Професионални серии за коса - тема 114

• 117 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Ловеч
Princesata, аз в монента съм доволна от маската на Macadamia за плътна коса. Дали би ми допаднала и коментираната от теб Olioseta?

# 721
  • Варна
 Карамелче супер!Благородно ти завиждам на блясъка и на цвета  Laughing. Побъркахте ме с това лилаво,оная нощ се сънувах с тъмна лилава коса  Joy.

radina_k86 няма как да отговоря. Не ползвам и не харесвам макадамия-аромата им е виновен  Sad. Олисета освен на изрусени коси би била перфектна на плътни,порьозни такива. Не става обаче за тънки,перушинести склонни към омазняване косички,както и за здрава нетретирана коса-ще са и тежки.

# 722
  • Ловеч
Моята е руса, дълга и плътна. Може да ги пробвам тогава. Цената им е доста прилична. И аз съм доволна много от маската на Мароканойл за плътна коса.

# 723
  • Варна
 Щом Марокан ти е ОК смело вземай Олисета-същата е само аромат не докарва  Laughing

# 724
  • Ловеч
Коя от двете?

# 725
  • Перник
Хахахах, принцеске, ако знаеш как бързо пада боята ще ти мине меракът много бързо Grinning
Ох...ще поръчам  май и Олиосетата! Трябва да те направят рекламно лице или поне да ти плащат от рибката за реклама 😉

# 726
  • Варна
 Ще я видим как пада  Laughing. То на моето русо падането на боята не е толкова болка за умиране като изключим белите коси. Най-големия ми проблем е изсветляването,защото повечето бои не успяват да го постигнат.
  Хаха рекламно лице  Joy ужас. Не ставам за търговец  Joy .

# 727
Здравейте и от мен,
Моята коса е с тънък косъм и нетретирана с по сухи краища и по бързо омазняващи се корени.Гоня обем,плътност и подреденост на косъма. Ползавам от 4 години само профи продукти,  но напоследък не съм доволна от резултатата, т.к косата ми седи или прекалено суха или пък като немита или кльопва. Гледам да редувам шампоаните и продуктите за третиране, но..Ползвам само сешоар, пресата само по повод..
Ползвам Керастаз керамик, денсифик,черния хроноложисте, един за косопад на пиер фебер, маската и олиото на макадамия, млякото на милк шейк и последно взех един спрей на матрикс биолаж за уплътняване на косъма.
От изброените можете ли да ми кажете кой шампоан с кое за след баня трябва да се ползва и как би трябвало да се се редуват самите шампоани като хидратация и протеини.Може би аз нещо греша.., а от хроноложисте и пърхут ми се появява. Мисля си за Living Proof Full Sulfate-Free Shampo _ някакви отзиви за него...или пък може би нещо друго бихте препоръчали за грижа през 2_3 дни или пък Хидратиращ шампоан за тънка коса Macadamia Professional Weightless bouquet

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 09:01 от desiniko

# 728
Desiniko, аз съм с абсолютно същата коса като твойта, според мен в момента ти липсва хидратиращ шампоан, още повече, че е лято и косата се изсушава допълнително. Аз съм супер доволна от джойко мойсчър рикавъри шампоана, няма да ти утежни. Може да вземеш и един дълбокопочистващ за рестарт. Денсифик при мен имаше ефекта, който описваш, суха и кльопнала коса, изхарчих го с мъка. Млякото на милк шейк съм пробвала няколко пъти от приятелка и за мен идва тежко за нашия тип коса, сметаната е по-лека.

# 729
  • София
Здравейте и от мен,
Моята коса е с тънък косъм и нетретирана с по сухи краища и по бързо омазняващи се корени.Гоня обем,плътност и подреденост на косъма. ...............
Аз рядко си позволявам да давам съвети ... като се има предвид и че ползвам профи козметика само от 2 години .. Моята коса е същата, само, че я боядисвам ... от сухите краища и накъсването се спасих с домашния еластисайзър, преди всяко миене го нанасях и стоях минимум 2 часа.
За шампоан и балсам защо не погледнеш серията на Alterna Bamboo Volume.
За бързоомазняващите се корени не съм намерила решение.

# 730
Здравейте! Някоя вече има ли отзиви за ш-на за блясък на Олиосета?
 https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/shampoan-za … ro-di-luce-250-ml
Косата ми е тънка, търся обем и плътност. Така като му чета описанието ми се вижда балансиран, искам да се усеща протеина, не искам да ми смачква косата?  newsm78 Последните 1-2 седмици с какъвто и ш-н да се измия, косата ми все става една провиснала и кльопнала не мога да разбера какво иска  #2gunfire

# 731
  • Ловеч
Момичета, препоръчайте ми моля ви протеинова маска от бюджетна марка! В момента привършвам Керастаз Дисциплин и съм много доволна. Ако има нещо с подобен ефект, но по-евтино, ще пробвам.

# 732
Дами, какви въпроси ви вълнуват за новата тема??? Давайте предложения!

# 733
Дами, какви въпроси ви вълнуват за новата тема??? Давайте предложения!

Мен лично ме вълнуват топ разплитащи продукти (шанпоани, балсами, маски, спрейове и др) , както и продукти за много дълга коса, които да дават плътност без да отежняват Grinning

# 734
На мен са ми интересни стилизиращи продукти и уреди. Термозащита също.

Общи условия

Активация на акаунт