90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 84 725
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Нане, попари ми всички мечти ...  Cry

# 106
  • София
Нане, попари ми всички мечти ...  Cry

Няма начин, Вещи.
Веднъж стомашни сокове, после следва друг процес, пък ти искаш пак стомашни сокове. Не може така. Сяда се и се яде. Като ще се излиза - или ядеш у вас и после пиеш вода и кафе. Или стоиш гладна у вас и после ядеш нещо.
Но както всички знаем, вижданията и гостуванията не са свързани с ядене и пиене  Mr. Green

Аз да кажа, че почвам лекичко да боря 13-ия кг. Тази сутрин кантарът реши, че е по-добре да си запази живота и да не стане на бумеранг.

# 107
  • Пловдив
Ясно, то няма как да имам друго мнение, ама нали знаеш, човек все някак си има надежда.
Яденето ще е навън, иначе цяла вечер ще ме разубеждават, а аз винаги предпочитам да мина между капките и да не ме разберат, че съм на такава. Иначе почват едни убеждения "ама ти нямаш нужда", "цял живот ли ще се мъчиш", "то досега като не си отслабнала" и т. н., предполагам всяка от вас го е преживяла и ще ме разбере защо предпочитам да си го спестя.

# 108
  • София
Ясно, то няма как да имам друго мнение, ама нали знаеш, човек все някак си има надежда.
Яденето ще е навън, иначе цяла вечер ще ме разубеждават, а аз винаги предпочитам да мина между капките и да не ме разберат, че съм на такава. Иначе почват едни убеждения "ама ти нямаш нужда", "цял живот ли ще се мъчиш", "то досега като не си отслабнала" и т. н., предполагам всяка от вас го е преживяла и ще ме разбере защо предпочитам да си го спестя.

Аз не съм го преживявала, щото никой не смее да ми говори така  Mr. Green
А и защото, когато някой си позволи да ми се меси в личните избори, бива сложен на място веднага. Та приятелите, роднините и познатите са наясно, че съм зла. Само не са наясно, че ти си ми откраднала ника  Joy

# 109
  • Пловдив
На мен все ми е неудобно. Ама понякога като ме ядосат наистина ставам зла  Laughing
Скрит текст:
С годините ми е направило впечатление, че ако някой (не непременно аз) каже, че е на някаква диета / режим и се почва първо това гореизброеното, после "ама то от един път нищо няма да стане", "айде сега, ще ни обидиш" и от този род. А ако си сипеш или приемеш яденето никой не те следи строго дали ядеш, достатъчно е да ти е в чинията и да си го приел безропотно - забележки и акъли няма. Затова отдавна съм си решила, каквото предлагат вземам, благодаря и го оставям настрана ако в момента не мога да го ям. Най.много да кажа, че в момента не съм гладна и ще го изям по-късно, без да уточнявам. И подобни съвети давам на всеки, който се оплаква от доброжелатели.
И да кажа по темата - почнах на 24 април, днес се тегля за втори път - 9 килограма до сега. На мен не ми се виждат много, ама колкото - толкова.

# 110
Здравейте, момичета и момчета (ако има).
От днес и аз съм на диетата, така че ще ви следя изкъсо. Преди 1-2 години се опитах да направя диетата и успях само за два месеца. Така се случиха нещата, че трябваше да я прекъсна. Бях много доволна, въпреки че не я довърших. Надявам се и стискам палци този път да я докарам до край и да съм доволна колкото преди, че и малко повече  Embarassed Embarassed Embarassed. Не следя килограми, но съм си поставила няколко цели, които да изпълня. Не обичам кантара, защото понякога обезкуражава, за това пък си имам стари дрехи, в които трябва да вляза, както и метър, който ще показва резултатите.
Иначе днес менюто е: З: банан (знам, че не е диетичен, но мисля, че за начало е добре - докато тялото се настрой); О - парче риба на скара и нарязани и посолени домати и краставици; В - същото като обяда.

# 111
Здравейте на всички!  Hug
Добре дошли на новите дами  Hug и успешно сваляне на килцата!

Скоро не съм писала, но не съм се отказала от режима. Зациклих напоследък с килограмите и първоначалният ентусиазъм от бързо свалените през първите седмици килца, леко спадна.
Ту малко надолу, ту после малко нагоре, но си признавам, че си имам и своите малки отклонения от режима  Embarassed. Както и да е, ще гледам вече да съм по-стриктна. Вчера бях на ябълки, чушки с ориз /на фурна/ и салата домати, краставици, и за вечеря пак чушките и салатка. Грамажи не меря, гледам вечерята да е по-малко като количество от обяда.
Днес З. банан, О. 2 филийки с лютеница, В. Спагети с лютеница, РЧШ

bub370, не съм капацитет в режима, но спокойно можеш да си хапваш банан за закуска, че даже и 2, ако са по-малки.

Лек ден от мен!

# 112
Здравейте  Grinning
Кантара леко мръдна и вече видях 5тицата отпред. Това ме мотивира и продължавам славно, още два дни и следва водния. Досега в живота си съм карала само един цял ден на вода и не беше хич трудно, дано и този да мине леко. След предния плодов бях 58,500 нещо което не съм виждала от 2 години /когато го видях само за ден-два, защото се наложи да прекъсна диетата./ Днес след варива уж нямаше да се тегля ама на не се стърпях, 59,400. Дано след този плодов който смятам да изкарам само на диня пак да размърдам кантара. Смятам че над 60 вече няма да кача, кантара ще се движи 58-59 докато пак не го разбутам.
Днес въглехидрати
З-банан
О-2 хилии с лютеница и кисели краставички
В- вероятно същата + черен шоколад,

Успех момичета и хубав ден.

# 113
  • София
Браво, magnolia4, поздравления! Моят кантар от 2 дни стои на 60,00, а и аз така бленувам вече да се появи петичка Praynig.

Днес белтъчини:

З - 3-4 кайсии
О - Телешки стек със зеленчуци на скара, салата и 1,5 ФПХ.
В - Броколи със сметана, кашкавал и сирене.

Голямо готвене пада с това режимче  chef

# 114
Палмичке, твоя кантар седи на 60 от два дни, а при мен се въртя около 61-2 около 15 дни. Така, че давай устремено към финала, скоро ще се раздвижи кантара.

# 115
При мен ден десети и резултат никакъв. Започнах 65 кг, а сега съм 64,400. Ще изкарам още няколко дни и ако не мръдне кантара се отказвам.

# 116
Меган, не се отказвай. Дай на тялото си време. Това изречение на мен ми помагаше за да продължа напред. Представях си, че първите дни тялото ми се чуди какво става с храненето, защо до вчера ядеше каквото му се преиска пък от днес вече си има режим. И така го оставих 8-10 дни да свикне, че няма да се тъпче с каквото ми видят очите, свалих само 2-3кг първите дни. След тези дни пак нищо, два дни обаче съвсем умишлено смесих протеини за вечеря (много малко но все пак..) и честно казано, тогава дойде първия голям минус.
Сега не смесвам и всичко си върви нормално. Килата не падат толкова бързо колкото ми се иска, но вече нямам панталон който да ми стои добре. Всички са увиснали около бедрата и дупето ми. Определено вече трябва да си сменя панталоните от 10ти на 8ми размер. Смятам скоро да не ги сменям обаче щото ми харесва да са ми широки и да осъзнавам, че съм отслабнала  Joy.

# 117
Меган, не се отказвай. Дай на тялото си време. Това изречение на мен ми помагаше за да продължа напред. Представях си, че първите дни тялото ми се чуди какво става с храненето, защо до вчера ядеше каквото му се преиска пък от днес вече си има режим.
Всъщност, аз сега ям много повече отколкото ядях преди. Никога на обяд например не съм яла месо с картофи или ориз. Винаги само едното или другото. Повечето дни дори обядвам само със салата. Толкова хляб колкото изядох тези десет дни, сигурно не съм яла от година.

# 118
Не е нужно да ядеш хляба.
Може да се ядат тестени само във вгх ден. Така правех и аз.

# 119
Меган, не се отказвай. Дай на тялото си време. Това изречение на мен ми помагаше за да продължа напред. Представях си, че първите дни тялото ми се чуди какво става с храненето, защо до вчера ядеше каквото му се преиска пък от днес вече си има режим.
Всъщност, аз сега ям много повече отколкото ядях преди. Никога на обяд например не съм яла месо с картофи или ориз. Винаги само едното или другото. Повечето дни дори обядвам само със салата. Толкова хляб колкото изядох тези десет дни, сигурно не съм яла от година.

Меган,  аз до колкото знам смесването на месо с картофи или ориз е забранено в диетата. Да не говорим, че картофите и ориза са в друг ден, в които месо не е позволено. Даже смесването на картофи и ориз не може. Да не би проблема да е в това, че не си разбрала правилата на диетата правилно? Хляба не е задължителен, аз лично не ям хляб.

Общи условия

Активация на акаунт