Нашите кухни - 69

• 121 132
  • 741
  •   2
Отговори
# 210
  • VARNA
Обещавам да помисля, но веднага ето тук как ясно се вижда, че това прасковено ли е, оранжево ли е на стената, направо пържи мозъка  ooooh! и въобще не е подходящо за тази кухня. Лично аз бих заложила на по-хладни тонове и дървени елементи тук и там, за да ги стопли. Може би цвят greige за стените ще стои добре, той е комбинация между сиво и беж, води се неутрален и е много благодатен за декориране по-натам. Капучиното според мен твърдо ще диктува топли тонове в кухнята и в хола..  но не знам, може би би могло, ще помисля. Simple Smile

Точно такова е и моето усещане по отношение на прасковеното, а този цвят greige много ми хареса, а и дървени елементи обезателно ще има
Madeleine Много ти благодаря  bouquet

# 211
За нищо! Hug Радвам се, ако съм успяла да помогна мъничко в избора. Simple Smile

Когато избираш цвят, в магазина за боя отиди задължително с парченце от кухнята. Така винаги е по-лесно. Simple Smile

# 212
Здравейте,
зачетох се в темата и открих доста интересни неща, които биха ми били супер полезни ако ги бях прочела преди месец, преди да си завърша кухнята, но уви.
Реших да споделя снимки с вас, може да си харесате нещо като идея пък.  Blush
Е, все още няма маса столове, пердета, лампа  Crazy ама и за това ще дойде времето.
Албума е заключен, паролата е 123456  bouquet
http://vessito899.snimka.bg/other/kuhnya.950443.38032135

Страхотна кухня винтидж Grinning  Много ги харесвам.
О, много благодаря  Blush Blush Blush
Нямам търпение да сложа перде и да пристигнат масата и столовете.
Ще кача снимки в завършен вид  bouquet

# 213
  • VARNA
Моята кухня е цвят крем, демек не е бяла. Цветът на стените ми е нещо подобно на капучино, но не съвсем, цвят пясъчно бледо кафяво капучино. И да ви кажа много стилно стои, не натоварва и мисля, че никога няма да ми омръзне. Предишният цвят на стените ми беше жълтеникаво шампанско, ми в сравнение с предишния си е класи нагоре, този в момента. Според мен цвят капучино ще стои много добре. Пък и това е една от най-често използваните комбинации. Светла кухня и стени цвят капучино https://www.houzz.com/photos/2238377/The-Great-Spaces-Kitchen-tr … l-kitchen-atlanta
https://www.houzz.com/photos/6155960/Camelot-Reserve-transitional-kitchen-phoenix
Дето аз казвам : Цвят мляко с какао, но с повече мляко.
Да точно това капучино имах предвид по скоро мляко с какао. Тази седмица ще обикалям магазините с вратичка от кухнята и се надявам да се спрява с цвета на стените, и фаянса за гърба на кухнята, след това ще избирам плота и гранитогреса за пода. Благодаря много  bouquet

# 214
здравейте!
Извинявам се че така от време-на време нахлувам в темичката, но нямам възможност да изчитам всичко, а се опитваме да привършим ремонта, който започнахме в апартамента, в който живеем и то с 2 деца...
Сами си правим кухнята, няма да е супер модерна, за нас е важно да е здрава и функционална...
Ще ползваме профили на Кроношпан, имаме от поне 6г год шкафове и гардероби изработени от техни мат-ли и сме доволни  Peace
http://www.mebelni-idei.com/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F-%D0%B … 0%B5%D0%BA%D1%82/ такива цветове мисля да избера, утре или вдругиден ще ходим  Peace
ще сложим вградена съдомиялна, харесах беко 26020, беше на %, но не я поръчах, сега ще дебна ако я намалят до 10тина дни , ако ли не ще я поръчам така, защото мъжа ми е изчислил нейните размери  Peace
Така, имам 2 въпроса:
1. Мислех да сложим мивка на Фат, тъй като само такива мога да разгледам, нооо онзи ден бяхме до Практикер и видях на живо Тека, стомана, без отцедник, или с малък такъв, разгледах ги, защото тук една дама сподели много хубави отзиви за тях и писа че Фат и подобни от такъв материал, има опассност да се напукат при поставяне на гореща тава и др подобни  Tired и доста ми харесаха, отделно мисля, че името говори доста  Peace
Също така гледам и на Бланко, моля споделете от къде мога да поръчам, на някоя от двете марки, с корито 40/40/ и дълбочина около 20см, тя май са с по 19см макс  newsm78 и малък отцетник  Praynig Hug или някоя дама да изкаже мнение, моля  Praynig Hug
2. Гледахме шкаф 15 см за ботилки с плъзгащ механизъм, който струва 58лв, нз нищо друго, бихте ли ми препоръчали и механизми от които мога да поръчам, четох малко по-нагоре че сте доволни от тези на Роси, може ли линк точно от кои, защо да не спестя някой лев, така или иначе има още доста неща, които трябва да купува, както и кошче за врата  Hug  bouquet bouquet
благодаря  Hug

# 215

1. Мислех да сложим мивка на Фат, тъй като само такива мога да разгледам, нооо онзи ден бяхме до Практикер и видях на живо Тека, стомана, без отцедник, или с малък такъв, разгледах ги, защото тук една дама сподели много хубави отзиви за тях и писа че Фат и подобни от такъв материал, има опассност да се напукат при поставяне на гореща тава и др подобни  Tired и доста ми харесаха, отделно мисля, че името говори доста  Peace

Това най-вероятно съм била аз!  Grinning Няма много хора с не-гранитни мивки тук. Имам ето такава ТЕКА от 8 години: http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/15714-%D0%9C%D0%B … %B8-super_bowl_1c и ми върши страхотна работа, поддържа се лесно, не се прецаква от нагорещени на над 200 градуса съдове, препарати и т.н. Коритото е голямо и дълбоко, мога да измия в нея без проблем и най-големите тави от фурната. Много съм доволна, затова за новото жилище отново си взех такава. Има 75 години гаранция. Ще ми се да доживея да видя дали ще се скапе на 76-тата година от ползването си, но предвид възрастта ми сега, едва ли ще ме огрее това щастие.  Laughing

# 216
Ехее точно на тази съм се спряла и аз  Hug

пп:
А от този сайт ли е поръчана или е купувана от магазин Hug

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 17:33 от ani-ali

# 217
Не, поръчвана е през фирмата, която ни прави кухнята, заедно с всички електроуреди и други аксесоари.

# 218
Здравейте! Тъй като ми бяхте много полезни с отговорите на моите въпроси, искам да споделя моята готова кухня Simple Smile Снимките не са най-добрите, а и аз явно незнам как да снимам интериор, но с две думи: кухнята ми е бюджетна, с вградени всички уреди /миялна, хладилник, фурна/. Тъй като газовият котел ми "изяде" цял един шкаф /в ляво/ се наложи да имам допълнителен подвижен модул с чекмеджета /на колела/. Дължина 3,5 м. + около 1 м. подвижен шкаф, цена 2100 лв. Паролата на албума е 123456: http://murka.snimka.bg/daily/kuhnya.952517.38073444
Скрит текст:
P.S. Моите лични изводи след ремонта: вграждането на всички уреди /особено хладилника/ + възможно най-дългите дръжки на шкафовете, придават една скъпа визия на иначе бюджетната кухня Grinning

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 11:24 от Snowdrop!

# 219
Много ми хареса кухнята ти и тези дълги дръжки ммм... Може и аз да се замисля за някакви подобни  Whistling

# 220
Само не ми е ясно тази дълга дръжка, монтирана горе по цялата ширина на шкаф, който се отваря настрани, не е ли объркваща? Тя не дава достатъчно рамо и трябва да се хваща в края, а не в средата.

# 221
Snowdrop!,интересува ме какъв е механизмът на шкафа с микровълновата какъв е?
При отворено положение ,колко сантиметра напред излиза вратата?

# 222
Скрит текст:
Само не ми е ясно тази дълга дръжка, монтирана горе по цялата ширина на шкаф, който се отваря настрани, не е ли объркваща? Тя не дава достатъчно рамо и трябва да се хваща в края, а не в средата.
Ами аз я хващам в средата дръжката, даже не съм се замисляла... Rolling Eyes

# 223
Скрит текст:
Snowdrop!,интересува ме какъв е механизмът на шкафа с микровълновата какъв е?
При отворено положение ,колко сантиметра напред излиза вратата?
За съжаление нямам идея какъв е механизмът, но довечера ще проверя за някаква марка и ще измеря сантиметри и ще пиша.

# 224
  • София
Сноудроп, какво е нещото върху котлоните? Готвя основно с мултикукър под налягане, в новата кухня гледах котлоните да са максимално в края на дълъг плот да не ми пречат, но ме е страх някога по случайност да не объркам да сложа кукъра върху топъл котлон (ползван от ММ например). Та това нещо ми се вижда полезно-,какво е?

Общи условия

Активация на акаунт