Бродирана красота - тема 135

• 109 562
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
За нищо, доставят с/у 8 долара, общо 73 гоблен+доставка, но трябва да имаш Paypal или да намериш някой познат, който да ти свърши тази услуга.
Heart Eyes bouquet

# 196
Започнат 2015, завършен 2016, в рамка 2017, за моя син Петър Heart

# 197
за колко може да се продаде ушит и рамкиран гоблен около 40-45 на 30-35 см.?

# 198
За нищо, доставят с/у 8 долара, общо 73 гоблен+доставка, но трябва да имаш Paypal
Не е задължително и само с дебитна карта става.

# 199
Аз свърших моите рози,  похвалих се във фейсбук даже,  добре станаха.  Имах глупостта да направя едни черти с обикновен молив и сега не се изпира.  Ама ще видим,  накрая и с чертите ще си го гледам.

Купих един малък дименшънс,  обаче първия цвят беше полукръст,  три нишки на 18 панама и нещо не ми хареса как става. Трудно ми е на 18ка с три нишки, освен това ми се струва, че няма да ми стигне конеца,  защото си подхванах полукръстчето както ми е удобно и явно заминава повече конец. 

Сега чакам една китайска щампа на 11кт. 

# 200
Оххх да ви се оплача каква я прекарах аз.Снощи какво се зачетох в старите теми и гледам се обсъждат някакви панами, че се шият с по 2,някой 3 нишки. Абе викам тука нещо не е наред. Аз шия с всички 6 нишки. Поглеждам пак указанието на сложничкия ми гоблен(другия по лесничкия го чакам да пристигне днес), и там изрично си пише с 2 нишки се шие. Лелее причерня ми. То няма разшиване, а ако разширя нещо остават дупки. Ако продължа ще се вижда разликата. И аз се чудя защо не ми остава място за другия бод, ми то за това така съм се мъчила като грешен дявол. Доплака ми се. Като малко дете ревнах. Мъжа ми го взе, преброи квадратчетатс, отряза го и във възторг ми го донесе. И от цялата работа излезе че мога да го започна наново, като в краищата ще остане само с по рече аванс от двете страни. Ами ако започне да се нищи, какво правим? Май и да го ушия, няма да остане място за рамкиране, но ще пробвам, а ако не стане в готова рамка от снимка ще е. От сега го мисля с това малко местенце. Дори и гергеф не мога да използвам, защото няма място да се закрепи. Оххх оставям го за сега. Като ушия по лесния, тогава ще изкарам този и ще го мъча. Ама толкова да ме е яд, как да не съм прочела инструкцията правилно. Че е на друг език да, но не е като да не го разбирам.

# 201
Ама мъжът ти е за бой, как може да ти среже гоблена. По - добре го почни на нова панама. Какво шиеше ти?

# 202
Ей така го отряза, като нищо. Преброил квадратчетата, видял че ще стигнат и айде с ножицата. Уж за хубаво го направи. Аз цялата сълзи и сополи. Панамата е румънска, мрежена, разграфена. Ще потърся по магазините. В сайта от който поръчах гоблена я имат но цената е почти колкото нов гоблрн. Не си заслужава. Шия на Hudemas "Garden with lake" . На същата панама ще го започна наново пък каквото стане.

# 203
Новото ми гобленче пристигна Simple Smile

# 204
Оххх да ви се оплача каква я прекарах аз.Снощи какво се зачетох в старите теми и гледам се обсъждат някакви панами, че се шият с по 2,някой 3 нишки. Абе викам тука нещо не е наред. Аз шия с всички 6 нишки. Поглеждам пак указанието на сложничкия ми гоблен(другия по лесничкия го чакам да пристигне днес), и там изрично си пише с 2 нишки се шие. Лелее причерня ми. То няма разшиване, а ако разширя нещо остават дупки. Ако продължа ще се вижда разликата. И аз се чудя защо не ми остава място за другия бод, ми то за това така съм се мъчила като грешен дявол. Доплака ми се. Като малко дете ревнах. Мъжа ми го взе, преброи квадратчетатс, отряза го и във възторг ми го донесе. И от цялата работа излезе че мога да го започна наново, като в краищата ще остане само с по рече аванс от двете страни.
Можеш да пришиеш към отрязаното парче, обикновена панама и няма да се притесняваш нито за гергефа,нито за рамкирането.

# 205
  • София
А за да не ти се нищи просто го обшии

# 206
Едно квадратче е достатъчно за рамкиране,  не се притеснявай.  За нищенето може да облепиш с хартиено тиксо или да обшиеш.  На мен обшито пак ми се нищи,  но с тиксото няма мърдане.

Аз пък поздравявам мъжът ти за смелостта и желанието да ти помогне и да те успокои.  Моят не смее и да погледне гоблен.  Колкото пъти му го покажа все ме пита дали е готов. 😁 Сакаш не вижда, че цветето е на половина. Би ме оставил да се скъсам от рев, ама нямаше да се опита да реши проблема.

# 207
Ооо не мога да се оплача аз. По миналата седмица бил в магазина и ми носи игли с въпроса "Мило ти нали тъпи игли искаше" Той ми ги взел заради нещото с което се вдяват конците. Не го знам как се казва. Гледал ме явно как се мъча с вдяването на 6-те нишки, и ми го носи комплектчето. Явно подкрепя новото ми хоби. Ама и аз да съм мъж и жена ми да си седи в къщи в майчинство, да гледа децата и докато спят пред телевизора да си шие гоблени, то и аз няма да се сърдя Grinning

# 208
Ама той е оставил едно квадратче, което е един бод или квадрат от 10 бода? Ако е второто не е страшно, но аз помислих че е първото, а в този случай как ще се пришие друга панама, доста е рискувано според мен.

# 209
По едно квадратче от двете страни, тоест по 10 бода. Отгоре и отдолу не е пипано, само отстрани. Ще послушам съвета за хартиеното тиксо. Ще го облепя и ще го ушия без гергеф. И каквото стане, стане.

Общи условия

Активация на акаунт