90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 83 847
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Ох! Срам! Срам! Срам!
26 години/165см/около 93 кг (нямам кантар). Ама много ме е срам. Защо не ме беше срам да ям - идея нямам.
Не ме питайте как се докарах до тук - знам. Но защо го допуснах...

# 646
Ох! Срам! Срам! Срам!
26 години/165см/около 93 кг (нямам кантар). Ама много ме е срам. Защо не ме беше срам да ям - идея нямам.
Не ме питайте как се докарах до тук - знам. Но защо го допуснах...
Hug Hug Hug
Ще успееш, но ти пожелавам наистина желязна воля, бъди твърда! Hug Hug

# 647
Благодаря ти от сърце!
Ще се постарая!
Вярвам във всички нас!

# 648
Благодаря ти от сърце!
Ще се постарая!
Вярвам във всички нас!
Докато човек е млад всичко е лесно Hug...сега е твоят момент...не го пропускай, първият път се сваля най много! Heart Eyes Heart Eyes

# 649
😍  Благодаря за подкрепата!❤

# 650
Пъстрота, женски неволи - все едни и същи!  Laughing Благодаря за посрещането! Заедно ще ги преборим тия килограми, 5 или 55!
NoMe, благодаря! Да, наясно съм с правилата, макар че едва последните два врътки добавих пълнозърнестия хляб (свалих едни и същи килограми, с и без филийката, така че що пък да не си ям хляб!  Grinning). Дотогава това се смяташе за чисто смесване, а и не знам дали пишеше тук по времето, когато имаше една потребителка дето пишеше три метра чаршафи да дудне за филийката и бульона.  Laughing Беше култова.

Момичета, искрено благодаря за топлото посрещане! 
За толкова отслабвания и връщания на килограмите, научих едно - човеците сме същества на промяната. Телата ни са супермашини, способни да се адаптират към всякакви обстоятелства - дали ще е заради свръхстудената зима, или защото всички мамути наоколо са измрели Laughing и настъпва глад, ние се нагаждаме към обстоятелствата, променяме се. Ако телата ни не се поддаваха на промяна, ако ние не бяхме способни на промяна, човечеството нямаше да оцелее досега!
Моля ви, не се отчайвайте, ако нещата не вървят, така както очаквате или както при другите - хората сме различни и така трябва да е!
Мисълта ми е, че не е невъзможно отслабването - понякога ще се случва по-бавничко, понякога по-бързо, ще има и застои, понякога има и утежняващи обстоятелства като болести, стрес... Но всичко е преодолимо - с инат, воля и ВРЕМЕ! Никое тяло не желае да е болно, повярвайте. Когато започнеш да се грижиш за себе си, па макар и с бебешки стъпки, това рано или късно ще се отблагодари. Имайте вяра в себе си и в тялото си - самият факт, че сте осъзнали необходимостта от промяна, е един огромен напредък!
Пак стана дълго, но определено имах нужда да го напиша! Не се предавайте - заедно ще се подкрепяме и ЩЕ УСПЕЕМ!  Heart Eyes

# 651

Xibalba аз като правех диетата 2013-та не ядях позволената филийка. Така бях решила за себе си, първо, за да се науча да не ям хляб всеки ден и второ имах си въглехидратен ден, в който да си хапна така любимите ми тогава тестени неща. Не знам дали си ме чела по-рано, казах че съм свалила 40 кг., от 104 до 64-65 кг., към днешна дата съм 68, +- 1 или 2 килограма. Т.е. тази диета си е изключително успешна, стига да се спазват основните принципи. А потребителката с чаршавите за филийката май съм я пропуснала, не се сещам, но и дълго време не четях темата. Yum

# 652
О, аз я знам, и във Фейсбук пишеше. Отслабваща мама май се казваше.

# 653
Добро утро! Как сте днес, заредихте ли се с положително настроение? Денят ми е въглехидратен, а аз идея нямам какво да ям. Само закуската е известна - банан. Другото ще отчитам довечера.

# 654
NoMe, разбира се че съм те чела - ти си невероятен стимул, както много други дами в темата! Heart Eyes В началото и аз не ядях филийката - общо-взето бях на принципа "Без едно мога, с едно не мога!" - едната филийка колко ли пък ще ме наяде! Последните две врътки просто реших да я включа, да пробвам, учудващо ми действа доста добре - удържа глада за тестени (и аз мноого ги обичам) в дните, различни от въглехидратен. Но, разбира се, всичко си е до предпочитания - ако знам че пълнозърнестия хляб само ще засили глада, бих предпочела да го пропусна, вместо после да омажа целия ден.

Дара, аз също съм на въглехидрати.  Simple Smile Замислила съм пърленки на грил-тиган - 50:50 бяло:пълнозърнесто брашно, сол, мая, малко захар, вода, малко олио. Стават превъзходни! Още не съм решила с какво ще ги гарнирам обаче, може би домашна лютеница.

Хубав и слънчев ден на всички!  Hug

# 655
Разкошни сте всички!
Мотивиращи, можещи, с чувство за хумор и борещи се за своята промяна!

Днес съм на въглехидрати - за деня 11 май се пада.
За обяд спагети и салата.
За вечеря ще пробвам палачинки с овесени ядки(ако ми остане време). Мернах една рецепта в нета.
Даже режимно закусих - грозде.

# 656
Аз днес съм на месо, ден 9
Вафлите хич не ми понасят, но от готвене за домочадието не остана време за мен. Та още ме боли стомаха.
Вчера плодов, не съм се отчитала.
= сливи
1 ябълка
1 праскова
Малко орехи-2-3, шепа стафиди

Днес
З. Смокини
О. Кюфтета, салата домати, гриловани тиквички, ФПХ
В. Ще е кюфтета, но с някаква варена гарнитура, че да се отдуя

# 657
Забравих да дам отчет за днес:
З - банан
О - пълн. хляб с лютеница, 4 кисели краставички и гъбена крем супа на Маги в чаша (вредни са, да, но си ги позволявам изключително рядко, въпреки че ми харесват)
В - уж еклерова паста, но на нищо не приличаше
ММ ме изчака след работа, пихме кафе, после да сме ходили до едно място (а вече беше 18.30ч.), затова му заявих, че първо влизам в близката сладкарница да "вечерям" и после където иска да ме води. Други планове имах за сладката вечеря, ама нищо. Иначе днес дообогатих колекцията си в шкафа с две десертчета Марс и две сусамки от Лидл.Relaxed

# 658
Здравейте😄
Да се похваля след плодовия и воден общо минуса ми е 2,300 кг( 1 кг от плодовете и 1,300 от водата) общо за 58 дни направих минус 10 кг. Много съм щастлива. Предполагам ,че след завъртане на поредната четворка ще имам някакъв плюс,но щом веднъж съм видяла една цифра,ако варират в грамове,знам че в един момент ги изчиствам. При мен минусите идват след витамините дни. Имам още много за сваляне,ще продължа с режим почивка и после втора врътка. От почивката от сега ме е страх.....

# 659
Браво, Дес! Тя почивката не е страшна, даже е по-приятна, защото ти избираш какъв вид храна да ядеш. Лошото е, ако направиш като мен. Наблягаш на ВГХ, докато накрая изцяло преминеш на тях и то по няколко пъти дневно. А резултатът - все си си участник в темата.Joy

Общи условия

Активация на акаунт