ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 656
  • 970
  •   1
Отговори
# 660
Да коментирам книга от преди 50 години, в която присъства думата ТЕОРИЯ... В която се говори за спонтанно предаване на ДНК и за създаване на променен вид чрез ваксини. Че какво има да се коментира, то е ясно на всички за какво става дума и колко е достоверно създаването на новия вид. Само да те питам там беше ли описано как ще изглеждаме след години ние ваксинираните, не за друго, ама да се приготвя психически какви ще сме.

Stella с удоволствие бих изброила много имена, но няма да го направя по простата причина, че в анонимен форум, не мисля, че е редно индиректно да уточнявам в кой град пребивавам за момента.

# 661
Flower_ DG, очаквай транссексуални, умствено изостанали химери./повечето вече е факкт/

# 662
  • в кукувиче гнездо
Flower_ DG, очаквай транссексуални, умствено изостанали химери./повечето вече е факкт/
Z, ти тотално си се бъгнала. Вземи ела малко в наши дни, или поне духът ти да се завърне в наше време.

# 663
  • Куциндрел
Цитат
Химера е древно чудовище от гръцката митология. Най-ранният извор по този въпрос, поетът Омир, съобщава, че Химера (на гръцки означава „млада коза”) „била огнедишащ звяр, с лъвска глава, опашка на дракон, с козе туловище, яростна бълваща струя голяма от огън разпален”. Хезиод, който пише век по-късно, се съгласява, че тя била страховито създание и я прави още по-свирепа, като ѝ добавя още две глави (козя и змийска).

Ей туй горното си го представям трансексулано и умственоизостанало. Crazy

# 664
Генетичен химеризъм или химера (също химера) е единствен организъм, съставен от клетки от различни зиготи. Това може да доведе до мъжки и женски органи, два вида кръв или леки вариации във формата. Химерните животни се произвеждат чрез сливането на няколко оплодени яйца.
Някои тела на хората действително съдържат два комплекта ДНК. Човек, който има повече от един комплект ДНК, е химера, а състоянието се нарича химеризъм. Думата идва от митичната Химера, създание в гръцката митология, което е част от лъвица, частична коза и част от змия.

Забравих да добавя demonic possessed..Значи транссексуални, умствено увредени, демонично притежавани химери.

# 665
Flower, като някакъв носител на истината ли се изживяваш?  hahaha Joy

# 666
Z, оправи ми деня, благодаря ти  Joy Joy Наистина от много време не съм се смята така. А иначе ти как ще се справиш с транссексуалните, умствено изостанали, demonic possesed химери, които ще са навсякъде около теб? Построи ли си бункер? Запаси ли се с консерви храна да издържи теб и семейството ти за няколко години? Купи ли си бронирана кола, че току виж някой транссексуален химер вземе пушка и защото е умствено изостанал и демон от 10то измерение му говори така тръгне да стреля напосоки? Моля те, запаси се с всичко, което ти изредих.

# 667
Flower, като някакъв носител на истината ли се изживяваш?  hahaha Joy

Неее, Стелт, никога не бих си позволила такива своеволия, Z e носителя на истината, аз просто съм умствено изостанал транссексуален химер, обладан от демони, защото много ваксини имам и гледай кво става  Joy Joy Аз съм просто един обладан от демони човек очевидно, тя е от съвременните пророци, споделя истината, свалена ѝ от горе, евангелие ще напишат някой ден за нея. Жалко, че като стана химера няма да мога да чета сигурно, ама виж ще нали ще съм умствено изостанала, все ще му намеря приложение  Joy

# 668
  • Куциндрел
Стелт, вЕрваш ли в химерите? Joy Joy Joy

# 669
Не виждам нищо забавно, просто ми се плаче,  като се огледам. Хуморът ти е доста дебелашки и неуместен. Явно не си умствено изостанала, за разлика от детето ми. Явно обаче си от слепите духовно т.е. ще гориш в Ада. God willing.
Сеса, химерите са медицински факт. Невежеството ти е отчайващо.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 15:40 от Z

# 670
  • в кукувиче гнездо
Не само че им верва, а им е и верен последовател.  Joy Joy Joy bouquet

# 671
  • в кукувиче гнездо
''Като говорим за свободна воля и религиозни обичаи, защо не  обърнем и внимание на свободна воля и насадени от чисто сатанинската система - ритуали, като ваксиниране например или задължителото обучение, първият ритуал убива човек физически, а втор
ият и духовно. В училище учат децата само как да бъдат роби на системата и ги занимават с фантасмагориите на Сатаната.
Поне в религията дори нарочно имплантираните езчиески ритуали- от Сатанистите, които не са споменати в Библията или Коран , не са задължителни.Между другото сатанизмът е също религия и то най- масово практикувана.'

Z, кажи чесТно вЕрно ли? И ти тука убеждаваш некви женици с нисък праг на здравни знания да не ваксинират децата си. Ми и от училище да ги спрем тогава?
Ах ти палавница на Сатаната такава...

# 672
  • Куциндрел
Да не е Химера и тя?!?  newsm09 newsm09 newsm09

# 673
Не виждам нищо забавно, просто ми се плаче,  като се огледам. Хуморът ти е доста дебелашки и неуместен. Явно не си умствено изостанала, за разлика от детето ми. Явно обаче си от слепите духовно т.е. ще гориш в Ада. God willing.

Ужас.... Нищо де, поне като горя в Ада, ще използвам правилен английски за разлика от духовно извисените и не умствено изостаналите. Виж, всяко нещо си има и добра страна  Hug

Ама иначе наистина Z, запаси се, моля те, че язък ти и за своето пазене и за пазенето ти на семейството, когато безбройните обладани от демони химери превземем света. Страшно ще е, приготви се от сега.  Joy hahaha hahaha

# 674
Да не е Химера и тя?!?  newsm09 newsm09 newsm09

Химера не зная какво е, но не за първи път ми приписвате ваши качества и вярвания...  Laughing   Аз съм атеист, не вярвам в нищо и никого...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт