90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 84 720
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мили момичета и момчета, следвам от десет дни диетата, но не намерих отговор на въпроса постно зеле кои дни може да се яде?

# 91
Постно зеле може в първите три дни, а в плодов неовкусено  Peace

# 92
  • Варна
Привет  Hug
И аз не съм спазвала грамажи  Mr. Green
Днес : з: банан;
О: белтъчен (2кебапчета +салата домати и краставици); в: май ще е въглехидратна

В началото се чудех, как ще минат тези три месеца  Crazy ....а те взеха ,че бързо се изнизаха  Mr. Green
Лек ден  bouquet

# 93
Започваш почивката с въглехидратна вечер  Wink

# 94
  • Варна
Започваш почивката с въглехидратна вечер  Wink

Ами ще ходим на гости и мислих да е нещо набързо от магазина  Blush ,ако е грешно -приемам критика  Mr. Green  Peace

# 95
Не е грешно  Hug

# 96
Здравейте момичета!Май попаднах в платото. Бях на екскурзия и не можах точно да спазвам диетата, тоест ядях  много малко количество от нужното и без хляб.Когато се върнах кантара не беше мръднал. После продължих с обичайното, но пак е с 0,200 надолу и с 0,200 нагоре.Ще тръгне ли кантара  надолу и кога?Днес съм на плодове и пак количествата са малко. Утре ще ям много , дано  състоянието да се нормализира. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 97
  • София
Здравейте! След точно един месец от старта на диетата и пропуснат воден ден  Sad , кантарът се отчете с - 3, 100. Очакванията ми бяха около 4 кг за първия месец и да се появи най-сетне 5цата  Sunglasses, но... Знам, че следващите два месеца се сваля по-малко, но пък може и някой и друг кг да падне по време на почивката Party.
Прегрешенията ми са: малко мляко, което слагам в кафето и късните вечери понякога (около 22 -23 часа).
Днес витмаминен ден, който ми е най-трудният по принцип, но е една идея по-приятен, когато си направя смути - силно ви го препоръчвам!!! Simple Smile
И едно въпросче - при направата на зеленчуков бульон, слагате ли олио в него? Идеята ми е да си сваря днес с тиквичка, морков, гъбки и лук и да изям зеленчуците, а бульончето за следващите дни. chef

# 98
Браво за отчетените резултати!
Аз зациклих, но си признавам, че имам 2 сериозни прегрешения на вечеря-едното мляко с ориз и другото снощи на въгл, вечеря опитах доста от лятна мусака  с картофи, ориз и кайма, освен тиквички и друг зеленчук, която сготвих за сина ми + кисело мляко. Пиша ги дъждовни и продължавам.
Днес е 20-ти плодов и до момента съм на 2 малки купички череши. След  първия воден трябва да съм поне -4, за да има някакъв видим  ефект.
Успех!!!

# 99
Здравейте
K.A.G и аз зациклих което ме обезкуражава и ме поддикна към прегрешения, но пък след 3 пъти със вечерята смесих групи, но пък и трите пъти след това имам минуси който преди това когато бях стрикнта нямах.
Днес ми е 23 ти ден въглехидрати
з- 2 банана
о- 3 филийки с лютеница, за първи път нямам салата, но пък не се чувствам гладна.
вечерята ми до сега беше винаги сладка и под 200гр. Дали да не пробвам днес да е солена  newsm78.
Започнах 62-63кг, днес сутринта бях 60кг, а най-ниското ми тегло до сега е от ден след смесване 59,700. На плодове винаги качвам, след въглехидрати свалям.
Вечерям рано към 17,30 като се прибера от работа не е и това проблема.
Преди 2 години правих диетата, не успях да я изкарам докрая защото се случиха неприятни неща в семейството ми, но пък за 48 дни свалих 7-8кг. Очаквах и сега да е така ама не, немога да си обясня защо.
Имам 5 дни до водния и се надявам нещо да измисля, че да се размърда гадния кантар. На обиколки усещам по дрехите, че съм свалила малко, но като няма резултат на кантара се отчайвам.

# 100
Днес закусвах с около 300 грама череши, обяд- запечени гъби с лук,маслини, моцарела и пармезан, салата маруля, 1 филия пх. Вечеря същото като обяда, без хляб.
не съм се теглила, да минат поне 10 дни и тогава.

# 101
Магнолия, от досегашния ми не малък опит с диети знам, че при първо прилагане на диетата резултатът е супер добър. Повторно и както при мен  няколкократно  прилагане на една и съща диета-резултатът намалява. Зависи и от възрастта, но най-вече от стриктността. Затова не се предавай, а давай напред. Има още 70 дни.
Аз днес бях приятно изненадана с  голям минус след вчерашния плодов. Днес съм на пиле, кебапче и салата.

Успех на всички!

# 102
Здравейте! От днес и аз започвам диетата. Правила съм я веднъж преди доста години и имаше страхотен резултат. Опитах да я повторя и се отказах след първия месец понеже нищо не бях свалила Cry , но се надявам този път да е по-добре. В момента съм в изпитна сесия и съм страшно притеснена, а това ме кара да ям повече Sad , но се надявам да устискам и да не правя прегрешения  Grinning
 Днес започнах със закуска от ябълка и кафе. За обяд и вечеря имам броколи със сирена и сметана и салата.

# 103
  • Пловдив
Здравейте, не съм писала отдавна, но съм режимна, почти без нарушения. Само на 1 юни леко стъпих накриво - децата черпиха за вземане на свидетелствата и обядвах със солети, соленки и три шоколадови бонбона. Денят беше въглехидратен и си го смятам за 1/2 нарушение  Laughing Вечерта ядох спагети с лютеница.
Днес - отново въглехидратен:
З - череши
О - салата с чабата с маслини
В - спагети с лютеница
И имам един общ въпрос - колко време продължава яденето? Примерно в събота ходих на едно събиране. В къщи преди да изляза си изядох парче пиле. И после като се събрахме си поръчах салата, която ядох повече от час. Та мисълта ми е - до колко можем да се разпростираме във времето с яденето. И доколко можем да го прекъсваме и продължаваме - примерно ядем, извикат ни някъде спешно и се върнем след половин час - зарязваме ли останалото или си го дояждаме?

# 104
  • София
И имам един общ въпрос - колко време продължава яденето? Примерно в събота ходих на едно събиране. В къщи преди да изляза си изядох парче пиле. И после като се събрахме си поръчах салата, която ядох повече от час. Та мисълта ми е - до колко можем да се разпростираме във времето с яденето. И доколко можем да го прекъсваме и продължаваме - примерно ядем, извикат ни някъде спешно и се върнем след половин час - зарязваме ли останалото или си го дояждаме?

Изобщо не може да се прекъсва хранене. Сядаш, ядеш, приключваш и толкоз. До следващото хранене или до сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт