Бродирана красота - тема 135

• 109 562
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
За семейния лекар и сестрата със златната игла

За първата класна на сина ми- началото на учебната година наближава

# 181
По добър фотограф няма да стана,но.....моята Жасмин

# 182
Много красота тук Simple Smile Прекрасни неща сте ушили момичета. Браво! А Жасмин е невероятна, очите ми останаха Simple Smile 
Моето гобленче върви много бавно. С 2 бебета съм у дома и почти не ми остава време. Тамън заспят, извадя иглите, конците и гоблена и някой пак ревне. Едва в началото съм още. Иначе върви добре. Не ми е сложно никак, и най важното че разпускам психически. Мечтая си за поне една свободна седмица да шия, да шия и друго да не правя, но уви Simple Smile Та така, края при мен е доста далече.

# 183
  • Пловдив
Здравейте!
Не съм писала скоро тук, все не остава време, но ми се налага спешно да ушия един гоблен за подарък.
Та, ще моля за схема и ключ на това Вервако:

http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/product6869.html

Благодаря предварително!

# 184
Здравейте, търся схемата на гоблен "Събирачките на класове" , публикувана в Списание "Магията гоблен" бр.6 , 2011г.,   но не тази в "Галерия бродерия" .
Ако някой я има , моля да ми я прати на : mds777@abv.bg
Приемам и съвети как мога  да намеря  списанието! ( купувам и самото списание).
Благодаря! bouquet

Здравейте, много ви моля , ако имате някакви актуални координати на " Вевета" ЕООД , да ми ги напишете, защото   на телефони звънях-мобилни и стационарни, писах на имейла-нищо.
Моля и за схемата!
Предварително благодаря!

# 185
  • София
Да покажа етапче...

# 186
Аз се предадох. Моето красиво гобленче ми взе здравето. Още съм много в началото, но през бод, два смяна на конец, е разказа ми играта. Използвам метода паркинг и шия с 5 игли, но ми идва сложничко. Този гоблен явно ще го отложа мъничко във времето. Сега поръчах нов. По - елементарен, само 9 цвята, отново румънска панама, петит поинт, зимен пейзаж. Чакам го вторник-сряда да пристигне. 12см на 12 и изглежда лесничък. Или ще ушия първо него и после ще се върна на по сложния или ще ги менкам. Като ми стане сложен единия се връщам към лесния и пак така. Все един ден ще го ушия, като междувременно ще шия по леснички или просто друг вид гобленчета. Аз направо в дълбокото се хвърлих с този сложния Simple Smile

# 187
Здравейте момичета, идвам с един бърз въпрос. Откъде пазарувате гоблени на Dimensions? Гледах в нета една фирма, която ги предлага, но после четох не добри неща за нея. От Кадифе крафт съм си взимала, но няма каквото искам. Иначе от една жена във фейсбук съм купувала няколко гоблена може би преди година и бях много доволна, още повече, че нещо което в Кадифе крафт беше 120лв, тя ми го продаде за 75, но нещо не мога да се свържа с нея, а и на страницата й не се предлагат гоблените на тази фирма, та голямо чудене откъде...?

# 188
  • Пловдив
Здравейте момичета, идвам с един бърз въпрос. Откъде пазарувате гоблени на Dimensions? Гледах в нета една фирма, която ги предлага, но после четох не добри неща за нея. От Кадифе крафт съм си взимала, но няма каквото искам. Иначе от една жена във фейсбук съм купувала няколко гоблена може би преди година и бях много доволна, още повече, че нещо което в Кадифе крафт беше 120лв, тя ми го продаде за 75, но нещо не мога да се свържа с нея, а и на страницата й не се предлагат гоблените на тази фирма, та голямо чудене откъде...?
   Във фейса има няколко момичета, които правят общи поръчки, избираш си модела, питаш колко ще ти струва и ако ти отърва - поръчваш. Има и няколко групи за продажби на гоблени от собствени запаси ..... С една дума - поразрови и ако не го намериш, все някои ще ти го поръча. P.S. Кой е моделът който издирваш?

# 189
# 190
Още един глас за Ибей + Амазон. Има доста добри оферти понякога.

# 191
 Момичета, търся да купя  гоблена на Lanarte- Сините лодки в оригинал.
За съжаление разбрах, че е спрян от производство и в Аксиома го нямат.
Не ползвам фейсбук и не бих могла да питам там или да го потърся .
Ако някой го има и реши да го продава, насреща съм!
Ако пък имате информация за останал случайно в някой магазин за гоблени, моля за помощ!
Аз съм от Бургас и няма как да потърся евентуално в София или други градове.
Оставям си имейл за връзка:
mds777@abv.bg
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhN4Lxy6lz … LRl_nTLlvbujKdkR2

# 192
# 193
Poliiii, много благодаря, сега ще видя дали доставят до България!

# 194
За нищо, доставят с/у 8 долара, общо 73 гоблен+доставка, но трябва да имаш Paypal или да намериш някой познат, който да ти свърши тази услуга.

Общи условия

Активация на акаунт