Бродирана красота - тема 135

• 109 561
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • в дълбоката Прованс
Здравейте, момичета!Реших и аз да пробвам нещо ново и чуждоземно,както е модерно сега,та,фирма "Мирабела"дизайн Нора Корбет "Кралски игри".Равномерка 32 каунт,бяла,ДМС,крейник/това по схемата/ и чешки мъниста,за мил-хилчета пенсията не стига. Мисля,че  ми е минало времето за такива бродерии - седя и си гледам бродерията и единственото ,което ми идва в главата е - американски кич.Не ми харесва!

# 166
  • гр.Плевен

mama pepa, не се ядосвай. Интересно е, нестандартно, а и с този 32-ри каунт си е направо героично изпълнение. Впрочем, на мен ми харесва.

# 167
Не съм фенка на Мирабилия, не е за всеки вкус. Това, обаче е най-добрата изработка, която съм виждала! Шевът е прекрасен, много добро!

# 168
  • sof
Този сайт за пореден път се Влоши и като дизайн, и като възможности на интерфейса, разочарована съм.

Мама Пепи, мн красиви неща бродираш, аз съм фенка на ранните модели на Мирабилия, напоследък обаче се самоповтаря и не купувам, а и декоративните й розички в едни и същи цветове Омръзват. Чудесно ти се е получило!

# 169
  • в дълбоката Прованс
Благодаря ви,момичета,за позитивните коментари.В нашето хоби,както във всичко друго,има неща които пълнят очите и такива,които пълнят сърцето.Това,моето произведение пълни само очите,а смисъла се губи или го няма никакъв.Някак си не ляга на сърце
.Сега разглеждам две схеми на Волкова,по акварелите на някакъв френски художник - "Анемонии" и "Рози във ваза".На големина горе-долу като "Кралските игри",но те грабват,като балсам за душата са,радват,създават някакъв душевен комфорт.
Бях се засилила и почти  бях събрала материалите на "Рождественската кралица",пак на Мирабела,само мохерният конец не бях намерила,но се отказах да я правя.Много е красива,даже и преработих лицето за петит,че с тези кръстчета и цветове изглеждаше като маска,но се отказах.Красива,но безжизнена.

# 170
  • София

Таадааам да видим дали мога да се похваля.Това е моята представа за семейството ми

А това в действителност сме

# 171
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
красавици.
и ни една не прилича на майка си.  smile3534 smile3534

# 172
  • sof
Леле, Крррасота! Браво на цялото семейство! Лилия Проданова!

st. Dobri, лятна среща, цялата следваща седмица съм Свободна! - планирам да шия на воля, докато ми писне и отвъд...

mama pepa, за Royal Holiday те съветвам да вземеш да я ушиеш, щом си я събрала, тя е сред най-най-хубавите работи на авторката. Сега, там с петит-поант-а, работата е, че моето лично мнение е, е че ако щеш нивото на нещата е такова, че правя лицата с кръстчета, но аз шия на 32-кт лен. Виждала съм и ценя лица и ръце в петит, даже самата авторка дава в някои схеми варианти в петит, обаче стават като пачуърк, пак повтарям, мое лично мнение. RG 088 е най-луксозния kid's mohair, по същество, и няма да ти трябва повече от 3/4 картон. Ако ще рамкираш, шие се След пране и гладене и за по-ефектно, се "разресва", да не кажа "разрошва" за по-обемен разкош и да изглежда обилно изобилно. На нас в къщи ни носи мн настроение по празниците тази хубавица.

# 173
и аз май ще съм си сама цялата следваща седмица Simple Smile
ще пиша пак

# 174
  • София
Я да видим дали ще се получи нещо....
Май се получи, така че е време да се хваля и фръцкам. Завърших Викторианския чар, определено е много чаровен Wink

След това завърших още едно пиле от коледните орнаменти на Dimensions.

Почнах един дребосък - Mediterranean Taste, но съм до никъде. Не съм качвала снимка, но ще се поправя, щом се пооформи.
Затова пък рамкирах един подарък, който май не съм показвала, и един за мен си Simple Smile
Това е за мен си:

Ето го и подаръкът (за сестрата на половинът):

# 175
  • с.Николово, обл. Русе
МСК наслада за очите ти е поста. Страхотни красоти!

# 176
  • Русе
МСК красота е гоблена, пък и на мен ми е особена слабост. Благодаря, че сподели етапите по ушиването му. Двата котака са много тематични с ника ти.

# 177
Здравейте, търся схемата на гоблен "Събирачките на класове" , публикувана в Списание "Магията гоблен" бр.6 , 2011г.,   но не тази в "Галерия бродерия" .
Ако някой я има , моля да ми я прати на : mds777@abv.bg
Приемам и съвети как мога  да намеря  списанието! ( купувам и самото списание).
Благодаря! bouquet

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 21:48 от denito123

# 178
Здравейте, търся схемата на гоблен "Събирачките на класове" , публикувана в Списание "Магията гоблен" бр.6 , 2011г.,   но не тази в "Галерия бродерия" .
Ако някой я има , моля да ми я прати на : mds777@abv.bg
Приемам и съвети как мога  да намеря  списанието! ( купувам и самото списание).
Благодаря! bouquet

попитай ги

https://bg-bg.facebook.com/media/set/?set=a.167089173332464.2966 … 350828&type=3
https://sites.google.com/site/vevetaeood/Home/kontakti

Цитат
А ако сте пропуснали някой от предишните броеве, можете да ги закупите, като направите поръчка на GSM: 0884 529 870 или e-mail: veveta.eood@gmail.com и изпратите пощенски запис на адрес: София1151, п.к. 3, Веселка Любчова Петрова
При поръчка на два или повече броя наведнъж, получавате отстъпка. Плащате 5 лева за два броя и 7 лева за три, 10 лева за четири, 13 лева за пет, 15 лева за шест, 18 лева за седем, 20 лева за осем и 22 лева за девет, 23 лева за 10 и 25 лева за 11 броя.

# 179
st. Dobri, много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт