Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 666
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Само минавам да ви благодаря за Булгари Амара, ужасно са си го харесали абитуриентите, много съм доволна  Heart Eyes
Страхотно! Много се радвам за това. Той си е свеж, младежки, но не пречи да се носи и от по-зрели мъже.

И жени Simple Smile

Аз пробвах ZARA ACCORD N# 3 WOODY - учудваща трайност.

# 226
  • София
Само минавам да ви благодаря за Булгари Амара, ужасно са си го харесали абитуриентите, много съм доволна  Heart Eyes
Страхотно! Много се радвам за това. Той си е свеж, младежки, но не пречи да се носи и от по-зрели мъже.

И жени Simple Smile

Аз пробвах ZARA ACCORD N# 3 WOODY - учудваща трайност.

При мен се изпари за няма и 1 час  Sad Чайовете са доста по-трайни на моята кожа.

# 227
  • София
Пробвах Wood Boards Studio In Melbourne на Zara много ми хареса, както и Fleuriste A Paris. Много приятни пролетни леки водици.

# 228
Ирисовата Прада при мен се развиваше като бръснарски одеколон. Мъчих я, мъчих я, и накрая я разкарах.
+ 1  И при мен така - само и единствено бръснарска нотка усещам. Не се спогодихме.

Момичета (момчета), дайте идеи кои парфюми на Maison Francis Kurkdjian да тествам? Искам да си поръчам проби от сайта, но не знам на кои да се спра. Единият е ясен - Baccarat Rouge 540.
За ориентир - не харесвам уд,амбра,пачули, мускус, шипри. Предпочитам свежи, плодови, сладки и ТРАЙНИ аромати  Simple Smile.

От Maison Francis Kurkdjian имам APOM - много приятен цветен парфюм - изключително нетраен при мен  Peace  При него прилагам двойна врачанска школа Crazy

# 229
ЖДНБ, да объркам Жикитата  ooooh! ooooh! Не беше ли това https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/juicy-couture/viva-la-j … 100ml-p244530353/ С тези тантели по бутилките, всички са ми еднакви ooooh!

# 230
ЖДНБ, да объркам Жикитата  ooooh! ooooh! Не беше ли това https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/juicy-couture/viva-la-j … 100ml-p244530353/ С тези тантели по бутилките, всички са ми еднакви ooooh!

Това е Жики:
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Jicky-103.html
От 1889. Реформулиран е от тогава, но пак е далеч от днешните модни сладкарски изделия в парфюмерията.
Не че имам нещо против тях- нося си ги с удоволствие, както и "бабичките".

Juicy е Джуси.  Peace

# 231
  • София
Lunen_sun - така и пропуснах да споделя, че много се радвам, че  S.T. Dupont  Noble Wood се оказа точно това, което очаквах - качествен ориенталец. Поне за мен това не е изненада, защото още преди години, когато се появи тази ориенталската линия на Дюпон, тя показа, че е много различна от познаните ни дюпонски парфюми и издръжана в подчертано ориенталски стил. Когато се появиха тук там по екзотични места тези златни издания, четох мнения в нета, че хората са много доволни и приятно изненадани от богатството на композициите. Радвам се, че се престраши и пое риска с Noble Wood  Simple Smile

Вмъквам се в темата за да попитам знаещите къде мога да намеря оригинален мъжки Emporio Armani Diamonds. Трябва ми за подарък.
 Разбрах, че имало бял и черен. Имат ли разлика? Дали на летището в безмитната зона го има? В моловете- Бютизон имат ли качество?
Благодаря предварително. От години не съм купувала парфюм и не съм в час.

Мигла - Emporio Armani Diamonds има доста версии, като днес бях в Сефора и явно е останала само класическата - https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … for-Men-3793.html

Черната версия най-вероятно е лимитирана, по-наситена, която се съмнявам, че ще можеш да намериш в реален магазин, но кой знае... Така че, не вярвам да имаш особен избор относно различни верси в реалните магазини, но пък поне първообраза - Emporio Armani Diamonds е наличен.

Doris - и при мен е траен WOODY 3 - тази вечер специално го пръснах за втори тест върху кожа и показва еднакво поведение - над 2 часа и половина вече, много добре си излъчва. Надявам се, парфюма да ти харесва  Simple Smile

sympathy- жалко, че не е така траен при теб, но и това се случва.
Между другото, тествах на кожа и Zara Teawood преди няколко дни, и той също ме грабна!  Grinning Появи се невероятно свежа и тънка смокиня, която определно е различна от смокините, които познавам до сега, защото не е така сочна и плодова, няма го и този кокосово/млечен нюанс, който понякога усещам от смокинови аромати. Така и трите чая + WOOD 3 се надявам да влезнат скоро в колекцията ми  Simple Smile

# 232
  • София
Deetron, аз много му се кефя на Tea Wood, но смокинята май не усещам, но за сметка на това ми ухае на всички Чайове на Булгари заедно Laughing Страшен кеф е, защото сьм им гооолям фен  Heart Eyes Flutter

# 233
  • София
Deetron  Hug Толкова ти благодаря! Peace
Много ми помогна! Ще намеря време да посетя Сефора.

# 234
  • Козлодуй
Deetron, толкова ни хареса Noble Wood - и на мен, и на Радика, че обмисляме да придобием още някой от златната серия Grinning (Ако някой не е разбрал, с нея се открихме покрай темата с размените тук във форума, оказа се че сме градски и даже почти съседки. Щастлива съм, че покрай парфюмната си мания имам шанса да срещна прекрасни хора и да създавам нови приятелства Heart Eyes )
Арабското Злато все още е някъде по пътя, нямам търпение вече. Но дойде едно прелестно бутилче My Burberry black. По-рано писах, че от многото проби един ненадписан блотер се открои и имах силни подозрения, че е въпросното Burberry. Поръчах 30мл без много да му мисля. Блотера цяла седмица ми ухаеше до лаптопа, постоянно напомняше за себе си и ме радваше. Е, в събота дойде и се оказа, че съм познала  Mr. Green Както S.T. Dupont, така и Burberry не е мой бранд. Но отново бях много приятно изненадана...Не различавам отделни нотки, но го усещам прекрасен, романтичен, даже леко палав  Grinning С доста добра трайност и присъствие. Изобщо, много съм доволна, това си беше полу-сляпа стрелба и отново имах късмет Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:05 от Lunen_sun

# 235
Deetron, толкова ни хареса Noble Wood - и на мен, и на Радика, че обмисляме да придобием още някой от златната серия Grinning (Ако някой не е разбрал, с нея се открихме покрай темата с размените тук във форума, оказа се че сме градски и даже почти съседки. Щастлива съм, че покрай парфюмната си мания имам шанса да срещна прекрасни хора и да създавам нови приятелства Heart Eyes )
Аз се чудя дали да не го взема насляпо този аромат, така ме изкушавате. Hug bouquet
Скрит текст:
/Аз открих така Ковачева преди 6 години случайно тук във форума при размяна и от тогава сме неразделни Heart Eyes/

Днес започнах с Chanel N°5 Eau Premiere Chanel и продължих сега с Chanel No 5 L'Eau Chanel.  И двата са невероятно хубави и мои! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:16 от densi

# 236
  • До сърцето...
densi, препоръчвам ти и аз Noble Wood. Страхотен е, да не се повтарям от преди няколко страници.
Скрит текст:
Доколкото съм забелязала от темата вкусовете ни съвпадат на 80%, затова си позволявам да се включа в кюпа на агитаторите  Mr. Green

# 237
densi, препоръчвам ти и аз Noble Wood. Страхотен е, да не се повтарям от преди няколко страници.
Скрит текст:
Доколкото съм забелязала от темата вкусовете ни съвпадат на 80%, затова си позволявам да се включа в кюпа на агитаторите  Mr. Green
Ще видим. Благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

# 238
Скрит текст:
Ще видим. Благодаря! Heart Eyes Hug bouquet
Денси умира за Амбър, верно нали newsm78 Приемам залози, че Денси ще си падне по този https://parfium.bg/img/products/big/000011/s-t-dupont-royal-ambe … dp-1476175817.JPG

# 239
Да харесвам амбър, но не всеки. Може и да ми хареса този, не го познавам.

Общи условия

Активация на акаунт