Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква сума се плаща за билет за малка - само транспортни разходи или включва и нещо друго?
Как мина международният ден на яслите? Как беше нашият хаидутин - Ернест?
Какво е Wonderland? Къде се намира? Подходящо ли е за нашата среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква сума се плаща за билет за малка - само транспортни разходи или включва и нещо друго?
-
Как мина международният ден на яслите? Как беше нашият хаидутин - Ернест?
-
Какво е Wonderland? Къде се намира? Подходящо ли е за нашата среща?
-
Какви артикули трябва да донеса от България за бебето? Кои артикули се препоръчват да се донесат от България?
-
Можете ли да препоръчате пъб в Мисисага, близо до университета, където семействата могат да се срещнат и децата да играят свободно?

Явно добре си стискала, защото ми се струва че мина много добре
За каква работа кандидатства,ако не е тайна и как мина интервюто,много ми е интересно?
Стандартни въпроси ли задаваха или имаше и такива,които не си очаквала?
Искам и аз да ходя на работа вече!
А за Монтреал, наистина си заслужава, пък и там сте близо, не е като да прелетиш цяла Канада за да бъдеш там. 

А Раян от Татито какво е взел? От теб са красивите руси къдрици, от Тати ли идва хитрата усмивка и очетата? 

Един голям поздрав за умната кака Деси, където е избрала името на Слава. 
Много поздрави да пратиш на Ерик като го чуеш
- хахахаа. Абе не им е лесно и на старите хора. А за баницата не те разбрах. Аз не мога да правя баница. Може би, питаш за баницата, която прави Дидка
, да няма проблеми с избиването на кучешките зъбчета
Дано да сте по-добре вече!
май трябва да слагаме климатика в скоро време!
Уж дънките ми са същия размер,пък...тцтц!
Оплаках се на милия,а той ми каза,че сигурно съм объркала XXL сектора с детския сектор!