Искам да кажа ... (123)_22.05-28.05

• 62 650
  • 828
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честит празник!

# 451
Алечка, гледам сработила си се с момичето в оптиката!  #Crazy

# 452
Алечка, какви са били тези рамки? Или стъкла?
Не ти трябва нищо повече от антирефлексни и евентуално фотосолар, ако искаш да ги ползваш и като слънчеви. Вече там цената може доста да варира, в зависимост от времето за изсветляване на стъклото.

Много приятна среща с Руми, надявам се не съм я изтормозила прекалено с моите 2деца. Simple Smile

# 453
  • Бургас
Честит празник!
Титина, да ти е честит Калин! Здрав и щастлив да е!

Манифестирахме и ние. Кате, ти с учениците ли беше? Градините манифестираха без никаква музика. Децата мятат едни помпони, тактуват си нещо. Вървяхме като на погребение.
После купихме книжки и се почерпихме. А аз даже и обувки забърсах в движение, че бях тръгнала с едни,които обувах за втори път и ме стегнаха здраво.

# 454
Селесте, да, с учениците бях.Не беше много добра организацията на днешната манифестация.
Топло и слънчево, ама духаше вятър и сега едната ми сливица ме боли Tired

Мариат, прочетох:Правя секс и ухае прекрасно Joy Викам си бреййй, какво ли ще е това ухание hahaha

# 455
Много приятна среща с Руми, надявам се не съм я изтормозила прекалено с моите 2деца. Simple Smile

Няма как да стане. Рядко възпитани деца, адмирации  Peace
И са много хубави  Heart Eyes

Цял ден чакам панталона, пък те куриерите днес не работили  Crossing Arms
И времето се развали. Имам чувството, че никога няма да си обуя новите сандалки. Два месеца направиха вече в кутията  Crazy

# 456
  • Пловдив
Аз метнах двойна доза дуцинки - докато ги извадя едната доза я нямаше. Ламите я изядоха.

# 457
Купих си аз две блузки и една роклА.
А Мари и аз все я мисля, че се хвали 😆 Да кажа, че веднъж не съм я прочела правилно 🤠

# 458
Коте, за какво все се хваля?  newsm78
Янтра, какво е дуцинки?
Руми, имам чисто нови обувки, не обувани от 2 години. Сега съм в параноя- дали все още са актуални или са демоде? Да не се окажа без обувки за събота.

# 459
  • Варна
Честит празник!
Специален поздрав за учителите в нашата тема!  bouquet
Да е здрав Калин! Честит рожденик, Титина!
Много е приятно да се срещнеш със съфорумец, който ти е на сърце!  Heart Eyes

# 460
Twisted Evil
Много е приятно да се срещнеш със съфорумец, който ти е на сърце!  Heart Eyes

Я, изтървах клюката. Още една среща, ммм  Flutter

Мари, покажи ги да ги видим тез сандали. Едва ли са пък чак толкоз остарели  hahaha

# 461
  • Варна
Twisted Evil
Много е приятно да се срещнеш със съфорумец, който ти е на сърце!  Heart Eyes

Я, изтървах клюката. Още една среща, ммм  Flutter
Засега не.  Laughing Покрай теб и Сесили се развълнувах.
И покрай Захир. Да не я отвлече някой малтиец, че не пише!  Laughing
Руми, в моя постинг няма  Twisted Evil  .    Laughing  Joy

Жаки, успешна операция на Миа!  Hug
Ние планираме за есента операция на ретинирал мъдрец при детето. Пречи на седмия зъб да излезе, затова. Иначе не бихме. Хирургът съм го избрала, ортодонта-все още не. Но има време.

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 21:29 от Стейси Грей

# 462
  • Euskal Herria
Е, то ако съфорумецът не ти е на сърце, изобщо няма да се стигне до уговорка за среща.

Я кажете сега каква е модата при дамските обувки. Остри носове, заоблени; тънки токчета, дебели... Тук основно носят балеринки, ниски сандали. Не че няма и други модели, но това предпочитат.

# 463
Яна, и аз съм в чуденка. Всички са със сандал с една каишка на пръстите и една каишка на глезена.
Ето моите обувки. Токът е около 10 см., не знам що така е излязъл по- ежедневно нисък.

Скрит текст:

# 464
Мари, много са си хубави  Peace
Стйси, нямам представа как това  Twisted Evil се е озовало в цитата  hahaha
Аз обичам удобни, качествени обувки без да са екстравагантни и не държа твърде да са с последния писък на модата.

Общи условия

Активация на акаунт