Бродирана красота - тема 135

• 109 560
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • sof
mibobo, сигурно е така, но пък и аз не държа да членувам по групи и не търся по-специално да участвам или да показвам. Предпочитам времето, когато мога да си шия на воля, напр. днес: навън поледица, а аз си бродирам, ммм....(ама почти оргазмично...)

St. Dobri, и аз бих се учила на кене, ако може, а после те завличам да преговаряме наученото на бара пред коктейлите с чадърчета? А? Хайде!

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще взема да попитам за графика им и после пак ще си думаме.
все някой ден ще мога да се скатая от семейните и съшпружеските си обязаности, нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 542
mibobo, сигурно е така, но пък и аз не държа да членувам по групи и не търся по-специално да участвам или да показвам. Предпочитам времето, когато мога да си шия на воля, напр. днес: навън поледица, а аз си бродирам, ммм....(ама почти оргазмично...)

........

О така е, аз в групите влизам през седмицата когато съм на работа и имам време. Когато съм вкъщи и имам време си шия.

# 543
В търсене на вдъхновение какво да започна успях да направя най-глупавото бискорню на света:

http://zlatad2.snimka.bg/hobby/bg-mamma-2016.936775.38435942
http://zlatad2.snimka.bg/hobby/bg-mamma-2016.936775.38435943

Сигурно съм малко невежа Kissing Face, но какво точно е това?

# 544
  • sof
NoMe, това е "кривулка", има разни типични формички и го направих от всякакви остатъци и изрезки; правят се и просто от плат, но в случая си бродирах две квадратни парчета по схема от нета с остатъчни конци и 2 копчета, и го напълних с вата. Ползва се за декорация или игленик напр. въобще е безцелно нещо.

# 545
Забавно е YumYum

# 546
  • София
темата не е за оплаквания, но не мога да се сдържа. намерих добра душа да ми покаже "кене" - плетенето с игла за шиене, даже група се събирала и мога да се присъединя и какво... от 15 септември до сега не успявам да намеря тоя час-два да отида.
реве ми се.

Аз вече няколко години не намирам час-два за това Wink Хем едната майсторка ми е под ръка така да се каже Simple Smile))
Дори вчера за първи път от няколко месеца успях да боцкам Петлето на Риолис. Остана му само опашката кажи-речи. Почнах го преди годината на петела и ще го завърша след нея Simple Smile

# 547
темата не е за оплаквания, но не мога да се сдържа. намерих добра душа да ми покаже "кене" - плетенето с игла за шиене, даже група се събирала и мога да се присъединя и какво... от 15 септември до сега не успявам да намеря тоя час-два да отида.
реве ми се.

Аз вече няколко години не намирам час-два за това Wink Хем едната майсторка ми е под ръка така да се каже Simple Smile))
Дори вчера за първи път от няколко месеца успях да боцкам Петлето на Риолис. Остана му само опашката кажи-речи. Почнах го преди годината на петела и ще го завърша след нея Simple Smile

Simple Smile нали разбра, че станахме три? Simple Smile
уреждай среща с майсторката, обяви я тук и ние идваме.
Simple Smile

# 548
Здравейте. Не съм писала и следила, да си призная доста отдавна. Напоследък имах толкова много други задачки, че не ми е и оставара време за никаква ръкоделие освен някое и друга копче или разпран подгъв.
Сега обаче ме е треснала пак музата и търся нещо конкретно. И моля за помащ.
Преди доста време или тук или във фесйсбук бях попаднала на една майсторка, която беше сътворила  икона на Богородица върху тъмна панама с бял контур и само лицето беше бродирано. Почти съм сигурна, че беше авторска. Ако някой се сеща за какво говоря.... Дамата ги и правеше като комплектовка. Ако някой може да ми подскаже.... Дори ми се върти Мария като името на авторката

# 549
  • Пловдив
Здравейте. Не съм писала и следила, да си призная доста отдавна. Напоследък имах толкова много други задачки, че не ми е и оставара време за никаква ръкоделие освен някое и друга копче или разпран подгъв.
Сега обаче ме е треснала пак музата и търся нещо конкретно. И моля за помащ.
Преди доста време или тук или във фесйсбук бях попаднала на една майсторка, която беше сътворила  икона на Богородица върху тъмна панама с бял контур и само лицето беше бродирано. Почти съм сигурна, че беше авторска. Ако някой се сеща за какво говоря.... Дамата ги и правеше като комплектовка. Ако някой може да ми подскаже.... Дори ми се върти Мария като името на авторката

Ани Йовева   https://www.facebook.com/Ani-Yoveva-design-of-gobelins-embroider … -267626353404408/

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 08:56 от did_tag

# 550
Дааа. Много ви благодаря!!!!

# 551
Здравейте,момичета. Много отдавна не съм се появявала тук,но бях си дала малко почивка. Не че не шиех ама полекичка,от време на време. Ще покажа какво сътворих когато снимам. Вас обаче ви следя редовно и се възхищавам на красотите ви. Сега обаче се обръщам с молба към вас. Спешно ми трябва ето този гоблен
URL=http://radikale.ru/full/2018/1/25/fb62a7776e3c7bc0c9f86bd8c728a1e6-full.jpg.html][/URL] Coinmarketcap Telegram Bot
 .Някой знае ли от къде мога да си го поръчам. Снимката не е моя и се извинявам ако някой си я познае. Знам че Милена стил го имаха 2013,ама вече го няма

# 552
# 553
  • с.Николово, обл. Русе
Малко в страни от темата, но знам, че имам момичета, които освен да бродират обичат и да плетат, та ..... за тези в София
https://www.facebook.com/events/2016267131983880/

# 554
чудесна идея. Simple Smile
ние с малчо ще сме на състезание по математика иначе с удоволствие бихме отишли и двамата.
той е плел в друга инициатива - "плетем топлина" май се казваше и от тогава види ли ме с игли рискувам друг да ми оплете конците Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт