Герлен и голяма част от количеството парфюм отива във въздуха при помпане. Веднъж ми се наложи да помпам над 15 пъти последователно бързо за да изкарам  Тонката и страшно се ядосах.
Аз бях най-големият фен на винтидж помпите преди години тук и ги колекционирах усилено, но след няколко развалени, по-скоро протекли и изветрели по половиш шише парфюми, не ги искам. Никога няма да прежаля любимата Prada Intense Prada, която изфиряса във въздуха през тъпата помпа.

# 91
Винтидж помпата - балон, която е неудобна за пръскане, разваля се често, смешно е леко мъже да я използват, а те са основните клиенти на ексклузивната линия на Герлен и голяма част от количеството парфюм отива във въздуха при помпане. Веднъж ми се наложи да помпам над 15 пъти последователно бързо за да изкарам  Тонката и страшно се ядосах.
Аз бях най-големият фен на винтидж помпите преди години тук и ги колекционирах усилено, но след няколко развалени, по-скоро протекли и изветрели по половиш шише парфюми, не ги искам. Никога няма да прежаля любимата Prada Intense Prada, която изфиряса във въздуха през тъпата помпа.

Уфф не знаех, че са толкова афиф. Аз си купих шише с помпа, че ми се развали спрея на един парфюм и го пресипах там. Значе ще трябва да го използвам колкото се може по-бързо, че не искам да ми изветрее  Praynig

# 92
Проверявай го често. Моята Прада беше отгоре с кутия, която е втъкната върху шишето така да се каже и беше много трудно да се махне. Трябваше да се отвърта помпата и аз не я пипах, но и не можех да следя количството. Пазех си я много, защото знаех че е спряна от производство, а харесвам страшно този парфюм. И един път като я отворих една зима хоп 20 мл. примерно ги няма - изветрели. Оттогава парфюми не пазя. Peace Пръскам яко от всичко.

# 93
Обичам ви, девойки прекрасни!  Heart Eyes  АмуажОт ще да е!   Peace
Скоро си взех мостра на точно този Амуаж и изобщо не съм очарована. С нищо незапомнящ се аромат и много скучен.

# 94
Обичам ви, девойки прекрасни!  Heart Eyes  АмуажОт ще да е!   Peace
Скоро си взех мостра на точно този Амуаж и изобщо не съм очарована. С нищо незапомнящ се аромат и много скучен.

Слава Богу, че всички сме с различни вкусове.  Peace На мен стои чудесно.  Heart Eyes Ще се оглеждам за прИмоция някаква, защото го искам, сега имам само мостричка, която почти замина снощи.

# 95
Така е, просто всеки е с различен вкус Simple Smile. На мен просто не ми мирише на скъп парфюм, както примерно ми мирише туберозата на Louis Vuitton, или пък някой от Шанелите.

# 96
Не деля ароматите на скъпи и евтини, а на такива, които ми допадат и ми лепват като втора кожа и такива, които не мога да дишам. Вторите, ако ще и милиарди да струват, няма как да ги харесам.   Naughty

# 97
  • Бургас
И аз така,ако всички харесвахме едни и същи парфюми смятайте каква скука ще е. Laughing Сиел е божествено красив. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
Аз познавам sunshine и dia от линията на Amouage. Пробвах няколко от любопитство, но не съм се влюбила в никой. Добър парфюм като много други добри парфюми. При тях се плаща най- вече флакона.

# 99
  • Пловдив
Аз наскоро получих отливка от Sunshine,божествено красив е,луксозен,нежен и невероятно траен. Искам да пробвам и Ciel и Dia.

# 100
Момичета,познавате ли Mancera Coco Vanille и  Montale Intense Tiare ,че съм в търсене на летен аромат? bouquet

# 101
Аз познавам sunshine и dia от линията на Amouage. Пробвах няколко от любопитство, но не съм се влюбила в никой. Добър парфюм като много други добри парфюми. При тях се плаща най- вече флакона.
Съставките вътре са много скъпи, освен флакона и марката. Peace
Много пъти сме коментирали, че Амуаж са супер трудни парфюми /едни от най-трудните въобще Интерлюда е пример/ и повечето хора не ги харесват, което е по-добре за тях предвид много високите им цени.

Аз познавам и не харесвам Montale Intense Tiare химичен ми е и леко задушлив. Трябва задължителна проба при Монтал. Hug

# 102
  • СОФИЯ
Благодаря за новата и интересна тема densi  Hug
Напоследък не ми остава много време да чета и пиша.
От около четири месеца се опитвам да си намеря нови любови и през ръцете ми минаха много мостри.
Така открих и ми станаха любими и ще повторя със сигурност Juliette Has a Gun Mad Madame , Narciso Rodriguez fleur musc и  Aromatics black cherry. Открих  Oyedo Diptyque и Aqua allegoria Guertain mandarine basilic, които обожавам, но ме дразни нетрайността им. Допадна ми също L'eau de Chloe, но най голямата ми любов за сега си остава Bоnd 9 Chinatown
Не зная кои аромати може да са ретро, но продължавам да използвам и до днес /откакто са създадени/ Aromatics Elixir Clinique и Versace Grystal Noir. С Амуажите не се разбрахме, и съм ги оставила за зимата.
С малки почивки не спирам да опитвам нови аромати. Днес например пробвах Gres Cabochard Разви се по същия начин както и Бандита.... Всъщност нямаше никакво развитие.... нито цветя, нито лимон, нито чай, нито кокос.... само една натрапчива и задушлива миризма, все едно се намирам в парфюмиран офис за поправка на коли - това ми е усещането  Rolling Eyes  Явно имам непоносимост към някои от съставките. Погледнах и видях, че и  двата парфюма имат в състава си иланг-иланг,  ветивер, и  кожа. Не ми се вярва да е кожата, защото я харесвам в Tom Ford. За мен си остава загадка.

# 103
Съставките вътре са много скъпи, освен флакона и марката. Peace
Много пъти сме коментирали, че Амуаж са супер трудни парфюми /едни от най-трудните въобще Интерлюда е пример/ и повечето хора не ги харесват, което е по-добре за тях предвид много високите им цени.

Аз познавам и не харесвам Montale Intense Tiare химичен ми е и леко задушлив. Трябва задължителна проба при Монтал. Hug
Дори и най- известните марки имат изгъзици, или не особено сполучливи стоки и по твоята логика трябва да ги наричаме " трудни"  Wink. Ами не са трудни, а просто са не сполучливи. Другото пък, че видите ли миризмата не се харесвала от много хора и по- добре защото парфюма е скъп е чиста проба снобарщина. Не бих си купила парфюм само защото името е известно и само малко хора си позволяват да го купят!

# 104
А ти Кика, колко парфюма на Амуаж познаваш? Laughing
Че са трудни Амуажите са си трудни отвсякъде всичките почти и не се харесват масово, а това имам предвид е по-добре за хората, които да не се охарчват с луди пари /винаги е по-готино да се влюбиш лудо в нещо от 100 лв., отколкото от 650 лв./, а не за мен. На мен не ми дреме грам кой какво харесва, какво си купува и носи. Wink Whistling

Общи условия

Активация на акаунт