Нашите кухни - 69

• 121 132
  • 741
  •   2
Отговори
# 375
Умирам от страдание, че изпуснах кухнята на Madeleine  Confused Confused Confused
Аз се записвам в темата. Кухнята ни е сглобена вече. Тия дни ще покажа снимки Simple Smile)

Мишелинче, и от теб очакваме да показваш и кухня, и баня... цял апартамент тихомълком направи, само една беличка фурна ни показа по едно време и това беше. Пусни някоя снимка (обещала си!) да се порадваме на свършената работа и веднага ти давам линк към моята кухня.  Wink

# 376
Аз имам един малко бюджетен въпрос.Като си поръчвахте уредите за кухнята,направиха ли ви отстъпка?Ако да- колко и от къде?

# 377
  • Варна
Да, Вето, около 8-9%. Фирмата която прави кухнята договори малко повече пак от тях/това ми беше условие, магазина, не % Simple Smile/.
Офертата беше за съдомиялна, фурна, котлони, мивка, смесител, мелница, аспиратор и хладилник.

# 378
  • Countryside
Аз имам един малко бюджетен въпрос.Като си поръчвахте уредите за кухнята,направиха ли ви отстъпка?Ако да- колко и от къде?
Повечето продвачи правят ако закупите поне 3 уреда. На мен от експо2000 ми направиха само 5% цялостна отстъпка, но повечето уреди бяха с намаление вече така или иначе, иначе уж давали до 10%. Предполагам може и повече да ти дадат, само трбва да го изиграеш добре  Wink

# 379
  • София
Да, от техномикс взех всички уреди с много прилична отстъпка, но не мога да кажа точно число, защото за всеки уред ми отстъпваха различни суми.

# 380
Умирам от страдание, че изпуснах кухнята на Madeleine  Confused Confused Confused
Аз се записвам в темата. Кухнята ни е сглобена вече. Тия дни ще покажа снимки Simple Smile)

Мишелинче, и от теб очакваме да показваш и кухня, и баня... цял апартамент тихомълком направи, само една беличка фурна ни показа по едно време и това беше. Пусни някоя снимка (обещала си!) да се порадваме на свършената работа и веднага ти давам линк към моята кухня.  Wink

Ехх, исках като попочистя малко, тогава да кача снимки. Като е готово всичко. Кухнята е сглобена, бяната е готова. Остава само да окачим душ завесата. За спалнята чакам легло по поръчка. От електроуредите трябва да се купят хладилник и пералня иии тогава мислех да наснимам всичко  Mr. Green

Ето една снимка на кухнята, даже цокълът не е поставен още, но повече и по-Убави снимки по-натам Grinning

https://s1.postimg.org/xo225untr/image-0-02-04-7f7900ceac09c5f94 … 2cb4acf532128.jpg

# 381
Супер е станала! Най-накрая напасната, браво на вас Grinning

# 382
Хахахха, бях забравила за тези несгоди  Mr. Green

# 383
Браво, Мишелин, чудесна ще стане кухнята, като я завършите! Hug Големи драми бяха, помня и аз, защото заедно се драмосвахме с това и онова, но важното е, че се случват нещата, макар и със забавяне.

Изпълнявам си и аз обещаното. Peace Тези дни много хора ми писаха на ЛС с молба за снимки на кухнята, затова оставям линк към новия албум, който направих, направо в темата, за да не пиша на всекиго поотделно: http://madeleine.snimka.bg/other/kitchen.953124.38084927. Паролата е същата - "madlen". По-натам ще подменя снимките с по-обживяни, засега е това.

Мишелин, успех с довършителните неща и хайде скоро и в темата за баните да видим някое фото.  bouquet

На всички останали също пожелавам успех по пътя към мечтаната кухня! Hug

Нашите уреди, всичките, ги поръчахме през фирмата, която ни прави кухнята. Направиха ни отстъпка от 10 % от стойността на всеки и отделно, поради това, че поръчахме през тях повече от 3 уреда, ни дадоха допълнителна отстъпка от стойността на самата кухня.

# 384
Тази бяла красавица печели със семплост и нежно излъчване.
Я да попитам лесно ли се чисти гранитогреса на пода?

# 385
           Мишелин, би  ли споделила каква мивка си избрала ?
Благодаря !

# 386
ant мивката й е на Тека, мисля че тази http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/15714-%D0%9C%D0%B … %B8-super_bowl_1c , на която първоначално и аз се бях спряла, но ме разубедиха за отцедника, че дори и със съдомиялна, той няма да ми е излишен, та сега се чудя между двете и дали да е гладка или микролен  newsm78 Tired
1. Super Bowl 1C 1E  http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/15720-%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-super_bowl_1c_1e
2. Super Bowl 1C 1E Max  http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/15716-%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-super_bowl_1c_1e_max

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 10:22 от ani-ali

# 387
ani-ali, мисля, че мивката е друг модел. Този от кухнята на Мишелин няма отцедник. Питам, защото аз още съм в чуденка.

# 388
Madeleine, браво, страхотна кухня, много изпипана. Качеството и изпълнението си личат отдалече  Heart Eyes Да си я ползвате с удоволствие Simple Smile

ant, мивката е Lino Diva - 79 лева. Няма отцедник, за което малко съжалявам, но работното място на плота и без това не е много голямо, та, реших да го спестя  Confused

# 389
Да, Вето, около 8-9%. Фирмата която прави кухнята договори малко повече пак от тях/това ми беше условие, магазина, не % Simple Smile/.
Офертата беше за съдомиялна, фурна, котлони, мивка, смесител, мелница, аспиратор и хладилник.
И на мен от вето ми направиха оферта,уж много добри отстъпки,но от каталожните цени,а сравнени с цените от техния сайт,някои продукти имат отстъпка от 7 лв.,други от 30 лв.,за мен е направо смешно,като се има впредвид че цялата техника възлиза на 8000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт