Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 572
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • при морето
Някой пробвал ли е парфюма на Paco Rabanne Le Nuit?? Много интересен ми се струва и се чудя дали да рискувам. Искам отзиви и впечатления на някой употребявал го!!  bouquet

Нощта на Пако Рабан е създаден 1985г. и е  страхотен шипър,за мен един от най-любимите,но доколкото знам отдавна е спрян и много трудно се намира в реален магазин. Thinking
Ако познаваш Мажи ноар Ланком, Кноуинг на ЕЛ,Хабанита на Молинар...е,нещо от тяхната тъмна сила има,но тук миризмата не е така тютюнева и дървесна.Началото връхлита с мощна роза и в базата изсъхва с пачули,аз обожавам такива ухания.За жалост от година вече ми свърши,безкрайно го харесвах.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 00:00 от Winter fairy

# 241
  • София
Някой пробвал ли е парфюма на Paco Rabanne Le Nuit?? Много интересен ми се струва и се чудя дали да рискувам. Искам отзиви и впечатления на някой употребявал го!!  bouquet
Шедьовър! Не го пропускай, спрян отдавна и изчезнал практически. Нищо не рискуваш, ще го оцениш много високо, сигурна съм  Peace

# 242
Някой пробвал ли е парфюма на Paco Rabanne Le Nuit?? Много интересен ми се струва и се чудя дали да рискувам. Искам отзиви и впечатления на някой употребявал го!!  bouquet
Шедьовър! Не го пропускай, спрян отдавна и изчезнал практически. Нищо не рискуваш, ще го оцениш много високо, сигурна съм  Peace
Подкрепям! Струва всяка стотинка, че и много повече. Дано е съхраняван правилно.

# 243
  • София
Подредих си гардеробчето. Вие сте виновни! Grinning
Установих някои интересни неща като например:
От време на време си купувам някакви "чайове". И после почти не ги нося.

# 244
Подредих си гардеробчето. Вие сте виновни! Grinning
Установих някои интересни неща като например:
От време на време си купувам някакви "чайове". И после почти не ги нося.
Разкарай ги и не си купувай повече. Hug Не трябва да има никакъв пълнеж, а само аромати които се носят често и самите те носят много радост. Всичко друго е вънка!

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 12:23 от densi

# 245
аз съм с поредния "чай"

Скрит текст:

чудесен офисен летен аромат за ленени дрехи
за трайност все още нищо не мога да кажа, куриерът дойде преди три часа

# 246
Здравейте, може ли да ми дадете съвет дали някъде могат да разпознаят парфюм по аромат? Вкъщи имам малко тестерче, което обаче няма никакъв надпис, а много ми допада миризмата.

# 247
  • София
Трудно е това. Аз сега като подреждах намерих едно рефанско шишенце, паднала му е лепенката, нещо ми е познато, ама какво беше, не знам!

Белия чай на Бубанка ме заинтригува.

# 248
Здравейте, може ли да ми дадете съвет дали някъде могат да разпознаят парфюм по аромат? Вкъщи имам малко тестерче, което обаче няма никакъв надпис, а много ми допада миризмата.
Не можеш. Peace

# 249
Здравейте, може ли да ми дадете съвет дали някъде могат да разпознаят парфюм по аромат?
На парфюмна среща може да изкараш късмет  Mr. Green

И аз ще чакам отзиви за Белия чай на Бубанка - хвърлила съм му око, но не съм пробвала колко ще е траен  Peace

# 250
Тази зима си купих на Roberto Cavalli - Serpentine.

Много силен и траен само с две пръскания го усещах през целия ден... Като цяло не харесвам тежки аромати, но този още като го помирисах нещо ми стана и се влюбих !!!

Една сутрин отворих капачката и ми напомни за зимата и снега...

# 251
  • СОФИЯ
Някой знае ли къде в София да намеря The Different Company Sublime Balkiss и Naomi Campbell Cat deluxe At Night . Първият, вече три пъти го тествам, за да се откажа, но уви, няма шанс въпреки, че началото му е много трудно  Crazy

# 252
  • София
Някой знае ли къде в София да намеря The Different Company Sublime Balkiss и Naomi Campbell Cat deluxe At Night . Първият, вече три пъти го тествам, за да се откажа, но уви, няма шанс въпреки, че началото му е много трудно  Crazy
Sublime Balkiss го има в салон Олфактив, възможно е и в Съркъл. За Наоми - не знам Simple Smile

# 253
  • СОФИЯ
Sublime Balkiss го има в салон Олфактив, възможно е и в Съркъл. За Наоми - не знам Simple Smile

Извини ме, но къде се намират?

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 15:11 от shushi7777

# 254
  • София
Наоми има в ДМ и Лили.
Салона там ли си е на Раковска или са го преместили, или аз не го забелязвам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт