Професионални серии за коса - тема 114

• 117 806
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
На Кюн шампоаните въобще не ми харесват.

# 91
На Кюн харесвам зелената маска so pure, действа ми много хидратиращо. Другите им продукти от същата серия не ми допаднаха. Промених мнението си за еластисайзъра на philip kingsley, след като го съчетах с друг шампоан и маска, косата ми стана супер. Най-доволна съм от това, че не е толкова мазен, като домашния и се отмива лесно.
С какво го съчета  Flutter
Този с кокос ли? Така ме изкушава.

# 92
  • Пловдив
Този с кокоса не е ли като този със здравеца? Само аромата е различен  Thinking. Аз оставам изключителен почитател на екстремния еластисайзер.

На Кюн не харесвам нищо друго, с уговорката че не съм изпробвала абсолютно всичко, но достатъчно продукти, за да не ме впечатлят, освен боите и професионалния матиращ балсам за руса коса.

# 93
Този с кокоса не е ли като този със здравеца? Само аромата е различен  Thinking. Аз оставам изключителен почитател на екстремния еластисайзер.
Не знам, аз като чуя кокос ииии искам  Embarassed
Здравеца повече ми харесва от нормалния, екстремния така и не го пробвах.

# 94
На Кюн харесвам зелената маска so pure, действа ми много хидратиращо. Другите им продукти от същата серия не ми допаднаха. Промених мнението си за еластисайзъра на philip kingsley, след като го съчетах с друг шампоан и маска, косата ми стана супер. Най-доволна съм от това, че не е толкова мазен, като домашния и се отмива лесно.
С какво го съчета  Flutter
Този с кокос ли? Така ме изкушава.

Да, този с кокос. Седях час и половина с еластисайзъра и шапка, измих се с Chroma Riche, зелената маска на Кюн So Pure и преди сешоар Алтерна бамбуковата термо-защита 6 впръсквания. Косата ми стана много мека и пухкава Simple Smile.

# 95
  • Пловдив
Аз също харесвам зелената маска So pure на Кюн - маслена е и добре напоява косата. Харесвам и използвам също шампоана Vital Nutrition.

# 96
Здравейте, дами!
Каква боя за коса използвате ? Преди 2 месеца ходих в салон да ме боядисат,но след седмица нямаше и помен от боята  Sad

# 97
  • Бургас/Пз
Привет и от мен.
Най-после й намерих "цаката" на сметаната на Милкшейк.  Mr. Green Mr. Green
От една страна съм много доволна как ми прави косата по плътна и без фриз, обаче пък от друга протеинът ми идва в повече и става една такава твърда и трудно прокарвам пръсти през нея. Пробвах да нанеса върху сметаната вече на почти суха коса олио и резултатът е повече от страхотен. Хем плътна, хем жива и гъвкава коса, без да е разхвърчана и с фризита. Толкова се бях разочаровала след първото ползване, че нямах намерение да повтарям, но добре че опитах, че иначе щеше да замине в размените.

Другата ми много добра комбинация напоследък е Рипеър на Марокан, който ми е доста протеинов и заплитащ, но пък ми дава страхотен обем в комбинация с евтината какова маска на Жая. Прекрасна коса, направо не мога да й се нарадвам.
Купих и Анти фриз на Инсайт , но още не мога да споделя впечатления.

# 98
  • Пловдив
Ани, какво олио сложи след сметаната?

# 99
  • София
Благодаря за новата тема!

1. Професионални грижи и бременност? Споделете вашия опит.
Никакъв опит нямам. Ползвах натурален шампоан, от който косата ми ставаше още по-суха.

2. Какъв сешоар ползвате в момента? Кой сешоар е вашата мечта и защо?
От март до октомври не ползвам сешоар. Старая се да го избягвам. Иначе имам един старичък Филипс, който е доста голям и с йонизирана струя, който ми върши работа, когато се налага.
Не мечтая за нов - когато изгори старият, тогава ще го мисля.

3. Най-хидратиращият продукт на всички времена за вас е?
Косата ми мрази чиста хидратация - стои сплескана и права, придава тъжен вид на лицето ми, кел файда като е лъскава. Оранжавите Kérastase Nutritive e много хидратираща серия за мен.

# 100
  • Бургас/Пз
Ани, какво олио сложи след сметаната?
Имам едно мастиково олио, което преди време бяха пуснали в списание Грация. Изключително много го харесвам, но зимата си го пазех, че е със защитен фактор за слънце и сега го изкарах наново.

# 101
Това олио е просто невероятно добро и за моята коса. И аз поръчах цялата серия Роланд Анти Фриз, да видим.

# 102
И аз поръчах цялата серия Роланд Анти Фриз, да видим.
чакам да споделиш  bouquet

LoveSummer Мерси .

# 103
Това олио е просто невероятно добро и за моята коса. И аз поръчах цялата серия Роланд Анти Фриз, да видим.
Ква е таз мастика за коса?  Laughing

# 104
  • Бургас/Пз
Ква е таз мастика за коса?  Laughing
http://sunfunlife.blogspot.bg/2016/08/blog-post.html?m=1

Денси, имаш ли идея дали от някъде може да се намери?

Общи условия

Активация на акаунт