Нашите кухни - 69

• 121 089
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Аз да се похваля поръчах кухнята и дадох капаро.Масив бял крем,леко прожулена.Съвсем изчистена визия,не исках нищо провансалско,по скоро да комбинирам класическо и модерно.Имам много колони,плюс една витрина долепена до кухнята за да усвоя една чупка и се получи доста голяма цена,но се надявам резултатът да е добър.
Имам и питане за смесителите на Шок.Доволни ли сте.Днес ми предложиха промоцията на мивка със смесител,но смеситяля е с цвета на мивката.Спомням си,че се обсъждаше,че се лющила боята.Дали ставаше въпрос за същите?

# 406
papi6, няма по-приятна за поддържане настилка от гранитогреса. Лесно се чисти, не се пързаля, трудно се чупи, дере и т.н. - не знам с какво трябва да го удряш, стържеш и т.н., че да го повредиш. Говоря за този дървесния, за гланцирания не мога да дам отзиви. В коридора сложих едни големи квадратни плочки гранитогрес мат, също много лесно се мият, не се пързалят и т.н. Дървесният обаче, понеже има и релефа на дърво, доста по-бавно съхне като се намокри стабилно. Другият съхне за нула време.
Хм, много ми се иска хем да не му слугувам много, хем да ми харесва
Скрит текст:
(съвсем скромните ми изисквания в пълен вид са всъщност: да не се пързаля, но и да не ми закача въжето, както правят специалните непързалящи плочки сега в едната баня; да се чисти изключително лесно, да търпи дезинфекция с белина и доместос, да не е едноцветен, за да не му личи всяка прашинка и косъм; да е красив). Сега в едната баня, коридора и кухнята сме с едни разкошни плочки, които отговарят на всички условия, но вече не са в продажба.
Голямо избиране избирам, защото искам щом купя нещо, веднага да спра да го забелязвам, т.е. с нищичко да не ме дразни...
Май ще се купува едно кашонче и ще го малтретирам, за да се докаже  Crazy.
Имаш ли линк на квадратния лесносъхнещ гранитогрес?

# 407
  • Countryside
4efits, за кой доставчик говориш? И за всички ли дават такава отстъпка?
Aurori, аз съм с Бош/Сименс почти изцяло(без аспиратора и пералнята). Уредите, които бях харесала в експо2000 бяха с промо цени ( около 100-200лв на уред) и затова ми дадоха само 5%. Иначе давали и повече, мисля 10%.
В момента има оферта на фурни Бош - 150лв кеш ти връщат от цената на фурната, ако някой се интересува. Wink

# 408
Лекс- не знам дали на всички , попитаи фирмата която ще ти прави кухнята

# 409
  • Plovdiv
Аз си купих уредите от Техностил във Пловдив. Много съм доволна от обслужването. Направиха ми отстъпка 50 - 100 лв на уред. По-евтино не ги видях никъде в нета. Това взех, но по-изгодно.
https://zora.bg/product/bwmd-742-eu
http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-AEG-BE301352HM/p/707002
http://www.technopolis.bg/bg/Hobs/Built-in-Hob-AEG-HK-634021-XB/p/707060

Сега остава и да работят добре  Grinning

# 410

Имаш ли линк на квадратния лесносъхнещ гранитогрес?

Да, имам: http://baniabox.bg/product/2289/granitogres-marazzi-marbleline.html - цвят "marfil"
Той беше първото нещо, което избрах за новия дом, много ми хареса на живо цвета и много хубав ми стана коридора с него.  Heart Eyes

# 411
  • Plovdiv
Да се похваля - след дълго чаканата баня, вече доживях да имам и кухня. Mr. Green  Другата седмица ще почистя и ще кача снимки.

# 412
   Може ли да препоръчате качествени дозатори за течен сапун /веро за
 вграждане  в мивка? Изобщо заслужава ли си, удобно ли е, освен, че е естетично?

# 413
  Може ли да препоръчате качествени дозатори за течен сапун /веро за
 вграждане  в мивка? Изобщо заслужава ли си, удобно ли е, освен, че е естетично?
Имала съм от Тека евтини и от Икеайските, които ги спряха. Бяха боклуци. На цени около 30 лв. Проблемът и при двата вида беше, че някакси се затлачваха под капачето с верото/сапуна и направо не можеха да се извадят, за да се напълнят отгоре, а зад мивката ми е направо непристъпни да ги развия...  
Сега съм с Грьое по около 65 лв броя, което е двойно като цена, но с 5 г гаранция и съм много доволна за момента. Няма ги гореописаните проблеми. Не се запушват, нито излиза от верото вътре.

# 414
   Драго, благодаря за отговора. Още умувам дали да поръчам мивката с три разпробити отвора, по-спретнато и естетично ми изглежда с тези дозатори.

# 415
На мен с тях ми е по-удобно и предпочитам. И естетически е много по-красиво.В банята имам помпичка със сапун и вечно пада като я натискат децата. Като се замисля и помпичките и те се подменят на някакъв период, не става вечно само да ги пълня. Така купувам туби от 5 л, които са по-изгодни та да речем леко си избиват и инвестицията дозаторите за вграждане Laughing

# 416
И аз да кажа за дозадорите...ами не съм фенка.Ползвала съм на франки,малък ми беше,вечно отвивах,пълних.Няколко пъти се беше застегнал,не можеше да се развие,случвало се е и да падне пълнителя зад мивката.Като цяло ме изнервяше и сега не смятам да си слагам такъв защото нямам хубави спомени.Може би ако бях ползвала по качествен и голям щях да съм на друго мнение.

# 417
  Благодаря за споделеният опит с дозаторите. Всяко мнение за тях ми е от полза.

# 418
  • софия
Преди не сме имали дозатор, но от 6 м. имам този и съм много доволна. Само издърпвам горната част и пълня. За сега няма проблем. В сравнение с това да нямам си е супер улеснение.

Не знам каква марка е. Майсторът на кухнята ни го препоръча и поръча. Може би е Пирамис.

# 419
Точно и при мен беше същото, но намерих качествени дозатори и реших проблема. Сега са ми с контейнери по 400мл вместимост и хич не са ми малки. Това са моите: Grohe 40536000.

Общи условия

Активация на акаунт