90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 84 731
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Тук съм. Чета ви, но казах, че ще давам отчет периодично.
Вчерашният 28- ми плодов ден мина супер добре. Имаше и як фитнес с нарязването  и внасянето на 10 кубика дърва. Издържах и на ястията, които бях приготвила и сервирах на помагачите за обяд. Аз карах на салата с домати и краставици и съвсем малко орехови ядки.
Днес ми е първи воден. За сега всичко е точно. Утре мерене и отчитане на резултат. Прогноза - 4 кг. за първи цикъл.

# 136
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Отчет за вчера няма да давам, мога да кажа само едно изречение "Бях в Одрин."  Embarassed Embarassed И имам въпрос - разрешен ли е оцетът от нар? То по-скоро е меласа, гъсто е и леко сладни, но се води оцет.
Днес - белтъчен.
З - вишни
О - риба със салата домати и краставици
В - свинска пържола със салата

# 137
Като се има предвид, че нарът е плод,  май не. Ама пък и виненият и ябълковият оцет са от плод и ги ползваме за салата. Защо и оцет от нар по същата логика да не се използва за салата?
Аз  бих го ползвала.

# 138
Здралейте група !
В редиците съм от 01.06. Стартирах от 90,5 кг. Опитвам се да спазвам предписанията обаче през последната седмица две много тежки боледувания. Миналия уикенд лежах скована от дископатия. Не можах да си сготвя нищо читави и карах на каквото има в хладилника според дните. Тъкмо почнаха да отшумяват болките в гърба и се сдобих с жестока кашлица от която спя по 2 часа на нощ. Та мъж ми в белтъчен ден ми набута буквално лъжица мед със сода към 23.00 часа в белтъчен. Успокоявам се, че все пак бяха минали няколко часа и храната се е била смелила и напуснала стомаха.Криво ляво завъртяха се 10 дни ,  равносметката е близо 3кг+. Искаше ми се и по-добре. Много силно мотивирана съм в момента и няма да прекъсвам.

# 139
Вещи, аз го имам този "оцет" купих го покрай едно иранско ястие, "фесенджун", което готвих. Става, но само за въглехидратен ден според мен, като дресинг към салата или сос за спагети. 294 калории на сто грама, всички почти от въглехидрати Simple Smile

Грозда, ти не беше ли и преди правила или бъркам  newsm78

Аз май ще се напъна един последен път да я правя... с по-малки порции и повишено внимание във ВХ ден. Искам/имам нужда да сваля още 4-5 кг., опитах други режими, сърцето се насам ме тегли. Да видим какви ще ги свърша.

# 140
Грозда. успех!

# 141
Не бъркаш г-це щях да я правя , преди няколко месеца влезнах с една заявка, обстоятелствата се промениха обаче и вече нямам извинение да стоя дебела. КАГ благодаря

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 20:14 от грозда

# 142
  • ПЛОВДИВ
Мили момичета, браво на всички за успехите !
Аз приключих на 20-ти май с диетата и от тогава нещо +2 кг. който се движат ту надолу ту нагоре ..
хич не ми харесва това .
Нямам търпение а минат 90 ни и пак да започна по режима

# 143
  • Пловдив
К.А.Г., Госпожице, благодаря за отговорите  bouquet

# 144
Два дни и аз омазах положението, поне кантара не ме наказа и съм си на килата от преди водния, който беше преди 3 дни. Днес 58,700. Белтъчини.
закуска - банан
обяд - пилешка пържолка на скара, пълнозърнест хляб и салата домати.
вечерята е неясна защото нямам пилешко повече така че някакъв друг белтък, може би яйца и салата. Яйца до сега не съм яла може и да пробвам да видя резултата.

Хубав ден момичета.

# 145
  • София
Здравейте и от мен!

Бавно и славно продължавам. Днес въглехидратен:
З - череши
О - бутерки микс (с маслини, тиквичка, доматче, на някои сложих лютеница със сусам/ким/босилек и шарена сол), салата и бульонче
В - едни профитероли съм си купила от преди няколко дни в очакване на въглехидратния  Laughing

Вчерашният скорбялен ден го изкарах на леща за обяд и вечеря.
Прекарасен ден и седмица с много минусчета ви пожелавам! Hug

# 146
Отчет след първия воден -  4 .100 . Доволно. Ако до края сваля още 6 ще е супер за мен.

Днес:
з-череши
о и в - по малко сирене и кашкавал+ кисело мляко+ салата домати и краставици.
 За утре в момента се готвят лозови сърмички, които ще ям със салата домат и краставица.
Успех на всички! Лека нощ!

# 147
Добро утро.
Днес варива
З-банан
О- нахут със зеленчуци направени като манджичка + салата домати, репички и зелени тревички + филия пълнозърнест хляб
В- същото

Ще се измеря след плодовия, но определено трябва да си купя някой друг панталон или поне да си намеря колана  Grinning.

Прекрасен слънчев ден на всички.

# 148
  • Козлодуй
Здравейте и от мен!
Може би част от вас ме помнят, правих режима 2011 год, след раждането на малката ми дъщеря. Тогава смъкнах 17 кг. Върнах около 3 кг и успях да ги задържа 5-6 год. Миналата година преживях тежка операция. Явно обездвижването, както и хормоналните промени повлияха на теглото ми. Качих 8 кг за половин година. От 04.06 съм отново в редиците на 90 дневната диета. Целта ми е 10 кг. Днес, ден 10-ти - кантара отчете - 3 кг точно.
Днес съм на варива: З-ябълка, О- зелева салата + картофена салата, довечера мисля да бъде салата краставици и домати + картофена салата. При мен проблема идва от количествата. Свикнах да си хапвам и сега докато ми се свие стомахчето зор ще видя.
Успех на всички!

# 149
СИБ 83, добре дошла! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт