Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 555
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Вече има над 200 000 гледания в ютуб.
Но и хейтът започна, случайно попаднах на коментара на Вида Пиронкова - http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/dnes-vsichki-gov … a-evrovizija.html
Харесвам Гълъбо, но тази жена ми е откровено неприятна. Някак не върви в национален ефир да се изкажеш по този начин...
За протокола чух и нейната песен и не бях впечатлена. Човек трябва да може да поема загубите достойно...
Вече са 273 000 гледанията. Голям интерес има към песента.
А същинския хейт на Вида ще го гледаме утре. Simple Smile Нямам търпение да я чуя какво ще каже. Не разбирам как може да сътвориш толкова красива песен като "Гълъбо", а да си толкова гнил човек. Rebirth е абсолютно клише (използвам нейното определение за Bones Smile).

# 601
  • DE
Живеещите в чужбина си подкрепят много добре даже  Crossing Arms

# 602
  • Испания
Изпращам СМС-и само за Евровизия, за да подкрепя наш участник, и го правя от всички налични телефони. Така че съфорумката има много поздрави от мен. Да говори от свое име.

# 603
  • в сърцето на един мъж...
Абе като е казала жената, ще се наложи да се замислим Grinning

# 604
Rebirth е абсолютно клише (използвам нейното определение за Bones Smile).
Абсолютно! Вчера чух песента и аз. Не е никак лоша, но клишето важи точно за нейната песен и се радвам, че журито не е избрало нея. И май добре са направили от БНТ, като са дали избора тази година на хора, които не са музиканти (според думите на Вида). Спрели са се на нещо различно и непоказвано досега. Положителните мнения са преобладаващи. Негативните са предимно от сънародници.

# 605
  • Пловдив
Вчера слушах два пъти песента и продължи да ми звучи в главата, даже днес като се събудих пак. Разбира се, че няма как да се хареса на всички, но Вида откровено е злобна. Попаднах на нейно интервю http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2- … E-news734386.html и съм наистина безкрайно разочарована от нея.

# 606
  • Испания
Грозна история!

Борислав Миланов бил автор и на австрийското парче - казва Вида.

А аз се чудех защо ми хареса австрийската песен.

# 607
Грозна история!

Борислав Миланов бил автор и на австрийското парче - казва Вида.

А аз се чудех защо ми хареса австрийската песен.
Нали? Satisfied
Само тя ми хареса от всички и мелодията ѝ преди тази на нашата ми се въртя вчера цял ден в ума. После чак видях, че в началото на клипа пише - Симфоникс.

# 608
И да гласуват пак не е достатъчно,трябва другите да гласуват за песента,да се забрави за съседското гласуване и да е хубава,за да ги накара да вотнат.
Честно казано не бих поткрепила,песен,която не ми харесва (като Елица и Стунджи - Само шампиони).Bones ми харесва и ще вотна,нищо,че първата ми асоциация като видях името ми беше на сериал със същото име.

Полуфинал 1 ще мога да вотна.
Полуфинал 2

# 609
  • Испания
Браво! "Вотни" тогава.

# 610
.. но си е подходяща за Евровизия.
Точно това не харесах аз в песента, отдавна в този конкурс не се търси на всяка цена евровизионно звучене, а нещо по-различно и простичко! И песента победител миналата година го доказа, и много други в годините - Лена, Манс, Рибак! Иначе сама по себе си е хубава..

# 611
  • Испания
И песента победител миналата година го доказа

Песента, която победи миналата година, доказа, че у хората все още има състрадание. Ако не беше така, щеше да победи нашата песен.

# 612
  • Пловдив

Песента, която победи миналата година, доказа, че у хората все още има състрадание. Ако не беше така, щеше да победи нашата песен.
В началото и аз мислех така, но после с изненада установих, че например синът ми и приятелите му (които са младежи на по 19-20 години) харесват искрено точно победилата песен, а не нашата....

# 613
Мисля, че сме го дъвкали много.. Аз лично не смятам, че това е било решаващ фактор, но не ми се влиза в спор и разсъждения по темата.. Нормално е изпълнителите да предизвикват допълнителни емоции, симпатии, интерес, удивление.. Дали ще е със сексуалната си ориентация, болест, цигулка или обикновена проста рокличка.. Не е извън регламента, нали? По логиката на състраданието тогава от толерантност към гей общността ли спечели Мария Шерифович с "Молитва"?

В началото и аз мислех така, но после с изненада установих, че например синът ми и приятелите му (които са младежи на по 19-20 години) харесват искрено точно победилата песен, а не нашата....

Изключително много беше харесвана навсякъде по света! Като песен! Моята дъщеря също я хареса с първото чуване..

# 614
Песента на Жана Бергендорф не ми харесва - не я мразя, но не ми прави впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт