Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
мисля че знам къде ще практикува калчев.
сградата още не е готова  Rolling Eyes
няма как да проработи по-рано от есента.

# 271
Къде ще практикува доктор Калчев?Ще споделиш ли подробности?😣Чак на есен ще стане готова?Това малко ме натъжава.Искаше ми се по скоро да стартираме,но дано новото място да е на късмет на всички ни!

# 272
Може пък да имат някаква идея, след като днес се разбрахме да звънна в началото на юли.  Praynig

# 273
  • София
Здравейте, някой смъквал ли е пролактин? Провали ми началото Sad

# 274
Сорендичка, писах на лично, аз имам драми с това...

# 275
Соренда, и аз боря пролактина от 2014 г. Само с достинекс. Бързо става. В началото моят беше 1800 /нещо такова/ и мн бързо го смъкнах с висока доза обаче. Аз имам и микроаденом. Ако те интересува нещо, пиши, ако мога - ще помагам.
Здравейте, някой смъквал ли е пролактин? Провали ми началото Sad

# 276
Рени, успех днес! Силно стискам палци!
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 277
Успех, Рени  Hug

# 278
Успех Ренка!

# 279
Рени успех и от мен! fingerscrossedfingerscrossedfingerscrossed Praynig

# 280
Рени, много лек трансфер да имаш и да си топлиш снежинките до термин!  Praynig

# 281
  • София
Благодаря ви за милите думи!  Hug

# 282
Момичета, това е официалният отговор, който получих от д-р Малинов на въпроса ми до кога можем да разчитаме на д-р Калчев. Надявам се да бъде спазен. Същият ни беше потвърден и при личната ни среща с него.

http://prikachi.com/images/985/9136985O.jpg

# 283
  • От Луната
Боби, много благодаря за споделената информация! Да я копираме и в другата тема?

Искам да кажа нещо на д-р Малинов. Знам, че следи форума ... затова направо се обръщам към него, като не очаквам отговор, а "някакви" действия. Под някакви, разбирайте изнасяне на публична информация, за срокове и поети ангажименти!

Д-р Малинов,

искрено се надявам клиниката да възвърне успехите си, както от миналото, така и сега. Вие обаче трябва да подпомогнете този процес, като сте честен, открит и последователен.
Няма нищо по-добро от ИСТИНАТА.
Бъдете коректен, за да бъдат коректни с Вас!
Никой от нас, не е очаквал от вас, да получава лично сведения. Имате официален сайт, фейсбук страница, спокойно може да споделите там коректна информация (без емоции и изявления), а не дори лекарския екип да я научава от пациентите си!
Говорете си! МОЛЯ! Обсъдете всичко помежду си и не се излагайте така пред пациентите си! Ние не сме расли в гората. Повечето от пациентите ви са млади, образовани, питам Ви, защо ни правите на маймуни? Ние не сме ничия собственост! Нито ваша, нито на д-р Калчев! Предоставете ни правото на избор! Всеки пациент сам трябва да прецени дали иска да последва напускащия екип, или да остане при вас. Постъпвайки по този начин, няма да привлечете нови пациенти, а дори напротив, ще загубите и колебаешите се. Замислете се, дори се поставете на мястото на пациент, който иска да започне процедура, но не знае нищо за нея ... кой, какво и как, ама нищо ... вие ще сте спокоен ли? Този опит успешен ли ще е? Дават ли му се максималния шанс за успех! НЕ!
Искрено се надявам, да промените стратегията си и да излезете с достойнство от цялата тази ситуация! Дължите го на нас пациентите, дължите го на оставащия екип, но най-вече го дължите на сина си, защото неговата репутация ще бъде засегната най-много!

Пожелавам ви успех!
И дано мнението на пациентите Ви има някакво значение за Вас!

# 284
Браво Йоли, точно и на място. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт