Нашите кухни - 69

• 121 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Шумен
Да, те тази е с пиролиза. Има и на Смег с пиролиза. Чудя се коя да избера.
А коя е тази с многото екстри?

Кажете добри ли са фурните ЛИНО? Пекат ли равномерно, лесно ли се поддържат  newsm78

# 181
  • Някъде на път....
В моята концепция заложих на хубави блум механизми за дълбоки /и не само/ чекмеджета за долния ред на кухнята. С пълно издърпване и плавно прибиране  за много кг. - отваряш и до всичко имаш достъп без "клекни и залегни" и извади 5 за да стигнеш до 6-тото. Страшно неудобно е за мен обикновени рафтчета на долен ред.

За горните - обикновено отваряне с хубави плавни панти - бързо и лесно.

Препоръчвам посещение на някой шоу руум и многократно "опипване на механизмите".
Поздравления за добрия избор!

Чекмеджетата в долен ред са все по-навлизаща концепция за удобство и лекота в движенията.  Peace

Ето едно леко примерче с различна височина на чекмеджетата:  Wink

# 182
Момичета, в крайна сметка реших на лятната кухня, където ше готвя повече да сложа фурна с пиролиза.
Можете ли да ми кажете дали тази бива, че нищо не разбирам AEG-EPS33102ZM. За вътре си остава онази с много екстри, които едва ли ще ползвам....Ама взела съм я вече.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 24vT3ZqHJORNXboQQ

# 183
  • В полите на Витоша :)
Дам, и аз като теб! Wink Искам всичко като е готово да покажа, найлоните (такова е, да) не са нито интересни, нито фотогенични. Simple Smile
Много готин смесител, за първи път виждам такъв. Черното покритие какво е? Дано е здраво, да не се лющи и драска. Кухната беше черен мат, нали така? Няма търпение да я видя, супер различно от всичко, показано до момента. Simple Smile

Да, черен мат е кухнята Simple Smile И аз искам да си я видя в завършен вид вече!
Според ММ смесителят е прахово боядисан, а и на мен на такова ми прилича.

# 184
  • По света и у нас
  Здравейте! Имам въпроси към хората, които имат действащи кухни. Вярно ли е, че долният ред  шкафове не се монтират до стената? Т.е. гърбът на шкафчетата стои на 10 см от стената и, вместо да ползваме цялата им дълбочина/напр. 60 см/, използваме 50 см. Плотът върху шкафовете прикрива оставеното пространство и то не се вижда. Казаха ми, че това се прави за по-добро циркулиране на въздуха и избягване образуването на мухъл. Как става циркулирането, след като шкафовете си имат гръб/поскост/? Пространството остава като запечатано. А имате ли плочки или гръб на тази част от стената- зад долните кухненски шкафове? Един майстор ми каза, че е добре да сложим такива за по-лесно почистване. Колко често си играете да изваждате шкафовете напред, за да чистите зад гърбовете им? Аз поне не съм чувала някой да го прави. Ще ви бъда благодарна за мненията, за да знам какви изисквания да поставя към хората, които ще правят кухнята ни.

# 185
Чак 10см не, но 4-5 някъде. Обира евентуални кривини от стените (аз си имах и ми дойде дюшеш). А пък плочки зад шкафовете ми се вижда излишно, то няма да се цапа кой знае колко, а за да изчистиш ще трябва да разглобиш цялата кухня #Crazy Мятай фунгициден латекс и няма какво да му мислиш.

# 186
Поне при мен няма нищо такова - шкафовете са толкова, колкото и плота и всичко е монтирано неподвижно.

# 187
И при мен има няколко сантиметра разстояние,колко точно не помня.Имам и плочки,които започват от нивото на плота.Шкафовете се монтират така,че не могат да се разместват,все пак не е секция  Peace .

# 188
  • По света и у нас
  Благодаря ви, момичета, за споделеното! И ние мислихме по същия начин, докато не се намериха хора да ни разколебаят за момент. Mr. Green Ще настояваме шкафовете да са плътно до стената/тя е добре изправена с мазилка/.

# 189
Мен пък ме интересува може ли да се смени настилката под вече поставената и монтирана кухня?

# 190
  • Countryside
Мен пък ме интересува може ли да се смени настилката под вече поставената и монтирана кухня?
За можене може, въпросът е дали ти се занимава...

# 191
ммм Да, сегашната много ме дразни.

# 192
  • VARNA
Здравейте момичета!Отдавна Ви чета и Ви се радвам. Благодарение на Вас си бях избистрила и концепцията за моята бяла кухня.Но последно кухнята ми няма да бъде бяла, а цвят айвъри. И всичко се обърка.Моля за Вашите предложения относно:
- цвят на стените;
- цвят на гранитогреса;
- цвят на плота и гърба/фаянс/
Моля за Вашите идеи и насоки.
Благодаря bouquet

# 193
Слоновата кост е много приятен за окото цвят, на мен ми харесва. Обаче не става така - ето ви копче, ушийте ми палто за него, трябва да дадеш повече информация. Simple Smile Помещението общо с хола ли е или е отделна кухня? Светло ли е, тъмно ли е, изложението какво е? Стилът? И най-важното - какви цветове харесваш? Ама не топли и студени - конкретно. Simple Smile

# 194
  • VARNA
Слоновата кост е много приятен за окото цвят, на мен ми харесва. Обаче не става така - ето ви копче, ушийте ми палто за него, трябва да дадеш повече информация. Simple Smile Помещението общо с хола ли е или е отделна кухня? Светло ли е, тъмно ли е, изложението какво е? Стилът? И най-важното - какви цветове харесваш? Ама не топли и студени - конкретно. Simple Smile

Madeleine права си ,извини ме Embarassed.Харесвам твоето виждане и ще се радвам на някакви напътствия.Става въпрос за етаж от къща.Кухнята е южна, като цялата южна стена е врато-прозорец т.е. е светла. Връзката мужду кухнята и холо-трапезарията е свод/с размер на врата/ Хем са две отделни помещения , хем не са. Холо-трапезарията обаче е голяма стая с два малки прозореца, т.е. тя е доста тъмна/при облачно време винаги включваме осветление/ Като стил -харесвам класически с винтидж привкус/ако мога така да се изразя/. Като цветове - всичко без розово и лилаво.Първият ми проект беше -бяла кухня,плод-дървесен ,гръб-фаянс/нюанси на сиво/,стени - наситено сиво,гранитогреса-една идея по-тъмен от плота.Холо трапезарията - стени бледо сиви, ламинат с цвят почти като гранитогреса/дървесен/,мебели бели. Сега обаче с този цвят айвъри всичко се променя. Харесвам цвят капучино, бледо зелено,екрю,мисля мебелите за хола да бъдат класически с цвят тъмен орех/такава маса харесах/.Всичко като съвети ще ми е от полза!  bouquetbouquet

Общи условия

Активация на акаунт