90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 83 837
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник nana Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers RoseFlowers TulipFlowers SunflowerNature Sunny Само хубави неща да ти се случват занапред.

# 676
Честит рожден ден, Нана! Младежки дух и без бабешки неволи!
Вчера на плодовия изядох 140 г орехи...Но пак добре...
Днес мисля за кебапчета, не съм яла месо от началото.

# 677
Честит празник, Нана! Пожелавам само здраве - за другото имаш и волята, и уменията! Flowers Hibiscus Ти беше (и все още си) един от най-големите стимули да започна диетата. Друг не може да въведе дисциплина като теб! Blush

Преди половин час приключих с обяда... И вече чакам вечерята! Laughing Лаком задник съм си!
Винаги до 16:30-17:00ч. съм готова и с нея, освен ако не се е случило нещо извънредно, което да ме възпрепятства.

# 678
  • BG
Здравейте! Аз днес съм на плодове, изядох 2 банана, имам и ябълки. Ядки не ми се хапват и ще ги пропусна.
Аз реших от утре да включа сина ми в режима. Почти цялата ваканция беше при родителите ми и резултата е налице. На 13 и половина е, 170см, 66кг. Мисля да си кара режима с водните дни и по правилата, според мен няма поводи за "олекотен вариант". Приемам съвети и мнения всякакви по този въпрос.
Nana, Честит Рожден Ден! Желая ти да бъдеш здрава, много обичана и много щастлива. Късмет и успех във всичко, с което се захванеш Flowers Bouquet

# 679
Искаш да накараш 13-годишно дете и то момче да стои само на вода пък било то и един ден?! Не ми се струва разумно.

# 680
Привет фиданки!
Цяла седмица съм с болни деца и се чувствам ужасно изтощена. Изобщо нямам време да се тегля. От закуска до обяд краката ми се разтреперват. И все си казвам Ей тая вечер си лягам в 8 и не става Angry
Придържам се към режима
З. Един малък банан
О. 2 комата хляб с доматен сос
В. Палачинки с шоколад или бишкоти с някакъв крем ще направя

# 681
Да са живи и здрави бабите и дядовците!
Правят всичко възможно да са щастливи внуците според разбиранията си. Моите много ми липсват.
На 13 години е в пубертета и хормоните бушуват. Според мен диети не са подходящи в тази възраст. Особено, че са гладни, а и едно "Трябва ти диета" може да е с обратен ефект.
Бих приела само режим от диетолог, защото може да намери правилния баланс.
Бих заложила иначе на много спорт и здравословна храна, която не бих нарекла диета.
А и за воден ден ми се вижда неприемливо, освен ако не е негов личен избор.

Иначе поздравления- да искате да се погрижите за детето си е нещо прекрасно.
Това е само мнение, не и съвет, тъй като всеки си знае за него си.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 13:59 от Пъстрота

# 682
  • BG
Благодаря на всички за отзивите. Той сам пожела да бъде на режима, снощи подхвана темата. Няколкото кг отгоре го дразнят и не се чувства ок. А иначе, при липса на желание от негова страна, не бих го заставила да направи каквото и да било, камо ли да гладува. Мен по-скоро ме притеснява това да не свали повече кг от излишните.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 14:59 от Valentina BG

# 683
Еха, супер!
Браво на момчето за желанието и на Вас за подкрепата!
Ами може просто да спазва режима до момента, в който му е нужно. После да си направи захранването.
Ще се справи, особено щом сте двамата.
Стискаме палци и в режима и в новата учебна година!

# 684
  • Пловдив
Нане, честит Рожден ден!
Щастие, здраве, късмет, любов и само хубави неща да ти се случват в бъдеще!

Моят режим ... малко не е за разправяне. Изкарах 2 месеца и малко и отидохме при майка ми. И там стана една  ... от една страна само "кви са тия диети", "то от това не се отслабва", "от къде ти дойде на акъла това", от друга страна готвене за внучетата да не останат глади и резултата е плачевен.
Та от сряда отново съм в джаза.
Днес плодове - нектарини, сини сливи, грозде, диня, салата домати и краставици и ядки.

# 685
Аз лично не бих препоръчала режима на подрастващ, понеже диетата е бедна на протеини, които са изключително важни за развитието му. Защо момчето не пробва да се храни разделно просто? С повечко протеини, бобови, пълнозърнести храни - просто ще хапва от приготвеното за мама, но няма да е така рестриктивно. А, честно казано, на тези години (особено за момче) стига само да спре пакетираните боклуци, газираното и белия хляб (може да го замените с пълнозърнест, ако много го обича). Simple Smile

# 686
Нан  bouquet Hug :bouquet
По повод на 13 годишния младеж _ Никога не бих допуснала момче на тази възраст да изкарва всеки четвърти ден само на плодове, още по абсурдно цял ден на вода
1,70 и 66 килограма не ми звучи като нещо форсмажорно  Peace
Да върви да спортува  Hug

# 687
Днес си провалих деня, но поне съм режимна:
З - две резенчета пъпеш, на крак ги ядох, докато ММ ме чакаше в колата
17.00 ч. - три пържоли + салата от домати
Късно се прибрахме от пазар и изпуснах обяда, та направо си вечерях. Докато чаках пържолите да се изпекат на скарата, изпих един литър вода. Сега ми е тежко.

# 688
  • BG
inka2001, той тренира волейбол в училището, лятото почиват.
Относно храненето и кг - до сега не е имал проблеми. Тази ваканция остана повече време при баба си и дядо си, и си го взех +7кг. И с нов навик - да търси сладко всеки ден, по няколко пъти AngryAngryAngry Сега ще трябва да оправяме поразиите, господина се е осъзнал, че не е във форма, а му започват тренировките. Ще го оставя да направи 3-4 четворки, пък след това ще видим.

# 689
inka2001, той тренира волейбол в училището, лятото почиват.
Относно храненето и кг - до сега не е имал проблеми. Тази ваканция остана повече време при баба си и дядо си, и си го взех +7кг. И с нов навик - да търси сладко всеки ден, по няколко пъти AngryAngryAngry Сега ще трябва да оправяме поразиите, господина се е осъзнал, че не е във форма, а му започват тренировките. Ще го оставя да направи 3-4 четворки, пък след това ще видим.
За сладкото си права, измисляй нещо по-здравословно от вафла и кроасан, палачинка с кокос вместо брашно с пълнеж банан например. Има много идеи
Моя големия син точно на 12,13 беше тръгнал да нашишкавява. Сега е на 15 и е 75   Grinning  висок 186 оня ден беше на мерки и теглилки ...аз съм 45 и ..не съм на 15
Успех, но с тийновете трябва да се внимава  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт