90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 84 685
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Меган 1 кг. Череши ми се струва много малко за плодов ден. Ще останеш гладна. В плодов може и до 100 гр ядки - сурови.

# 61
Бабе, аз във фейса те поздравих, но и тук. Герой си ти  Hug
Меган, ако държиш да пиеш бульон, мога да ти предложа за белтъчен ден, костен бульон. Правиш една тенджера и замразяваш - изключително полезен, питателен и не лош на вкус. Аз го добавям в супи. И аз мисля, че един кг., череши са малко малко Simple Smile Като цяло храната ти е доста малко.

# 62
  • Пловдив
На мен и 2 яйца за обяд и 1 за вечеря много малко ми се виждат  Embarassed

# 63
  • София
Задължителен ли е бульонът? Просто не си представям как през ден ще варя зеленчуци или пиле заради бульона. За готовите сосове мислех да са тези които са в буркан или бутилка, никога не съм ползвала такива на прах. Аз си падам много по сладкото, но не съм голям фен на шоколада, ако ям ще е черен с бадеми. Предпочитам кремчета и тортички с маскарпоне, плодове и сметана.

Бульонът не е задължителен.
Готовите сосове са пълни с нишесте, брашно и захар. Направи си сама доматен сос, не е трудно.
Шоколадът е само черен, без ядки.

Духче, Баба нивгаш не мож я избъзика, каквото ще да става, до последно се боря. Така че продължавам. Септември ще бъде май и аз задължително ще съм направила всичко по силите си да сваля още 11 кг дотогава.

# 64
Знам. И аз съм с теб на фронта  Hug 11 кила не знам дали ще успея да сваля, но бих искала. Или поне 6 Simple Smile

# 65
Благодаря ви за включванията момичета Hug За черешите - ще хапвам повече тогава, аз по принцип мога да ям плодове неограничени количества, ама нали е диета реших, че трябва да се ограничавам в количеството. Ще си направя и омлета с 3 яйца, както и домашен доматен сос.  Не държа и да пия бульон, но ако беше задължителен щях да го направя. Аз по принцип не ям много и като гледам снимки във Фейсбук на  менютата на някои момичета направо се плаша. Mr. Green Досега основно закусвах с мляко с разни добавки, обядвах основно с белтъчини - салата с млечни или месо, след обед до 16 часа плодове и приключвах с храненията. Сладко  и тестени си позволявам веднъж седмично. Така се храня от години, но за съжаление последните 3-4 месеца качих тези 7 килограма. Навлизам в МП и това си дава отражение.
Забравих - мисля да купувам от немския пълнозърнест хляб. Предполагам, че е добър.

# 66
Досега основно закусвах с мляко с разни добавки, обядвах основно с белтъчини - салата с млечни или месо, след обед до 16 часа плодове и приключвах с храненията. Сладко  и тестени си позволявам веднъж седмично. Така се храня от години, но за съжаление последните 3-4 месеца качих тези 7 килограма. Навлизам в МП и това си дава отражение.

И аз се хранех по подобен начин, като спазвах правилата на режим почивка. Доста често обядвах плодове, а за вечеря белтъчини + големи салати. Това, което ми се отрази и заради което качих от 66 на 68 кг. бяха тестените, които зимата си позволявах поне веднъж седмично. Ами не става така  Thinking От февруари не съм хапвала нищо тестено, а от месец изключих и плодовете. Писала съм и тук, че минах на Дюкан, поради тази причина. Онзи ден се мерих и кантара ме зарадва с 67 кг. Но определено навлизането в МП си казва думата и трябва много повече дисциплина в храненето  Hug

# 67
Пепи, поздравления! Страхотен резултат! Представи си какво нещо е това- 3 пълни петлитрови бутилки си махнала от себе си!
Нана, ти си невероятно волеви човек. Моите почитания за това!

Днес направих сериозно прегрешение. Следобед сватята ми донесе череши и в ден  за варива  по никое следобедно време ядох череши. Първите за сезона.  Преди малко ми пригладня и  изядох предвидената купичка картофена яхния. Ще си платя,  разбира се, с голям +.
За утре ще си направя подлучени тиквички с оцет и много чесън. Много ги обичам.
Нещо много бързо ми минава времето. Сякаш почнах вчера, а минаха  14 дни. Още толкова и воден.

До скоро!

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 17:18 от K.A.G.

# 68
  • Варна
Привет  Hug К.А.Г. благодаря  bouquet Надявам се и при теб нещата да се развият, така както искаш  Hug
Вчера : ягоди ; българско постно суши  Mr. Green ( ориз с краставичка увит в лентички от тиквички  hahaha Joy ) и картофена салата
Днес : з: банан, о: брускети ( най накрая ще свърши тоя пакет  Mr. Green )
В: тъмна Индия и РЧШ  hahaha
Весел ден ви желая  bouquet

# 69
  • София
Нана, ти си невероятно волеви човек. Моите почитания за това!

Благодаря, Каг. Да се самоцитирам - "Няма невъзможни неща, има непоискани"  Grinning

# 70
Меган 1 кг. Череши ми се струва много малко за плодов ден. Ще останеш гладна. В плодов може и до 100 гр ядки - сурови.
Тъй като точно затова влизах да питам, направо към това да добавя въпрос - всъщност колко е допустимото/разрешено количество на плодовете във витаминния ден?

# 71
Привет, момичета!
Пробвала съм диетата, даже преди години след бременността успях да я изкарам цялата. Но сега все не успявам - нямам време да готвя, прегрешавам често и накрая се отказвам. Вече не се пробвам да я почвам Sad Обаче сега видях, че има сайт, който доставя храна по 90-дневната диета и ако мъжа ми и бюджета го позволи мисля да пробвам. Искам да ви питам обаче някоя от вас или ваша приятелка или някой друг, пробвал ли е доставки от такъв сайт? Има ло ефект? Как е храната? Няма да казвам сайта, за да не стане реклама.

Много ще се радвам, ако получа отзиви.

Благодаря предварително.

bouquet

# 72
Тъй като точно затова влизах да питам, направо към това да добавя въпрос - всъщност колко е допустимото/разрешено количество на плодовете във витаминния ден?
По принцип няма категорично ограничение, но зависи и какви плодове ще се ядат. Например ако си на банани, то те са достатъчно сладки и засищащи, от тях ще изядеш много по-малко, отколкото например ако решиш да караш на портокали. Хапват се до засищане, но разбира се в умерени и разумни количества. Още повече, че в плодов ден са разрешени и до 100 грама ядки. В 100 грама орехи или бадеми се съдържат 600 ккал, а това ти е почти половината от дневния калориен прием  Peace

# 73
  • Варна
Здравейте  Hug Днес плодове и последен ден от режима (91 дни).Аз не се ограничавам с количеството плодове, хапвам си колкото ми се яде  Mr. Green
веселина това звучи много интересно ...
Лек ден ви желая  bouquet

# 74
NoMe, благодаря за отговора  Peace Ще съм на сезонните плодове - ягоди, череши, че и кайсии, а те са все сладки, та ще гледам да съм разумна с количествата, но и да не изпитвам глад.
Pepity007, сподели твоя резултат и равносметка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт