Искам да кажа ... (123)_22.05-28.05

• 62 651
  • 828
  •   1
Отговори
# 405
Честит празник!
Обичам 24-ти май! Heart Eyes

Не съм на работа днес, ще си почивам вкъщи. Може да изляза на по кафе с някоя дружка, но по-късно.

# 406
  • Някъде там
Аз отивам на манифестация.Искам да се потопя в атмосферата на празника и да си спомня как силно пеехме(по скоро грачехме): Върви народе възродени.Макар че сега при нас не пеят децата.

.

# 407
Любим празник. Честит да ни е!

# 408
  • Бургас
Оххх,и аз така да искам да съм на манифестацията,...но уви,на работа съм. С тази работа,човек пропуска много неща...

# 409
Честит празник, на всички bouquet

# 410
Честит празник bouquet !
Тази седмица ми е изключително натоварена,едва сряда е,а започнах да издишам  Tired .Днес и утре ще пада голямо обикаляне с автобуси,ама така е,като не съм шофьор ooooh! .Утре сме на бал на племенника на ММ и ще отида по—рано да помогна.Преди това ще трябва да се приберем вкъщи от гости,да се пооправим,и след това да бягаме към вилата на зълвата.И всичко това с градски и междуградски транспорт Whistling .
Весело изкарване на Лиляна довечера и попътен вятър на момчето ӣ !

# 411
Честит празник на всички!

Лиляна, говорех за мнението, че не иска да се отделя от родителите. Simple Smile А не за желанието какво да продължи да учи.

Реших го, ще отидем с децата до Свищов.
Руми, ако не си на работа и имаш желание, може да пием по кафе. Simple Smile

Калина цяла нощ и сутрин кашля, сутринта и направих чай и ще започваме със сиропите.

# 412

Калина цяла нощ и сутрин кашля, сутринта и направих чай и ще започваме със сиропите.

Май такъв е актуалния вирус в момента. Дано да го изкара леко Калина  Hug

Мъжът ми го изкара, още подкашля, аз съм с бронхит...  Лягам си здрава, на сутринта яката кашлица. 2 дни самолечение и на третия бронхит. ЛЛ ми се накара, че се знам какво съм рядко лайно и съм закъсняла с прегледа... Мама и нея я почва от снощи.

Може ли дамите, които носят диоптрични очила да ми дадат съвети какво да гледам и избирам, освен да е красива рамката  Mr. Green (може и на лични, да не досаждаме).  - 5.50 на двете очи, работя на компютър по цял ден и слънчевата светлина ме дразни и не излизам без слънчеви очила.  От 15 години съм късогледа, но съм имала само смотани очила за зор заман и не знам какви стъкла да избирам.

# 413
  • Бургас
Хммм,прииска ми се да съм ученичка в датско училище! Нашето училище може много да научи от тяхната система!

# 414
Алечка,щом е за компютър,задължитело стъклата да са антирефлекс.Има и такива,които потъмняват от слънчевата светлина.Има също и покритие,от което не се запотявали,но като гледам един колега зимата,това са пари ,хвърлени на вятъра  Mr. Green .В оптиката най—добре ще те насочат според мен  Peace

# 415
  • Пловдив
За какво са и антирефлексни очила? Днешните монитори не са като от едно време. Нали на нов монитор работиш, плосък?

# 416
На работа съм, но мога да се измъкна  Laughing
Ще ти пиша на лични номера  Hug

Честит празник!

# 417
Алечка, не разбрах какви рамки търсиш- за слънчеви очила или за постоянно носене?
Аз да си кажа- купих си миналата година огромни рамки от Джъмбо. С идеята като съм в кола да не ме дразни слънцето, нищо че бях кьорава без диоптрите. Тази пролет реших да си правя слънчеви с диоптър, но никъде не си открих "моята" рамка. В една оптика ми казаха, че може и на моите рамки да сложат такива стъкла. Е да, ама не. Рамката ми е извита, а стъклата не. Та се счупиха 2 рамки, за които специално ходих пак до Джъмбо. Накрая моята братовчедка, която ръководи оптика в Пловдив ми намери читави рамки, стъкла с ув защита и диоптър за смешната сума от 60 лв. Е, това е без надценката за обикновени клиенти!  Blush

Та, аз бих те посъветвала, да избереш рамка, която да е плоска, защото стъклата ще са по- евтини. На твоя диоптър бих заложила на по- дебела рамка, за да може "лупите" да стоят по- естествено и бих избрала стъкла с преливане на оцветяването, или по- светло оцветяване, за да може да ги ползваш като слънчеви, но и когато влезеш в магазин(примерно) да не се налага да ги махаш, а да си виждаш нормално.

# 418
Мисълта ми е да имат И антирефлексно покритие.Права си,мониторите не са като преди,но едно презастраховане според мен не би навредило.Работя на изкуствена светлина,и на мен специално това покритие ми помага да не ми се тормозят много очите.
http://misheli.com/ar-3/
Не искам да убеждавам никого в нищо,просто смятам,че това е важно  Peace

# 419
  • Euskal Herria
Честит 24 май!
Липсват ми цялата подготовка за празника, манифестациите, пеенето на "Върви народе, възродени...".

Аз нося контактни лещи, но имам и очила, които обикновено ползвам вечер - докато се приспивам с книга. Стъклата за очилата ми са изтънени, защото диоптърът е много голям - получава се дебело стъкло, а рамката е тъничка, метална.
Али, при толкова висок диоптър не знам как успяваш да носиш очилата само за зор заман. Или си с лещи?

Общи условия

Активация на акаунт