90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 83 845
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • BG
И аз да дам отчет по никое време - закусих 2 малки ябълки, обяд и вечеря - картофи на фурна, салата краставици и домати. Много са ми малки порциите обаче, от утре ще го мисля. Просто нямам апетит.
Даре, аз преди известно време го правех тоя номер със сладките неща, обаче винаги настъпваше момента, в който изяждах всичко наведнъж. От началото на месеца купени сладкиши не са влизали вкъщи, пък ще видим Simple Smile
Дес, поздравления за хубавия резултат!
Сутринта се покатерих някак си на кантара - показа 62 кг (механичен е). Ще го броя това за стартови кг, въпреки че цифрата няма как да е ок, тъй като съм с шина на единя крак и не мога да се премеря като хората. На 01.09. обаче бях 65 без нея Smirk

# 661
Добро утро и от мен! Simple Smile
Вчера денят мина на банан, пърленки с лютеница и шарена сол. Днес съм на грозде и банани - учудващо, от тях свалям най-много. Този път не включвам ядки, заради по-скоро лекото ми ежедневие - не изпитвам нужда от тях към момента. Почна ли университета обаче...  Grinning
Тази врътка си обещах да се тегля на 4 дни, за да не се вманиачавам (а и при предишните врътки качвах/свалях от едни и същи храни, така че предполагам и сега е така). Та, отчет ще дам след днешния плодов.
На 20-ти ми се пада воден, който по всяка вероятност ще пропусна - върл противник съм на подобни "пречистващи" дни.

Направо не усещам как минават дните с тази диета...  Laughing

# 662
И аз засега съм решила да пропускам водните дни. Но има време дотогава, може и да размисля. Аз пък сутринта не се сдържах и се премерих - + 200 гр. след ВГХ. А едно време свалях след сладка вечеря. Ще се премеря и утре, защото ще е след плодов и ще го скрия кантара за известно време. Сутринта закусих банан, нося си пъпеш в една кутия, имам бяло грозде.
Във вторник с детето постъпваме планирано в болница в София за четири дни, и как ще спазвам режима, не знам. Има откъде да си купувам готвено (но дали ще е разделно?), има магазини наблизо, трябва да се справя, дано. Така хубаво съм набрала инерция, не бива да се спъвам точно сега.

# 663
Даре, дано всичко е наред с детенцето! Трудничко е да се спазва всичко на макс, предвид всички ненужни разправии и документации в нашите болници... Стискам палци! Ако наблизо има някой от магазините на Била/Кауфланд/Фантастико - със сигурност ще намериш какво да хапнеш, има голям избор от готвени неща.

# 664
Xibalba, благодаря! Слава на Бога вече всичко е наред, но на шест месеца постъпваме за контролни прегледи. В двора на болницата има нещо като барче и готвят в него (супи, пиле с ориз и др.), наблизо няма хранителни вериги, но се намират две магазинчета. Има и едно пазарче, където също продават готвено, както и скара. Лошото е, че по цял ден ще бездействам и се притеснявам да не започна пак да мисля само за храна, че с нея си запълвам времето. Детето е злоядо и трябва да внимавам какво му купувам, да не го дояждам. Въобще, трябва да се въоръжа с желязна воля.

# 665
  • в окото на щастието !
Добра вечер, момичета !
Добре дошли на новите и не толкова нови кандидат -фиданки.
Позагубих  се малко , но продължавам напред с пълна сила .
Днес въглехидрати :
закуска - грозде ,
обяд - фусили с доматен сос и мариновани червени чушки,
вечеря - пърленки с домашен мармалад от праскови .

За толкова отслабвания и връщания на килограмите, научих едно - човеците сме същества на промяната. Телата ни са супермашини, способни да се адаптират към всякакви обстоятелства - дали ще е заради свръхстудената зима, или защото всички мамути наоколо са измрели Laughing и настъпва глад, ние се нагаждаме към обстоятелствата, променяме се. Ако телата ни не се поддаваха на промяна, ако ние не бяхме способни на промяна, човечеството нямаше да оцелее досега!
Моля ви, не се отчайвайте, ако нещата не вървят, така както очаквате или както при другите - хората сме различни и така трябва да е!
Мисълта ми е, че не е невъзможно отслабването - понякога ще се случва по-бавничко, понякога по-бързо, ще има и застои, понякога има и утежняващи обстоятелства като болести, стрес... Но всичко е преодолимо - с инат, воля и ВРЕМЕ! Никое тяло не желае да е болно, повярвайте. Когато започнеш да се грижиш за себе си, па макар и с бебешки стъпки, това рано или късно ще се отблагодари. Имайте вяра в себе си и в тялото си - самият факт, че сте осъзнали необходимостта от промяна, е един огромен напредък!
Пак стана дълго, но определено имах нужда да го напиша! Не се предавайте - заедно ще се подкрепяме и ЩЕ УСПЕЕМ!  Heart Eyes
+10000
Даретук съм Душко, имах неотложни задачи и за комп време йок . Но се надявам да се включвам всеки ден вече, че без темата вапцах нещата  бая .Хаха..
Дано с малчо да имате спокоен престой в болницата. А ти си Боец с главно Б и съм сигурна, че ще устоиш ,без да прекъсваш режима. Пък и да се случи - знаеш - кръгом и напред .Прегръдки ...
Хубава вечер , лейдита .
ПС - тази нова версия защо няма хубавите емотикони ?!Как да ги изкарам пак ?

# 666
Здравейте, прекрасни!
Даре, ще се справиш. Дано всичко е благополучно и мине бързо!

Браво и на останалите! Аз днес оплесках леко нещата - цял ден нямах време да ям и към 16:00 часа  ме почерпиха една бисквитка - от тези слепените с шоколад. Еми изядох си я.
Да ви кажа не съжалявам. Важен за мен е фактът, че спрях навреме и тактично отказах втора.
Преди малко се прибрах и си нарязах пъпеш. Чакам го леко да се изстуди и да си хапна.
И тъй като деня мина неусетно и нямах време да мисля - плодовият ще мине много леко.
И имах нужда от него - след вчерашния въглехидратен се чувствам много подута.
Ден 12 Simple Smile

# 667
Такаа, аз приключих за днес.
З - банан
О - пъпеш + 80 гр. сурови ядки - микс (стафиди, кашу и бадеми)
17.30 ч. - около 10 зърна бяло грозде
Бонте, и на мен ми липсват старите емотиконки. Ама уж правят нови, специално за бг.мама. При толкова хубави стари. Пиши всеки ден, да се поддържаме.
Пъстрота, продължавай напред и не го мисли. Но гледай да не хапваш повече такива "странични" неща, че човек лесно се подхлъзва. Сега една, утре - две и не усетиш кога организмът ти започва всеки ден да ти шепти: хапни си, само една хапка си хапни, какво толкова? От опит ти го казвам. Не знам за вас, но аз без едно мога, с едно не мога.

# 668
Така е, Даре. Права си. Ще внимавам.
И аз съм с едно не мога, без едно мога. Този път обаче се справих. Няма гаранция, че и следващия ще успея.
Но се надявам да няма следващ или поне не скоро.
Все пак исках да си призная. Ще е грях да си премълча. А и е хубаво някой да ти напомни, че все пак си на диета. Може и без бисквитка Simple Smile

# 669
Аз не те мъмря, само приятелски предупреждавам да не се подхлъзнеш. Играла съм в този филм вече, затова.Blush

# 670
Да, да, зная!
Точно това приятелско напомняне имам предвид. За което ти благодаря от сърце!
Понякога си мислим, че сме силни за изкушенията, но не сме.
Точно тогава е важно някой да ти каже:"Помниш ли какво стана миналия път?"
И аз съм минала - не можех да си представя как съм ядяла хляб и сладки и че отново ще ям, ама след няколко месеца се връщах към тях с пълна скорост.
Тъй, че като залитна - ще си казвам.

Прегръщам ви всички!

# 671
Добро утро! Heart Eyes
След вчерашния плодов резултатът е - задържане. Което ще рече, че вече две четворки не мърдам Grinning Така е като имаш малко за сваляне... Но по 2 килограма на месец ме устройва идеално, няма да се предавам!
Днес белтъчен:
З: по всяка вероятност ще направя две закуски, преди и след тренировка; имам банани
О: сирене с прясно зеле (сигурно ще има и прясна салата - без олио, че така съм свикнала), фпх
В: същото, по-малко и без хляб

Слънчев уикенд на всички!

# 672
  • София
Добро утро, момичета!

Днес Баба ви не празнува 40-годишнината си Grinning Но въпреки забраната от мама да черпя, мисля, че това не се отнася за виртуалната такава. Та, почерпете се дет се вика за бабешко здраве и крепкост и дано Клуб 40 ми донесе повече здраве.

Торта за мен си не съм направила, но ще ви почерпя с една, която сътворих преди известно време

# 673
Честит рожден ден, Нана! Много здраве, много любов и много късмет! И пак здраве! Flowers Hibiscus
След плодовия -600 гр. Личи си, че съм у дома - излежавам се и още не съм закусила. А след десетина минути трябва да се приготвя за излизане, започна се - прошнуроване на учебници, подвързии, гуменки за физическото, тетрадки... Направо ми се вие, не ми се плаче.

# 674
Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти постигнати цели, добро самочувствие, ударна доза любов и здраве, за да бъдеш щастлива.

Даре, леко пазаруване, макар да не ми се вярва...
За днес - закуска - грозде. Обяд 3 кюфтета със салатка. Вечеря - като обяда.
След плодовия се чувствам отлично - ужасната тежест в стомаха я нямя.

Общи условия

Активация на акаунт