Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 612
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Според мен любимият човек запълва дупката от липсата на пети участник тази седмица

# 211
Да бяха сложили Манчев вместо това, щеше да е интересно на момента да ги оценява какво са сготвили.

# 212
Според мен любимият човек запълва дупката от липсата на пети участник тази седмица
На Дидо дупката да си беше останала, че с този пълнеж....Нищо не ми е направила жената, ама имах по-завишени очаквания, предвид истериите по великата им морска сватба през изминалото лято.

# 213
  • Разпиляна във въображението
Голямо лигавене падна наистина. Чак на мен ми писна.

# 214
Може би и част от договорките преди участие са коментирани, защото тази седмица всички са си вкъщи. Освен Дидо, но той пак го докарва на домашна обстановка.
Макар това с "елате на вечеря в къщата на един приятел" не го разбирам, винаги ми е било интересно да видя домовете на хората.

# 215
Да бяха сложили Манчев вместо това, щеше да е интересно на момента да ги оценява какво са сготвили.

Това е интересна идея, обаче не знам той дали би се съгласил да им яде манджурляците   ... стигат му и онези от Кошмарите

# 216
Женьо след толкова много оплювки иска да блесне като л@йно на месечина, горкият. Никак не може да губи. Снощи се забавлявах на сарказма му, но:
 Се замислих как ли са се почувствали Кобилкина и приятелят й след излъчването на епизода.  Sick
А толкова много неща сервира точно на него да му допадне.
Изобщо всички следят на Женя да угодят. Довечера обаче въпреки кича и неготвенето му никой сигурно няма да посмее да го хейти.

# 217
Мъжът на Кобилкина наистина е симпатяга и има много приятен тембър на гласа.
Сельодката под шуба я правя редовно през зимните месеци и се харесва от гостите ми, но наистина е важно да престои една нощ в хладилника.
Наталия беше приятен домакин и се стараеше да угоди на гостите си. Чак ми става гадно за нея като си представя как се е почувствала след като е изгледала записа на предаването.
Заболяха ме очите от отвратителните пердета в дома на Евгени  ooooh!

# 218
Дидо постоянно плямпа за здравословен начин на живот и в същото време всяка втора дума е за алкохола, който е изпил, пие в момента и ще изпие  Laughing
Сърцато, но глуповато момче е той. Жена му е не е нищо особено - моделка, била. На снимки изглежда наистина по-добре отколкото на живо.

Повечето известни у нас наистина живеят в много малки жилища с нищо особено откъм интериор. Затова се смея като им слушам претенциите и после виждам реалността.

# 219
Дидо постоянно плямпа за здравословен начин на живот и в същото време всяка втора дума е за алкохола, който е изпил, пие в момента и ще изпие  Laughing
Сърцато, но глуповато момче е той. Жена му е не е нищо особено - моделка, била. На снимки изглежда наистина по-добре отколкото на живо.

Повечето известни у нас наистина живеят в много малки жилища с нищо особено откъм интериор. Затова се смея като им слушам претенциите и после виждам реалността.
Точно,каква звезда,живее в панелка😁

# 220
Мислех, че този Дидо е някакъв пичага, свежар, обаче това което виждам е  Sick мъж на жена си, не съм разбрала за морска сватба изобщо.

# 221
Аз по принцип не го харесвам този Дидо. Ходихме на концерт на Д2 в един немски университет. Чакахме ги 2 часа!! То бива, бива примадонщина...Концертът беше пълен провал. И освен това никак не намирам тази група за даровита. Направиха 2 парчета с Дичо и толкова. Не мисля, че са креативни, китариста им Кърнев е доста посредствен, независимо, че се прави на велик.

# 222
Аз пък този Дидо въобще не го знаех кой е. Обаче това мляскане и жена ми това, жена ми онова, на жена ми баща й, на жена ми родата... Sick Споко бе, човек, разбрахме, че имаш жена, успокой топката. Направо ме напрегна с тази негова жена и родата ѝ. Crazy

# 223
А Дидо май се беше понаквасил с тази водка... беше червен като домат накрая  Joy

Да  Joy Joy

# 224
Супер, че се обичат, евала, но много показно и не разбрах защо постоянно напомняше,че си е взел руска жена Laughing
С какво да си вземеш рускиня е по— голямо събитие от това да е всяка друга националност?! Нещо ми убягна подтекста hahaha по—добри са от другите жени?!

Общи условия

Активация на акаунт