90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 83 831
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Привет.
КАГ , NoMe, благодаря за разясненията, черен шоколад само две вгх вечери до сега съм яла. Все забравям да си купя, а като си купя - децата го изяждат без да разбера. По принцип не обичам много сладкото, така че не ми пречи, че не ям. Щом черния шоколад е препоръчителен, ще се запася, а запасите ще скрия.

Тази сутрин кантарът отчете -1,100 кг. за поредната четворка. Общо -8,800 до сега.
Днес съм на водичка... за сега удържам фронта. Направих си и едно следобедно кафенце за разнообразие /чайове не обичам/. Дано да издържа до довечера. Утре, след водния, пак мисля да се премеря.

# 31
Тъй като днес съм на извара
Скрит текст:
по Дюкански  Wink
искам да ви споделя една много вкусна и режимна рецепта:

извара (количество по желание)
2 ч.л. какао
2-3 лъжици кисело мляко

Аз си я направих в една от големите купички, които са за бульони. От изварата сложих 5-6 с.л. Забърках с какаото и киселото мляко и се получи много вкусно нещо, наподобяващо крем  Peace

# 32
Ще се пробва този крем! Благодаря!
Относно " А след това"? Не взимайте пример от мен, защото се върнах към старите навици и затова пак отново на 90 ДН.
Вярно е, че имах много лоши 2 години и изобщо не ми беше до килограми и диети, но  това не е оправдание.

За 2 четворки имам - 1 кг и 900 г  на електронен и 1 кг и 500 г на механичен кантар. Доволно!
Днес омешах белтъците, ама такова имах на разположение:
з- ябълка
о- сирене, домати, краставици, таратор  и ПЗ фил.
в - печена наденица и ПЗ филийка
До следвщия път! Успех!

# 33
  • Варна
Здравейте  Hug
tanita как мина водния  Hug
Днес варива: пак ще е на салати
З:ягоди (домашни  Heart Eyes )
О и В : бобена салата + салата домати и краставици
Лек и спорен ден  bouquet

# 34
Пепи, водният ден вчера мина учудващо добре. Не вярвах, че ще издържа, но... факт. Твърдо няма да пропускам и останалите водни дни. -400 гр само от вчера до днес.
Даже тази сутрин не изпитвах кой знае какъв глад, а мислех, че ще съм озверяла Laughing
За домашните ягоди направо ти завиждам.

З. два банана
О. сирене със салата от домати и краставици + филия хляб
В. мисля да е някакво месце - или пилешко, или кюфтенца, със салата, още не съм решила.

Хубав слънчев ден, дами!  bouquet.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 09:49 от tanita

# 35
  • Варна
Привет  Hug и Честит празник!
За днес:
З: ягоди
О: брускети ( останаха от предния вгх) и салата (домати и краставици)
В: ще я мисля  newsm78
tanita браво  Hug
Желая ви прекрасен ден  bouquet

# 36
  • Варна
Къде сте  Hug отслабващии  Hug
Днес плодове : череши и плодов сладолед (домашен)  Heart Eyes  / смилате банан, нектарина и авокадо в блендер и след това във фризера ..мммм /
Лек ден  bouquet

# 37
Здравейте момичета, мисля да започна диетата от понеделник. Имам едни 7 килограма които са ми в повече, тежат ми и не се чувствам добре. Искам да ви попитам вечерята задължителна ли е? От години не ям нищо след 16 часа и не ми се иска да започвам да го правя.

# 38
Задължителен е часовия интервал между храненията Simple Smile можеш да вечеряш и в 16 часа. Т.е имаш две основни хранения и плодова закуска, а дали ще го наречеш вечеря или не, няма значение. Но по принцип закусваш ли? Така часовия интервал на глад от 16 до обяд на другия ден е доста, може да изгладнееш прекалено много. В такъв случай те съветвам да направиш две закуски като между тях има 2 часа, а на хранене плодовете са еднакви.
Добре дошла и успех bouquet

# 39
Уф не съм писала отдавна...от срам. След водния ден какво се случи с мен незнам, ламята се обади и едва се контролирам. Помагайте, днес съм на плодове и стоя до хладилника....дано издържа.

# 40
  • Пловдив
Между закуската и обяда също ли трябва да има 4 часа? Може ли по-малък интервал, като се има предвид, че плодовете се разграждат по-бързо?

Вчера, както си бях казала - прегреших, въпреки, че беше по-малко, отколкото смятах. Ама нямам заслуга за това, просто яденето беше по-малко от очакваното  Laughing

Скрит текст:
Бях на приема на Президента за 24 май. Преди това съм ходила 2 пъти и имаше отрупани маси с най-различни изкушения. Дори и неща, които никога не съм опитвала. Та бях с такова очакване и за тази година, но бях изненадана. Минаваха разни момченца с подноси и хапки на тях. И може да се каже, че бях почти режимна - имаше някакви зеленчукови тарталети, соленки, сушени плодове облени с шоколад, някакви мънички чийзкейчета, количествата бяха много малки, та както бях на въглехидрати почти бях режимна  Embarassed

Днес - плодове - ягоди, череши, банани и салата.

# 41
Зла Вещица между закуската и обяда - 2 ч
Протеинов ден между обяд и вечеря-4ч, другите дни -3ч , витаминен-2ч

# 42
Задължителен е часовия интервал между храненията Simple Smile можеш да вечеряш и в 16 часа. Т.е имаш две основни хранения и плодова закуска, а дали ще го наречеш вечеря или не, няма значение. Но по принцип закусваш ли? Така часовия интервал на глад от 16 до обяд на другия ден е доста, може да изгладнееш прекалено много. В такъв случай те съветвам да направиш две закуски като между тях има 2 часа, а на хранене плодовете са еднакви.
Добре дошла и успех bouquet
Благодаря, засега съм сериозна. Grinning Закусвам, предимно с кисело мляко и мюсли или с овесени ядки и плодове. Напоследък любимата ми закуска е чия накисната в кисело мляко и ягоди.

# 43
  • Пловдив
Дандулина, благодаря  bouquet

# 44
Добре дошла Меган   Hug
Закуската тук винаги е плод, 2 броя. Ако не обичаш плодове може зеленчук.

Общи условия

Активация на акаунт