Професионални серии за коса - тема 114

• 117 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Лили, аз след безброй опити се спрях трайно на Кератин термика Heart Eyes
И спрея имам в травъл размер, бих подновила като свърши, макар че не го ползвам по предназначение, от него обикновено фъскам 1-2 пъти на суха коса или по често на четката и после реша, допълнително изглажда косата и придава скокливост, да не говорим за ефекта парфюм, който се усеща дълго след това Simple Smile
Цимента също много харесвам, но не ми е толкова присърце аромата, както Дисциплина.

# 46
Благодаря за новата тема  bouquet

1. Професионални грижи и бременност? Споделете вашия опит.
 Тогава не бях открила проф.козметика

2. Какъв сешоар ползвате в момента? Кой сешоар е вашата мечта и защо?
 Миналата година си купих Парлукс 385 и въртяща се четка Ровента, супер са и двете!

3. Най-хидратиращият продукт на всички времена за вас е?
 Еластилайзер 

# 47
Момичета препоръчал те ми нещо за накъсване на косата?Покрай омбрето е започнала да се накъсва.

# 48
  • Варна
Момичета препоръчал те ми нещо за накъсване на косата?Покрай омбрето е започнала да се накъсва.

Хубава хидратация на частта с омбрето плюс маракеш като финиш пак там и то по цялата дължина на изсветлената част.

# 49
Използвах хидратиращата серия Инсайд няколко пъти..в банята е много добра хидратацията,а ползвам ш+б,нямам маска.Но моята куса е адски суха,изрусена,съсипана от изсветляване и ми трябват още грижи,след изсушаване поизсъхва и има още какво да се желае.Но марката ме очарова,определено.

# 50
  • Karlovo
Какво мислите за този финиш - https://www.arlen.bg/product/3280/ultra-hidratirashto-mlyako-s-h … re-milk-25ml.html ? Имам сметаната на Милкшейк и си я харесвам,но искам да пробвам и нещо друго ,понеже тя е на привършване .

# 51
Момичета, в кой физически магазин се продаваха Living Proof? И the balm, ако някой има идея?

# 52
ливинг прууф в рибата, а дъ балм в дебенхамс

# 53
Може ли да препоръчате хубав лак за коса? Или нещо, с което да си 'бетонирам' прическата  Laughing  но и да не създава онзи твърд ефект на пипане? Има ли такова нещо  Thinking

# 54
Какво мислите за този финиш - https://www.arlen.bg/product/3280/ultra-hidratirashto-mlyako-s-h … re-milk-25ml.html ? Имам сметаната на Милкшейк и си я харесвам,но искам да пробвам и нещо друго ,понеже тя е на привършване .
Щом сметаната ти харесва и това би трябвало да ти допадне, също съдържа млечен протеин (и куп други готини неща). Не е ултра хидратиращо обаче, по скоро е балансиран продукт (както сметаната точно, но това е по-богато откъм състав). Ухае на лимони.

Living proof, май съм ги виждала и в Дебенхамс.

# 55
  • Бургас/Пз
Лили, кое термо на Секси си пробвала? Това, което е за сешоар наистина е.мазничко, но другото за преса е много приятно. Аз лично и двете ги харесвам. За сешоар го ползвам на много мокра коса, а за преса, ако съм я изтървала и леко ми е поизсъхнала тогава го пръскам. Рестор на Лививг прууф също е хубаво. Него го ползвам на суха коса, ако ми се налага да ползвам преса, което е много ррядко, но го имам и него.

# 56
  • Пловдив
Това за сешоар ползвах,хубава ми ставаше косата,но мазното ме дразни. Може би ще взема крема Дисциплин на Керастаз. Благодаря ти за насоките за другите термо продукти.

# 57
  • Бургас/Пз
Това за сешоар ползвах,хубава ми ставаше косата,но мазното ме дразни. Може би ще взема крема Дисциплин на Керастаз. Благодаря ти за насоките за другите термо продукти.
Да, и мен ме дразни, но след протеин много добре ми действа и го ползвам отвреме на време. Дисциплина е хубав, просто аз не се разбирам с кремовете

# 58
  • Бургас
Мерси за темата, bouquet bouquet bouquet най-хидратиращи-Мароканойл.В момента сешоара ми е Philips,но ще си купя PARLUX . Grinning

# 59
И аз най-накрая се снабдих със серума на Маракеш  Embarassed Получих и мостра на шампоана. Много ми харесва този серум как мирише, дано да има и ефект.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт