90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 83 821
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Добре дошла Меган   Hug
Закуската тук винаги е плод, 2 броя. Ако не обичаш плодове може зеленчук.
Добре заварили. Hug Знам, че се закусва само с плодове от 1 вид, обичам плодове и тази част от диетата няма да ме затрудни. Grinning Най-трудно ще ми бъде да се лиша от прясното мляко в кафето сутрин, но няма начин. Когато съм на белтъчен ден нали мога  да го слагам в кафето сутрин и да пропускам закуската с плодове?

# 46
Не може  Confused

Евентуално след като обядваш можеш да пиеш кафе с мляко.

# 47
Не може  Confused

Евентуално след като обядваш можеш да пиеш кафе с мляко.
Лошо Laughing

# 48
За мен днес е 15ти ден. Започнах от 62-3кг. След първата четворка бях 61, после за един ден видях 59,600 и вчера пак 61,500. Ядосах се и реших да не се качвам на кантара скоро защото ме обезверява, но пък усещам че обиколките намалят така че продължавам.
Днес съм на плодове. Искам да попитам към този ден има ядки 100гр разделени на два приема, но кога са тези два приема на обяд и на вечеря ли?

Прекрасен ден момичета.  Laughing

# 49
Здравейте! Аз ям малко ядки, обикновено орехи. Хапвам ги като ми пригладнее през целия плодов ден.
Отчет:
За 3 четворки имам минус 2,5 кг , но половината ми е плаващ и след днешния белтъчен вероятно ще се върне.
Днес: з- ябълка о- имам малко парче от  печено пиле и салата домати+краставица
в- няма да има пиле и ще е сирене и домат

# 50
  • Варна
Привет  Hug добре дошла Меган   Hug
Днес : водичка, чай и кафе  Mr. Green
Слънчев и усмихнат ден ви желая  bouquet

# 51
  • София
Здравейте!

Днес, въпреки че вали, за мен е един добър ден.

След 3-месечно лечение - 13 единици инсулин по-малко, 11 кг по-лека и всички щитовидни хормони в норма...
Първата битка от дългата война е спечелена.
Следващата контрола е през септември. Надявам се дотогава да сваля поне още толкова килограми и нещата да станат още по-добри.
Днес съм на марули и репи със сирене за вечеря. На обяд беше спанак с кисело мляко.

# 52
Здравейте!

След 3-месечно лечение - 13 единици инсулин по-малко, 11 кг по-лека и всички щитовидни хормони в норма...
Следващата контрола е през септември. Надявам се дотогава да сваля поне още толкова килограми и нещата да станат още по-добри.
Днес съм на марули и репи със сирене за вечеря. На обяд беше спанак с кисело мляко.
Heart Eyes Hug Heart Eyes Искрено се радвам, Нан, Шампионке   Hug
Въглехидрати съвсем ли не консумираш?

# 53
Поздравления nana  Hug bouquet

magnolia4 ядките са до 100 грама, в плодов ден, можеш да ги хапваш от обяд нататък. Не е задължително да са точно на два приема, можеш да си ги изядеш и наведнъж.  Peace

Днес : водичка, чай и кафе  Mr. Green
hahaha
Дет' се вика да ти е сладко  Hug

K.A.G. за три четворки резултата ти е много добър  Peace

# 54
  • София
Здравейте!

Heart Eyes Hug Heart Eyes Искрено се радвам, Нан, Шампионке   Hug
Въглехидрати съвсем ли не консумираш?

Ям въглехидрати, но ограничено. Например ям само пълнозърнест, типов или ръжен хляб. Около 40-50 грама, не повече. Не на всяко ядене, естествено.
Ако са макарони - 50-60 грама в сурово състояние.
За три месеца освен ябълка - по 1 на ден и то не всеки ден, друг плод не съм яла. Вчера си позволих 10 ягоди. Просто да се отбележа за годината.
Торти, сладкиши и прочие въглехидрати - не. Захар не, подсладител не.

# 55
Нана, не знаех, че имаш такъв проблем. Браво за волята ти!

НоМЕ, благодаря! Знам, че ще има задържане, но се надявам да е поне след петото свалено кило.

# 56
Момичета, реших да си правя предварително меню, за да ми е по-лесно с храненията, вместо да го мисля от ден за ден. В началото ще ви помоля да ме консултирате при избора на храна, доста четох за диетата, но мога и да допускам някои грешки. За първите четири дни съм решила това да е менюто ми:
1-ви ден
Закуска – череши
Обяд – омлет от 2 яйца, краставици и домати,1 филия пх, 300 мл.пилешки бульон
Вечеря – омлет от 1 яйце, краставици, домати
2-ден
З- череши
О- салата от зрял боб,1  филия пх, домати краставици, 300 мл.зеленчуков бульон
В- салата от зрял боб, домати, краставици
3- ден
З-ягоди
О- спагети с готов сос, домати
В- спагети, блокче черен шоколад
4-ден
Череши 1 кг.

Бульона веднага след хранене ли се пие? Когато вечерям със солено във въглехидратния ден блокчето черен шоколад е задължителен нали?   Трябва ли е вечерята да е същата като обяда или мога да обядвам например със салата от боб, а да вечерям с царевица?

# 57
  • София
Добро утро!

Меган, бульонът трябва да е домашно приготвен, в никакъв случай от кубче.
По дефолт - обяд и вечеря са еднакви, но можеш и да не го спазваш.
Редчето шоколад е дадено, защото черният шоколад е антиоксидант и защото донякъде притъпява истериите на шокохолиците на режим, останали без сладко  hahaha
Спагетите ти категорично не могат да бъдат с готов сос от прахче.
Храните, които се консумират по време на 90ДД трябва да бъдат домашно приготвени или най-малкото от естествени продукти. Прахообразни заместители не са разрешени.

# 58
Задължителен ли е бульонът? Просто не си представям как през ден ще варя зеленчуци или пиле заради бульона. За готовите сосове мислех да са тези които са в буркан или бутилка, никога не съм ползвала такива на прах. Аз си падам много по сладкото, но не съм голям фен на шоколада, ако ям ще е черен с бадеми. Предпочитам кремчета и тортички с маскарпоне, плодове и сметана.

# 59
  • Варна
Здравейте  Hug
Да се отчета след трети воден: -3кг/за месец/, общо за трите месеца режим -15 кг.
Много съм доволна  Party
За днес : з:банан, о:печена риба +салата домати и краставици, в: може би пак същото
Благодаря за съветите и подкрепата  bouquet
Лек ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт