Нашите кухни - 69

• 121 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Countryside
Мдаа, много се циганят за отстъпки, а съм сигурна че имат отстъпки от каталожната цена, да не говорим, че и за количество трябва да направят, уредите в една кухня не са никак млалко и ако си купиш висок клас цената е...

# 391
Така е,Сиренце.И въпреки това цените са им най-ниски от всички останали,поне от тези сайтове които проверих.Аз заложих на Бош и се надявам да не съжалявам.Май и ти беше с Бош,доколкото се сещам?

# 392
Мдаа, много се циганят за отстъпки, а съм сигурна че имат отстъпки от каталожната цена, да не говорим, че и за количество трябва да направят, уредите в една кухня не са никак млалко и ако си купиш висок клас цената е...
Това май не важи за всички фирми, на мен ми направиха 20 % /фурна,аспиратор,котлони, миялна и пералня/ и ми ги доставиха до входната врата на блока с гаранция 5 години

# 393
ani-ali, мисля, че мивката е друг модел. Този от кухнята на Мишелин няма отцедник. Питам, защото аз още съм в чуденка.
Ant Извини ме, мислех че питаш за мивката на madeleine  Hug
Мadeleine моля да споделиш за смесителя, предишния ти същия ли беше или поне такъв тип ли е била, доволна ли си, струва ми се много високо  Tired
Иначе аз все си мисля за моята Грое, която е като тази http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=23&pid=1849 някой да ползва такава, моля за мнение  Praynig
Мишелин кухнята е  Heart Eyes много семпла, изчистена и красива, само сега като каза каква ти е мивката  погледнах в сайта, ми се стори малка и плитка, дано на теб не ти е проблем   Peace
Аз мислех да си поръчам с малък отцедник, но ме разубедиха, защото винаги можело да се наложи да измия някоя тавичка по-набързо, но няма да слагам директно на отцедника, а върху него ще си сложа сушилник и на него мисля, ма то как ще стои красиво  ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 10:18 от ani-ali

# 394
Аз мислех да си поръчам с малък отцетник, но ме разубедиха, защото винаги можело да се наложи да измия някоя тавичка по-набързо, но няма да слагам директно на отцетника, а върху него ще си сложа сушилник и на него мисля, ма то как ще стои красиво  ooooh! ooooh!
Толкова близо отцетник, точно до мивката не си го представям за функционално.  newsm78 Винаги ще има пръски по измитата посуда(особено по стъклените), пък и докато миеш все ще се съобразяваш да не бутнеш отцетника.

# 395
Аз мислех да си поръчам с малък отцедник, но ме разубедиха, защото винаги можело да се наложи да измия някоя тавичка по-набързо, но няма да слагам директно на отцедника, а върху него ще си сложа сушилник и на него мисля, ма то как ще стои красиво  ooooh! ooooh!
Толкова близо отцедник, точно до мивката не си го представям за функционално.  newsm78 Винаги ще има пръски по измитата посуда(особено по стъклените), пък и докато миеш все ще се съобразяваш да не бутнеш отцедника.
Имаш предвид сушилника, може би...ами в момента съм така, и много рядко има пръски  Rolling Eyes
Но пък ми казаха, че ако го сложа директно на плота тази стойка сушилник, без да имам отцетник ще прецакам плота  Tired и аз нз вече, поне знам че искам Тека и инокс, благодарение на Madeleine  Hug

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 10:24 от ani-ali

# 396
Да, сушилника да е върху отцетника, който е продължение на мивката. Но щом и сега си така,.....явно всичко е въпрос на навик и организация!

# 397
Madeleine, браво, страхотна кухня, много изпипана. Качеството и изпълнението си личат отдалече  Heart Eyes Да си я ползвате с удоволствие Simple Smile

Мерси, мерси! Hug Радвам се, че ти харесва! Simple Smile

Мadeleine моля да споделиш за смесителя, предишния ти същия ли беше или поне такъв тип ли е била, доволна ли си, струва ми се много високо  Tired

Смесителят ми е този: http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/15976-%D0%A1%D0%B … %D1%8F-ares_k_915 Не съм имала такъв го момента, имам някакъв друг, който си беше тук, като взехме апартамента, ама изобщо не съм доволна от него, дори нямам идея каква марка е. Този изглежда готино, супер тъничък е, не е чак толкова висок, според мен ще е много удобен за измиване на големи съдове, с които миялната не може да се справи. Времето ще покаже дали съм уцелила. Wink

Малкият отцедник винаги е от помощ. Не толкова да поставяте измити съдове и чаши на него (защото не е удобно, аз лично със сигурност ведага ще съборя нещо измито без да искам), колкото да си подготвите например зеленчуци за миене, които след измиване директно да поставяте в чиста купа от другата страна на мивката - така не се цапа плота с пръст и сокове от някой презрял домат да кажем. А сушилник да се сложи върху отцедник, дори и голям отцедник, за мен е безумие - толкова близо до мивката, като нищо някой ще го забърше с ръка без да иска и всичко заминава на пода. Сушилниците не се ли продават в комплект с тавичка, в която да се отцежда водата? Вярно, ще капе малко вода по плота, докато преместите измитата чаша от мивката на него, ама то тоя плот да не е от захар, нали е за мокрене все пак, кухня е. Simple Smile  

# 398
Това май не важи за всички фирми, на мен ми направиха 20 % /фурна,аспиратор,котлони, миялна и пералня/ и ми ги доставиха до входната врата на блока с гаранция 5 години
Ами,кажи от къде ги поръча.Това е идеята на въпроса ми.

# 399
  • София
Madeleine, ще ти е удобен точно за големи съдове, аз имам такъв в друг апартамент.
И - най-после някой да напише правилно  отцеДник Wink

# 400
  • Раковски
Правилното е оцетник.

# 401
А стига бе, къде го пише? Аз пък си мислех, че за оцет нещо си говорите ooooh!
 http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%BE%D1%82%D1%86%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA/

# 402
# 403
Madeleine, кухнята ти е разкошна! Grinning Почти такава искам аз. Колебанието ми засега е единствено за мат или гланц на бялото.

# 404
Радвам се, че ти харесва, lunaSimple Smile

Аз досега бях с гланцова кухня. Време е за промяна! Simple Smile

Проверка за правопис на думата "отцедник" се прави с думата "цедя", тъй като тя дава корена на първата. Хората се скъсаха второ, трето, пето висше да записват, пък аз второ начално образование карам покрай моя младеж - кой като мен!!  Wink Grinning

papi6, няма по-приятна за поддържане настилка от гранитогреса. Лесно се чисти, не се пързаля, трудно се чупи, дере и т.н. - не знам с какво трябва да го удряш, стържеш и т.н., че да го повредиш. Говоря за този дървесния, за гланцирания не мога да дам отзиви. В коридора сложих едни големи квадратни плочки гранитогрес мат, също много лесно се мият, не се пързалят и т.н. Дървесният обаче, понеже има и релефа на дърво, доста по-бавно съхне като се намокри стабилно. Другият съхне за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт