90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 84 738
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен!
Може би част от вас ме помнят, правих режима 2011 год, след раждането на малката ми дъщеря. Тогава смъкнах 17 кг. Върнах около 3 кг и успях да ги задържа 5-6 год. Миналата година преживях тежка операция. Явно обездвижването, както и хормоналните промени повлияха на теглото ми. Качих 8 кг за половин година. От 04.06 съм отново в редиците на 90 дневната диета. Целта ми е 10 кг. Днес, ден 10-ти - кантара отчете - 3 кг точно.
Днес съм на варива: З-ябълка, О- зелева салата + картофена салата, довечера мисля да бъде салата краставици и домати + картофена салата. При мен проблема идва от количествата. Свикнах да си хапвам и сега докато ми се свие стомахчето зор ще видя.
Успех на всички!

Добре дошла и от мен Simple Smile
Исках да дам отчет, че за 7 дни на диетата и съм свалила 3 см. талия и ханш.... не знам дали е добре... може би някой може да каже. Нямам кантар вкъщи за това не мода да кажа като килограми колко е ...
 Днес съм на варива:
З- банан
О - леща
В - леща

Голямата ми чуденка е какво да си направя за утре.... ще погледна темата с рецептите, но ако някой има идеи може да сподели Simple Smile Хубав и успешен ден Simple Smile

# 151
Мили момичета, браво на всички за успехите !
Аз приключих на 20-ти май с диетата и от тогава нещо +2 кг. който се движат ту надолу ту нагоре ..
хич не ми харесва това .
Нямам търпение а минат 90 ни и пак да започна по режима

Нещо не правиш както трябва. Ако спазваш правилата на почивката, даже трябва да свалиш още някое и друго килце. Огледай си менютата, да не би да прекаляваш с въглехидратите? Правиш ли редовно плодови дни (поне веднъж седмично) или ги пропускаш? Ако трябва си направи седмично меню кога какво ще ядеш - белтъци на обяд, варива на вечеря, за следващия ден - белтъчен обяд, плодова вечеря напр. и така за цялата седмица. Така пак ще спазваш някакъв режим и няма да прегрешаваш, защото ще знаеш кога какво трябва да ядеш. Peace

# 152
Привет на всички!
Някои от вас може би ме помнят със старият ми никнейм vstoilova.
Два пъти съм била част от пишещите тук и двата бяха неуспешни. Първият път свалих 15 кг за 2 месеца и прикъснах , защото нямах нужда от повече.
В следствие на това качих 25кг за 1 година и реших да опитам пак , но бързо се отказах.
Обаче от 13.02 се захванах сериозно с режима , водех се изцяло по книгата и свалих 22кг и още 5 за 1 месец почивка. Общо 27 до момента. Продължавам наприд искам да свала още 5-6 кг до идеалното тегло , ще направя и втора врътка.
Нямах никакви прегрешения по време на режима!  Peace

Искам да дав съвет на всички нови  - не се отказвайте , дори когато имате застой. Спазвайте режима стриктно и резултатите няма да закъснеят.
90дд е пътят към по-здравословен начин на живот.

# 153
Х Е Р А  bouquet Страхотен резултат  Simple Smile

Би ли споделила повече подробности, примерни менюта, количества, часове на хранене и т.н., моля  Simple Smile

Привет на всички  Simple Smile
Не помня дали съм писала тук преди. Правила съм режима преди доста години в доста свободен вариант и сигурно затова резултата не беше особено впечатляващ, въпреки че имах и сега имам доста за сваляне. Обмислям дали пак да не го направя, макар че обедното хранене ми се очертава най-уязвимо откъм подсигуряване и време за хранене.

# 154
Къде сте момичетааа ? Simple Smile
КАГ браво за хубавите резултати!
slb83 - добре дошла.

bub370 - доста добре е!
Хера - много хубав резултат, браво.
Зетче, аз те помня, писала си тук. Няма от къде да те помня, понеже пишех само в тази тема. С нана нещо си говорехте как да се храниш, когато си нощни смени, ако не ме лъже паметта, но това беше преди години.
Какво в обедното меню те притеснява?

Момичета, аз правя нещо като 90 дд почивка - карам си белтъчен, варива и плодов по правилата, но пропускам въглехидратния. "Правя" е силно казано, от скоро започнах, имах вече 2 белтъчни дни и днес ми е варива, като обаче имам и следобедна закуска - плод. Опитах много неща във времето, експериментирах много и допусках ... грешки не, но натрупан опит. За сега се чувствам в мир с решението си и ми е добре, приятно и комфортно
Меню
Скрит текст:
1 ви белтъчен
З - плод
О - спаначен огретен (без картофи, само спанак и сирене)
сз - диня
В - риба и салата
2-ри бобов
з -диня
О - боб чорба и нахут със салата
сз - диня
В - салата и към нея царевица, боб и нахут от консерви
- бях на гости и придвидливо си носех останалото от нахута в буркан и една консерва салатен боб с мен  Embarassed Ах каква картинка съм по гостита
3-ти плодов
- диня
- пъпеш и 3 фурми
- 50 гр кашу
- 1 банан
- салата домати, краставици, лук и малко сол
- 50 гр. бадеми
4-ти белтъчен
З - кайсии
О - 3 яйца на очи със салата
- 4 кайсийки
В - броколи със сметана и кашкавал на фурна.
За днес се колебая между картофи/ориз/грах.
Мисля да направя един грах и малко картофи на фурна и да ги разпределя за О и В.

Правя и тренировки - кардио по 30-40 минути, като в тях има и упражнения със собствено тегло. Изтеглих си една програма - много добре ми влияе, да има система на тренировките - да знам, че всеки ден, последователно нещо имам да тренирам.

# 155
  • София
Добро утро на всички!

Аз съм в застой. Задържам си 12 свалени килограма от февруари досега. Обаче трябва да сваля още 8 до края на септември. Така рече докторката.
Днес съм си направила леща, мотаят ми се и някакви домати и една ябълка.

# 156
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Спазвала съм този режим 2-3 пъти, но не съм била много стриктна. И после все се провалях в почивката. Този път съм твърдо решена да бъда стриктна, знам правилата, искам веднъж завинаги да се оттърва от излишните кг след раждането. А те не са никак малко. Около 15кг минимум. Решила съм да започна или от утре,или от неделя. Така че като започна, ще пиша начални кг и менюта. Интересувам се, ако не правя водни, дали резултатите ми ще са по-малки. Също така, ако пия кафето си с 1ч.л. мед евентуално сутрин, дали ще се забавят нещата. Салатите само със зехтин ли ги овкусяте или и с олио.
 Simple SmileЛек и ползотворен ден ви желая и до скоро! bouquet

# 157
добре дошла, ако си възможно най-стриктна, ще видиш как без да се усетиш, лесно и приятно ще ги махнеш тези 15 кг  Peace

Водните дни ги обсъждахме няколко страници по-назад, можеш да погледнеш.
Аз винаги съм пила кафето си с една лъжичка мед, а резултатите ми са чудесни. Само че се отказах от млякото в кафето, сега понякога се глеза със доза течна сметанка, но тя е 2-3 грама... Бяло Фрапе само в белтъчен и то само при условие, че на обяд си яла млечни и фрапето е почти (ако не напълно) непосредствено след тях.
Салатите зависи от деня - в плодов си позволявам само малко сол, в останалите дни - сама избираш зехтин или олио. Зехтинът е малко по-полезен, но не всеки има възможност за качествен и хубав зехтин - шарлана е в пъти по евтин, а също не е лош като идея. Олиото е вредно (наистина вредно) само при термична обработка - в общи линии зехтин, шарлан, студено пресовано олио от авокадо, ленено или сусамено семе - все добри избори за салати. Но по малко 1 с.л. Simple Smile

# 158
Интересувам се, ако не правя водни, дали резултатите ми ще са по-малки. Резултатите няма да се повлияят съществено, ако не спазваш водните дни. Също така, ако пия кафето си с 1ч.л. мед евентуално сутрин, дали ще се забавят нещата. Може да добавяш в кафето 1 ч.л. мед, това не е против правилата.  Салатите само със зехтин ли ги овкусяте или и с олио.  Може и зехтин, може и олио, но не повече от 1 лъжица.

# 159
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за отговорите. Вече и тези въпроси ми се изясниха. Най-важното за лъжичката мед😀.
Ще започна да пиша и менютата си.
Започнах и упражнения у дома.  bouquet

# 160
Аз смятам да пропусна водните дни, цял ден ме боли глава, като не съм яла, не се чувствам добре.

# 161
Z.2012 спазвала съм допустимите грамажи и часове за хранене - минимум 4ч интервал м/у обяд и вечеря в протеинов и минимум 3 в СК и ВХ.

# 162
Браво бабе :*

бобов
З - плод, не помня какъв
О - грах и картофи на фурна
В - салата от нахут, червен боб и царевица с люти чушлета.

Плодов
- ей да се оплача, купих едни плодове от Кауфланд - 21 лв дадох и за какво?! Кайсийте абсолютно безвкусни, нямат никакъв вкус на нищо. Пъпеша мирише на алкохол, а на вкус е като лекарство за пломба - от тея на зъболекарите - не знам какво е и как са го гледали тоя пъпеш, но силно се съмнявам да го ям...
та
2 праскови
2 банана
череши
сега ще са домати и краставици и мисля за 'десерт" парче кокос - колкото половин палец отгоре с една фурма. Чудесх се за зеленчуци и плодове може ли да се смесват, май може, пък и то домата си е плод  Mr. Green

# 163
  • Пловдив
Здравейте!
Както писах преди 2 дена, от днес започвам(Т.е. вече вчера). ☺
Менюто беше:
З банан
О 2 свински пържолки с много зелена салата и филийка пълнозърнест хляб
В зелена салата със сирене
Начални кг. -70.500
Искам да сваля 15 и да стана поне 55. Висока съм 158см. Преди да забременея бях между 49 и 53.
 Embarassed
Лека вечер от мен, момичета!

# 164
Здравейте до сега не ми се е налагало да ползвам диети .Дори като бременна качих едва 7кг ,но след кърменето ,недоспиването и тъпченето с вредни бързи храни в един ужасен миг се оказах 71 кг .Цел да стигна 55 кг висока съм 170 .Всеки ден тренирам по 60 мин яко кардио и силови .Въпреки това си качих килограмите  заради буквалното тъпчене с боклуци. Вегетарианка съм ,но консумирам мляко ,сирене яйца и кашкавал .
На диета съм от няколко дни  предимно зеленчуци  сурови и варени яйца и плод по рядко ,но ми идва тежичка .Искам да опитам с тази .
закуска ; чаша череши
обяд 3 яйца варени с една голяма краставица .Трябваше да са две яйцата ,но малкият ми изяде жълтъците и си позволих още едно .Две хапки пълнозърнест хляб .Ми не мога да ям яйца и хляб не ми се връзва .
вечеря : 2 яйца с домат  поне така мисля да бъде

Общи условия

Активация на акаунт