Бродирана красота - тема 135

• 109 560
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
st.Dobri,благодаря ти.Аз имам схемата и ключа, но понеже ме помолиха за подарък исках да е готова комплектовка.Мислех ако не го открия аз да го комплектовам,но се обадих  до списание"Галерия бродерия" и те ми отговориха че ще ми го изпратят.Приятно ме изненадаха,защото моделчето е старо,а и госпожата с която разговарях беше много учтива.

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
супер.
чудесно е, че има и фирми, с внимание към клиента Simple Smile Simple Smile

# 557
Както обещах снимах и качих това което уших през почивката която си бях дала.Снимките не са много хубави но като фотограф хич ме няма

# 558
  • sof
KoteVania, благодаря за инфото, аз много ценя плетенето именно понеже не успявам да се науча по книга. Ще пробвам да отида да видя за какво става въпрос и ако не са бутикови цените на такъв курс, може и да пробвам.
de4ko95, мн хубави! Аз започнах една Мирабилиа, която не съм шила досега, след голямо чудене спрямо един комплект на Майкъл Пауъл, който ми подариха за празниците. Е, и него ще направя де, ама ми се стори по-летен някак си.

# 559
  • София
темата не е за оплаквания, но не мога да се сдържа. намерих добра душа да ми покаже "кене" - плетенето с игла за шиене, даже група се събирала и мога да се присъединя и какво... от 15 септември до сега не успявам да намеря тоя час-два да отида.
реве ми се.

Аз вече няколко години не намирам час-два за това Wink Хем едната майсторка ми е под ръка така да се каже Simple Smile))
Дори вчера за първи път от няколко месеца успях да боцкам Петлето на Риолис. Остана му само опашката кажи-речи. Почнах го преди годината на петела и ще го завърша след нея Simple Smile

Simple Smile нали разбра, че станахме три? Simple Smile
уреждай среща с майсторката, обяви я тук и ние идваме.
Simple Smile
O! Така ли! Ще свиркам значи Wink

# 560
грипна ваканция за учениците и няма грипна за майките Sad
а така хубаво щях да си я уплътня....
Simple Smile

# 561
  • в дълбоката Прованс
Здравейте момичета,много красиви неща показвате и доста странички сте изписали.Много уютна компания сте!
elka52,благодаря за адмирациите,радвам се,че харесвате това,което съм показала.Следващата мома е "Невинност" на "Гоблени Стефи"

аида 16 каунт,бежова,ДМС,кръст бод

# 562
и тя е красавица Simple Smile

# 563
  • София
Искам да попитам някой шил ли е или виждал ли е ушита Кюстендилската мома на Солария?

Също като пише 1:1 може да се шие кръстче, нали? Аз никога не съм шила гобленов бод и нямам и намерение да се пробвам.

# 564
може, но най-вероятно няма да ти стигнат конците.

всичко, което е 1:1 или 1:4 или 1:2 може да се шие кръстче. проблем може да има когато има детайл: всичко е 1:4, а лицето (обикновено и ръцете) е 1:1.

# 565
  • Пловдив
Искам да попитам някой шил ли е или виждал ли е ушита Кюстендилската мома на Солария?

Също като пише 1:1 може да се шие кръстче, нали? Аз никога не съм шила гобленов бод и нямам и намерение да се пробвам.

Виждала съм я ушита - уникално красива. Погледнах сайта на Солария, предлага я във вариант 1:4, ако си купиш този модел и смениш панамата с 16 или 14, мисля няма да имаш проблем с количеството на конците

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 12:48 от did_tag

# 566

Виждала съм го на снимка ушит. На Солария гоблените са хубави. Можеш да пишеш да питаш за вариант с кръстче, не вярвам да ти откажат.

# 567

В момента една дама го шие на 18-ка кръстче, става перфектно. Беше показала етап, но не се сещам в коя от групитевъв ФБ. Като го намеря ще сложа снимка.

# 568
  • в дълбоката Прованс
По повод на "Кюстендилска мома" на Солария,аз я бродирах на 16 каунт ,кръст,размерите се получиха 28 см.х 40 см.

Четох,че Ст.Иванова прави комплекти и на 14,16 и 18 каунт,само трябва във фейса да се свържете с нея.
Ако тази информация Ви е от полза,ще се радвам,че съм помогнала.

# 569

В момента една дама го шие на 18-ка кръстче, става перфектно. Беше показала етап, но не се сещам в коя от групитевъв ФБ. Като го намеря ще сложа снимка.

Ето я снимката  на 18-ка Simple Smile

mama pepa страхотен е твоя  bouquet
Благодаря за информацията, ще се свържа и аз с нея тогава, че планувам да шия нейна икона с кръстче.

Общи условия

Активация на акаунт