Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква сума се плаща за билет за малка - само транспортни разходи или включва и нещо друго?
Как мина международният ден на яслите? Как беше нашият хаидутин - Ернест?
Какво е Wonderland? Къде се намира? Подходящо ли е за нашата среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква сума се плаща за билет за малка - само транспортни разходи или включва и нещо друго?
-
Как мина международният ден на яслите? Как беше нашият хаидутин - Ернест?
-
Какво е Wonderland? Къде се намира? Подходящо ли е за нашата среща?
-
Какви артикули трябва да донеса от България за бебето? Кои артикули се препоръчват да се донесат от България?
-
Можете ли да препоръчате пъб в Мисисага, близо до университета, където семействата могат да се срещнат и децата да играят свободно?
но ве4е 5-та година си вземаме и от опит знам 4е или не ги повишават след промоцията или ако го направят ще е само с по $10 на пас
Даже го питах не го ли е сънувал вече този "Уондърленд".

на такова мероприятие
Не мога да се вредя да си публикувам постинга
Аз отивам, надявайки се, че забавленията за деца са също толкова много на брой, та Дени да се радва. Иначе, ако питаш мен, цял живот мога да не стъпя на такова нещо и хич няма да ми липсва. Не ме влекат този род увеселения. 
Жалко и за пропуснатото мероприятие в библиотеката.